Beste hodetelefoner under £ 100 du kan kjøpe i Storbritannia

Hodetelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Oppgrader hodetelefonene for mindre enn £ 100



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Enten du reiser daglig til jobb eller pumper litt stål på treningsstudioet, trenger vi alle et par hodetelefoner.



Den tynne klingende in-ear hodetelefoner som stadig faller ut av ørene dine og går i stykker, vil bare ikke gjøre mer.

Uansett om du foretrekker en in-ear eller en over-ear-hodetelefonopplevelse, er det så mange alternativer tilgjengelig på markedet nå for å hjelpe deg med å drukne omverdenen og helt fordype deg i det du lytter til.

Kablet hodetelefoner, Bluetooth -hodetelefoner, trådløse hodetelefoner, støyreduserende hodetelefoner - det kan noen ganger være for mye valg.



Avhengig av hva du skal bruke hodetelefonene til, avgjør hvilke funksjoner du trenger mest.

Du trenger ikke å bryte banken heller - vi har holdt oss til et budsjett på £ 100 i vår runde som kan virke som en pen krone, men stol på oss, å bruke litt ekstra vil bety at hodetelefonene dine vil se deg igjennom i mange år før du må til og med tenke på å bytte dem.



Beste hodetelefoner under £ 100 du kan kjøpe i Storbritannia

1. MediaDevil CB-01 Nanene Graphene-Enhanced Wood Earphones

Premium lyder og jordfarger

Oppgrader øreproppene i øret med disse førsteklasses øretelefonene med Nanene Graphene-Enahnced Audio-teknologi. Det er funnet at Nanene forsterker den høye og lave enden av lydfrekvensbølger, så det er ikke noe offer for lyd på disse.

Disse er utviklet og produsert i Storbritannia og vil gi deg lyd av høy kvalitet uansett om du er på daglig pendling på en intens løpetur.

Det ytre huset med høy ytelse er laget av førsteklasses tre (gjenvunnet fra luksuriøse møbelprodusenter som ellers ville vært bortkastet) og aluminium i romfart, mens den forsterkede kobberkabelen, 135 graders hodetelefonkontakt og magnetiske øretelefoner gjør disse komfortable og holdbare for langvarig bruk og enkel lagring.

Kjøp nå fra Amazon for £ 49,97

2. AKG Y50 bærbare, sammenleggbare hodetelefoner på øret

Dynamisk, kraftig, skarp lyd

Disse over -øretelefonene har toppet mange bestselgende og må ha lister i årevis fordi de bare er så gode.

Laget av ørekopper i aluminium som inneholder 40 mm drivere, har en blank følelse og kan brettes opp når de ikke er i bruk, noe som gjør dem superportable.

De tilbyr rytmisk, klar og detaljert lyd som er dynamisk og slagfull.

Viktigste standouts inkluderer en avtagbar 1,2 M kabel med en line-in og en knapps fjernkontroll for håndfri tilgang og en 3D-akse brettemekanisme.

Tilgjengelig i en rekke farger fra svart, til rødt til blått, det er en for hver stil.

Kjøp den nå fra Amazon for £ 69,95

3. SoundMAGIC E11 isolerende øretelefoner i øret

SoundMAGIC E11 isolerende øretelefoner i øret

God kvalitet i øretelefoner som gir overraskende god lydkvalitet.

Laget av høykvalitets konstruert aluminium danner det slanke sølvhuset til disse øretelefonene.

En ting de fleste hater med hodetelefoner med kabel er det uunngåelige rotete rotet som kommer når du skynder deg å putte dem i lommen uten å løsne dem ordentlig. Denne modellen har en flokerbestandig sølvbelagt kobberkabel for å eliminere den frustrerende situasjonen og hjelpe deg med å konsentrere deg om lyden.

Kobbertråden leverer også et ypperlig signal som konverterer signalet til lyd av høy kvalitet.

En anmelder kommenterte: 'Jeg kunne ikke tro hvor bra de høres ut, de slår lett øretelefoner til dobbel pris! Solid laget, solid verdi, godt arbeid lyder magi '.

Kjøp den nå fra Amazon for £ 39,95

Les mer

Faye Brookes Coronation Street
Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

Fire. Beyerdynamic Soul Byrd

Beyerdynamic Soul Byrd

Disse i ørene gir en pent balansert lyd som fungerer for alle sjangere musikk, så vel som podcaster og lydbøker i sin klare detaljerte levering. Fra de laveste notene til den høyeste diskanten, kan du forvente å virkelig nyte musikken din med disse hodetelefonene, og bassen tar ikke over lyden.

Når de kommer inn på bare 6 g, vil de ikke tynge deg mens det flate designet ikke lar dem stikke utenfor øret for å lett bli fanget av noe og deretter trekkes ut (Fem øreproppstørrelser leveres også, så du finner din passer perfekt).

Den universelle fjernkontrollen med tre knapper fungerer med alle telefoner og lar deg enkelt ringe og administrere musikken din mens du er på farten med minimal innsats.

Kjøp den nå på Amazon for £ 57,98

5. Shure SE215 In Ear -hodetelefoner

Shure SE215 In Ear -hodetelefoner

Disse i øretelefoner har banket rundt siden 2013, men de vises fortsatt på mange beste hodetelefoner. lister så vel som på vår.

Deres klare design er retro-futuristisk og polert, mens teknologien inne leverer lyd av god kvalitet.

Forsiktig lyddesign betyr at Shure SE215 er naturlig lydisolerende og de kan blokkere opptil 37 dB bakgrunnsstøy, slik at du kan konsentrere deg fullt ut om musikken.

Denne støyisolerte lyden av bedre kvalitet betyr at du ikke trenger å skru opp volumet så høyt for å høre den dype bassen eller diskanttonene - noe som gjør dem snillere mot ørene og forhåpentligvis forhindrer hørselsskader.

Kjøp nå på Amazon for £ 79

6. Anker Wireless SoundBuds Slim

Du får ti timer med non -stop musikk

Et annet par flotte budsjett -ørepropper, dette trådløse tilbudet gir deg bevegelsesfrihet og ti timers batterilevetid.

Med en magnetisk design sørger den flate kabelen for komfort rundt halsen og det sterke huset rundt øreproppene gjør dem slitesterke og robuste.

De doble 6 mm -driverne tilbyr en dynamisk lyd gjennom høy- og lavfrekvensområdet, disse er overraskende gode for prisen.

Disse øreproppene er vanntette, så de er svette og regntette.

I esken mottar du Micro USB -ladekabelen, ørepropper i forskjellige størrelser og ørevinger i forskjellige størrelser, en reiseutstyr, en ledningsklips, en skjorteklips og brukerhåndboken.

Kjøp den nå fra Amazon for £ 24,99

7. Klipsch R6i MKII In Ear Mic hodetelefoner

Disse prisbelønte hodetelefonene er så behagelige

Disse prisvinnende ørene ser ut og føles dyrere enn de faktisk er - og de gir også overlegen lyd.

Hvis du produserer en kraftig og naturlig lyd med skarp og slagkraftig bass, vil du ikke være en tosk for ikke å investere i disse.

De er designet for å fungere sømløst med Apple iOS-mobilenheter, og har en Apple-lignende mikrofon med tre knapper og fjernkontroll for enkelt å kontrollere musikken og samtalene med én hånd.

Lette og holdbare, disse er bygget for av aluminium og vil alltid være opp til jobben. de patenterte Klipsch ovale spissene er spesielt designet for å passe konturene til ørene så tett som mulig.

'Da de kom og jeg prøvde dem, visste jeg at det var verdt det. Disse hodetelefonene er superkomfortable og høres flotte ut. Det første jeg la merke til var komforten og den kraftige bassen og generell kvalitet. Jeg er student, og disse er gode for lange perioder med bruk. Etter en stund kan du nesten ikke føle dem i øret, sier en nettanmelder.

Kjøp den nå på rikere lyder for £ 55

8. Grade SR80e -hodetelefoner

Retro fremtidig estetikk

Disse åpne hodetelefonene får stor skryt for sin livlige lyd, tette bass og ypperlige mellomtoner.

Designet på øret er laget av et mykt skum, så du vil føle deg godt tilpasningsfull når du bruker dem i lange perioder.

Hvis du leter etter noe som ser litt mer retro og industrielt ut, leverer disse absolutt den estetikken også.

'Flott produkt, behagelig å bære over lange perioder, de gir en utmerket lydscene til alle typer musikk, og du vil bli hardt presset for å finne noe eksternt bedre til denne prisen,' sier en online anmelder.

Kjøp nå på Amazon for £ 83,95

9. Optoma NuForce BE Sport4 Premium trådløse sportshodetelefoner

Kraftige sportshodetelefoner

Disse har blitt hyllet som 'de beste bluetooth -øretelefonene du kan kjøpe' av Techradar, og vi tror ikke du vil bli skuffet.

Disse øretelefonene er bygget med tanke på sport, og hjelper deg med å presse deg selv til det ytterste og motivere deg til å nå det neste treningsmålet.

De svetter og er vannavstøtende og har en utrolig ti timers batterilevetid. Dessuten kan en rask 15 minutters lading tilby to timers lyttetid.

Drivere med grafen -belegg gir et lettere og mer presist signal som hjelper til med å levere perfekt lyd uansett hvilken sjanger du lytter til - noe lydfiler vil gjerne høre.

Kjøp nå på Amazon for £ 69,95

10. BeatsX trådløse øretelefoner

Beats by Dre går trådløst

Disse trådløse øretelefonene fra Beats kan lades opp og kjøres på fem minutter og varer i to timer.

I mellomtiden vil hele ladekapasiteten vare deg fem timer hvis du har mer tid til overs!

Fordi de er designet for å fungere sømløst med Apple -enheter, kan du ta full kontroll over telefonen din via Siri ved å aktivere etterretningsfunksjonen med Remote Talk.

Beats er kjent for sin fullstendig oppslukende lyd, og leverer ren diskant og dyp (og forvrengningsfri) bass. Flex-Form-kabelen sitter komfortabelt på baksiden av nakken din, mens den magnetiske designen gjør dem enkle og problemfrie å lagre.

Kjøp nå hos Currys for £ 79,99

Nå har du sett sammendraget for de beste hodetelefonene under £ 100, og det er på tide å oppdatere dine egne øretelefoner. Sett budsjettet ditt, bestem hvilke funksjoner du trenger ... så shopp!

Se Også: