Beste over -øretelefoner å kjøpe i 2020 for jobb, lek eller treningsstudio

Hodetelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Noen foretrekker over-ear-hodetelefoner fremfor motpartene i øret på grunn av komfort og økt fleksibilitet. Vi har alle løpt etter en buss på et tidspunkt og endte med å bli viklet av målstreken.



Marie-Anne Thiebaud

Uansett hva du foretrekker, finnes det en rekke over -øretelefoner å velge mellom, uansett stil, budsjett eller lyttekrav du kan hente hos forhandlere som Amazon , Currys , John Lewis og Argus .



Rikere lytteopplevelser har aldri vært så enkelt, ikke bare trenger vi ikke å håndtere irriterende ledninger, mange merker tilbyr nå avansert lydteknologi samt integrert Bluetooth -tilkobling.

Hvis du er klar til å oppgradere ditt nåværende par lytteverktøy, har vi listet opp noen av de beste alternativene du bør vurdere i søket ditt, inkludert merkefavoritter fra Bose , Sennheiser og JVC .

Beste høretelefoner å kjøpe i 2020

1. Sennheiser HD 4.40 Bluetooth/NFC trådløse hodetelefoner over øret

Sennheiser HD 4.40 Bluetooth/NFC trådløse hodetelefoner over øret



Hvis du leter etter topp kvalitet på et budsjett - er Sennheiser HD 4.40 hodetelefoner ganske nær perfekte. Det er vanskelig å finne flotte hodetelefoner under £ 100, så å finne nær perfeksjon under £ 70 er noe du seriøst bør vurdere.

Nyt suveren og rik lydkvalitet, sammen med alle bekvemmeligheter og friheten til trådløs tilkobling. Den slanke designen har en innebygd mikrofon for å tillate håndfrie samtaler når du er ute og reiser.



Ergonomiske øreputer gjør dem enkle å bruke i lange perioder, noe som forbedrer lytteopplevelsen ytterligere. Med imponerende 25 timers batteri er de også perfekte for å holde deg på farten til favorittlåtene dine, hele dagen.

Pris: £ 67,99, John Lewis - kjøp her nå

2. Marshall Major III On-Ear Bluetooth-hodetelefoner

Marshall Major III On-Ear Bluetooth-hodetelefoner

Hvis du handler om stil og kvalitet, har Marshall Major III blitt designet på nytt, selv om de fortsatt har sitt ikoniske retro-utseende.

Modellen tilbyr Bluetooth aptX -teknologi, noe som ganske mye betyr bedre trådløs kvalitet og tilkobling - alltid et pluss.

For i underkant av £ 130 er de fortsatt en rimelig pris å betale for et moderne par hodetelefoner. Visuelt er de et av de mer interessante parene på markedet, de kan også skryte av imponerende 30+ timers spilletid på en enkelt lading.

Pris: £ 129,99, Selfridges - kjøp her nå

3. Grado SR80e hodetelefoner med åpne øret

Grado SR80e hodetelefoner med åpne øret

Hvis du vet noe om hodetelefoner eller musikk, er du kanskje kjent med Grado -produkter. Dopet til & apos; musikkkjennernes valg & apos ;. De redesignede hodetelefonene har en mer robust profil enn forgjengerne, men gir også slag i lydavdelingen, annerledes enn alt de har hatt før.

Hvis du ikke har noe imot å være trådløs, er det en 4-leder kabel, sammen med en åpen bakside, som i kombinasjon med polstrede øretelefoner gir en fyldig og dynamisk lytteopplevelse.

Pris: £ 83,95, Richer Sounds - kjøp her nå

Fire. Bowers & Wilkins P3 serie 2 hodetelefoner i øret

Bowers & Wilkins P3 serie 2 hodetelefoner i øret

Enkel design, med alt annet enn enkelt ytelsesnivå. Bowers & Wilkins P3 Series 2 -hodetelefoner leverer en lydkvalitet til rivaliserende hodetelefoner som er dobbelt så store som prisen. Bare sjenert for £ 120, disse er en modell å seriøst tenke på.

Den lette og sammenleggbare hodetelefonen er perfekt for å følge deg på morgenpendlingen, mens du er på treningsstudioet eller andre steder livet tar deg.

De kommer med en elegant, hard bæreveske som er en fin touch for å holde dem beskyttet.

Pris: £ 119,99, Amazon - kjøp her nå

5. Bose 700 støydempende trådløse Bluetooth-hodetelefoner over øret

Bose 700 støydempende trådløse Bluetooth-hodetelefoner over øret

Hvis du ikke bryr deg om utbredelsen, vil du elske dette elegante og nyskapende paret hodetelefoner fra Bose.

For nesten £ 300 kan du forvente noen ganske avanserte funksjoner; trådløs lyd, støydemping og enkel tilgang til taleassistenter for å nevne noen. De er til og med aktivert med Bose AR, en første i sitt slag lydforsterket virkelighetsplattform.

Du vil kunne velge mellom elleve nivåer av støydemping, tilpasse lytteopplevelsen og justere nivået av utvendig støy du vil slippe inn. Når du vil stoppe for en chat & samtale; lar deg høre omgivende lyder, til du er klar til å sone ut igjen.

Nyt en oppslukende lytteopplevelse i opptil 20 timer om dagen. Et veldig smart firemikrofonsystem isolerer stemmen din mens du avbryter støyen rundt deg, slik at du alltid kan høre og bli hørt, uansett hvor du er.

Pris: £ 299, John Lewis - kjøp her nå

6. Beyerdynamic DT 1770 PRO Closed Studio Reference Headphones

beyerdynamic DT 1770 PRO Closed Studio Reference Headphones

Med mindre du virkelig liker musikken din, vil disse hodetelefonene sannsynligvis ikke appellere til deg så mye som noen av de rimeligere alternativene. Men hvis musikken er forskjellig fra din dag til dag, er disse opp til jobben - de har til og med Tesla -teknologi.

Beyerdynamics lukkede studioreferansehodetelefoner er den ideelle aksenten for miksing, mestring, overvåking og innspilling.

Pris: £ 339, Amazon - kjøp her nå

7. JVC HA-S35BT-B-U trådløse Bluetooth-hodetelefoner

JVC HA-S35BT-B-U trådløse Bluetooth-hodetelefoner

Billig, munter og helt egnet for den daglige lytteren.

Hvis du ikke vil bruke en arm og et ben på å oppgradere hodetelefonene dine, er disse trådløse fra JVC en toppkonkurrent.

Med 17 timers batterilevetid, Bluetooth -teknologi kompatibel med Siri, Google Assistant, Amazon Alexa og muligheten til å lytte til favorittsangene dine i full komfort, hva mer kan du ønske deg? For under £ 40 er dette en stjele du ikke vil gå glipp av.

Pris: £ 39,99, Currys - kjøp her nå

8. Audio-Technica ATH-SR30BT Trådløse Bluetooth-hodetelefoner over øret

Audio-Technica ATH-SR30BT Trådløse Bluetooth-hodetelefoner over øret

Audio-Technica er et annet stort navn i musikkverdenen, de tilbyr god lyd, komfort og bekvemmelighet takket være friheten til trådløs tilkobling.

Nyt rik, balansert og grundig detaljert lyd med 40 mm drivere som leverer et frekvensområde på 5 - 35 000 Hz.

De vil gjøre den ultimate reisefølge med en veldig ønskelig 70 timers batterilevetid på en enkelt lading. De er også fine og lette og kan brettes flatt for enkel oppbevaring når du er på farten.

Pris: £ 89,99, John Lewis - kjøp her nå

9. Philips PH805BK/00 høretelefoner over øret

Philips PH805BK/00 høretelefoner over øret

Når det gjelder design, har Philips PH805BK/00 -hodetelefonene en enkel estetikk som er universell og derfor passer for alle.

De trådløse hodetelefonene har aktiv støydempende teknologi, som gir deg en uavbrutt og oppslukende lytteopplevelse rundt omkring. Bluetooth 5.0 -teknologi med en imponerende rekkevidde på opptil 10 meter gjør det mulig for deg å nyte musikken din trådløst og bekymringsfritt.

Takket være den innebygde mikrofonen garanterer den akustiske ekko-undertrykkelsen deg klare, problemfrie tilkoblinger når du ringer og mens du snakker. 30 timers batterilevetid på en enkelt lading sikrer at du kan snakke hele natten om du vil.

Pris: £ 140,58, Amazon - kjøp her nå

10. BEATS Studio 3 trådløse Bluetooth støydempende hodetelefoner

BEATS Studio 3 trådløse Bluetooth støydempende hodetelefoner

BEATS Studio 3 -hodetelefonene har noen fantastiske kvaliteter hvis du er seriøs om en oppgradering av hodetelefoner. For £ 249, er de absolutt en investering, men en vel verdt dykket.

Pure Adaptive Noise -Cancelling -teknologi, som er den beste versjonen av aktiv støydemping, virker for å blokkere eksterne lyder, samtidig som den reagerer automatisk på individuell passform og musikkavspilling - vi tror vi nettopp har sprukket morgenpendelen.

I støyreduserende modus kan du forvente kontinuerlig avspilling i rundt 22 timer, mens når den er deaktivert eller i lavspenningsmodus, får du rundt 40 timer - uansett er det en hel dag med musikk.

På kompatibel programvare kan du glede deg over sømløs veksling mellom iCloud-registrerte enheter, slik at du kan bytte fra å se en film på MacBook til å snakke et anrop på iPhone. For en tid å være i live.

Pris: £ 249, Currys - kjøp her nå

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

Hvis du er på utkikk etter mer musikk uten erfaringer, kan du finne beste bluetooth hodetelefoner for deg, inkludert en rekke in-ear-alternativer for oppslukende lytting.

Se Også: