Beste Fitbit -trackere på markedet i 2020

Fitness

Horoskopet Ditt For I Morgen

De best rangerte Fitbits for å hjelpe deg med å oppnå treningsmålene dine



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Den beste måten å oppnå treningsmålene dine på er å kunne spore fremdriften din ordentlig og overvåke vitaliteten din, slik at du ikke presser deg selv for hardt eller ikke nok.



Det har aldri vært enklere å overvåke fremdriften din gjennom en rekke fysiske aktiviteter, med en rekke treningssporere og smartklokker tilgjengelig. Treningssporere er de vanligste delene av bærbar teknologi, Fitbit er blant en av de mest populære modellene.

Enten du er aktiv i en rekke idretter, prøver du å bli mer sporty, eller du vil bare holde et øye med din generelle helse, det er et enkelt og avansert alternativ for å hjelpe deg.

Vi fant noen gode Fitbit -tilbud på Amazon , men vi vil også anbefale deg å sjekke store tech -giganter som Currys og John Lewis til konkurransedyktige priser også.



Vi har avrundet noen av de beste treningsurene på markedet for å holde deg i toppform.

hva var i eske 175 hatton garden

Beste Fitbit -trackere på markedet i 2020

1. Fitbit Inspire HR Health & Fitness Tracker

Fitbit Inspire HR Health & Fitness Tracker



Fitbit Inspire HR har noen avanserte funksjoner, sammenlignet med forgjengeren Fitbit Inspire, inkludert pulsmåling døgnet rundt, GPS -sporing via mobiltelefon, samt automatisk treningsgjenkjenning for mer enn 15 aktiviteter.

Med aktivitetssporing hele dagen, hvis du ikke har beveget deg gjennom dagen eller ikke har fått daglig aktivitet, vil du bli varslet når det er på tide å få kroppen i gang.

Det er også en søvnsporingsfunksjon, som hjelper deg med å etablere et sunt søvnmønster som er avgjørende for å nå trenings- og hvilemål.

Pris: £ 74,99, Amazon - kjøp her nå

2. Fitbit Alta HR Activity & Fitness Tracker

Fitbit Alta HR Activity & Fitness Tracker

Alta HR fra Fitbit er trolig en av de minst anerkjente modellene der ute, og ærlig talt får den ikke æren den burde tatt i betraktning av den superslanke designen og mange funksjoner.

Du vil ha kontinuerlig pulssporing, sammen med forenklede pulssoner for lettere forståelse. Den digitale skjermen viser deg også trinnene dine, kaloriforbruk og annen statistikk, samt automatisk synkronisering med Fitbit -appen.

myra hindley ian brady

Det er en langvarig batterilevetid som varer opptil syv dager på en enkelt lading. En søvnsporingsfunksjon lar deg se søvnstadiene i en fargekodet visning, som gjenkjenner lys-, dyp- og REM -søvnstadiet, slik at du bedre kan forstå søvnsyklusen.

Pris: £ 81, Amazon - kjøp her nå

3. Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4

Charge 4 er den nyeste modellen fra Charge -serien, og har en superslank design, kombinert med ren funksjonalitet som hjelper deg med å nå dine treningsmål.

Charge 4 er vanntett, og har innebygd GPS sammen med søvnsporing og pulsmåling. En av de beste funksjonene er det metriske systemet Active Zone Minutes, som hjelper deg å trene smartere basert på dine personlige pulssoner.

Du vil også få en mer grundig titt på søvnstadiene dine, takket være et smart våknesystem, samt en detaljert analyse av søvnen din basert på hjertefrekvens, søvntid og rastløshet.

Pris: £ 129, John Lewis - kjøp her nå

Fire. Fitbit Versa 2 Health & Fitness Smartwatch

Fitbit Versa 2 Health & Fitness Smartwatch

Denne helsesporeren og den kombinerte smartklokken gjør trening og hverdag lettere.

Med innebygd Amazon Alexa kan du sjekke været, nyheter, angi påminnelser og alarmer ved å snakke med klokken din. Du har også tilgang til Spotify og Deezer på klokken for å trene på favorittsangene dine. Du kan til og med svare på varsler som kommer på smarttelefonen din og nyte automatisk synkronisering av helsestatistikken din.

megan kjendiser går dating

Det finnes en pulsvakt 24/7, og du vil også kunne se sanntidsstatistikk, inkludert kalorier som brennes umiddelbart med & alltid på & apos; trekk.

Det oppladbare batteriet varer i opptil fire dager på en enkelt lading, som ikke er den beste levetiden vi har sett - men det har mange flere funksjoner å jobbe med.

Pris: £ 179, Amazon - kjøp her nå

5. Fitbit Ace 2 Activity Tracker for Kids

Fitbit Ace 2 Activity Tracker for Kids

Hvis du har små hjemme som er ivrige etter å følge i treningsfotsporene dine, er Fitbit Ace 2 en flott aktivitetsmåler for å introdusere dem til sunne livsstilsvaner.

Med inkludering av trinn og aktiv minuttsporing kan små hoppe, hoppe, løpe eller hoppe til fysisk bevegelse. Det er en batteridriftstid på fem dager, slik at de kan bruke mer tid på å bevege seg og mindre tid på lading.

Det gir barna insentiver til å holde seg i form med virtuelle merker og feiringer på skjermen når de når sine mål. Den er også vanntett, så du trenger ikke å bekymre deg for dem hvis de er i bassenget med den.

psykiske spådommer for kongefamilien 2019

Pris: £ 60, Amazon - kjøp her nå

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

6. Fitbit Charge 3 Advanced Fitness Tracker

Fitbit Charge 3 Advanced Fitness Tracker

Hvis Fitbit 4 er utenfor din prisklasse, er forgjengeren Charge 3 helt tilstrekkelig, spesielt hvis du ikke leter etter en treningssporing med GPS.

Designet er svømmebestandig og vanntett opptil 50 meter, og det vil også automatisk gjenkjenne svømmeøkter. Det finnes en pulsmåler døgnet rundt som hjelper deg med å optimalisere treningene dine og avdekke helsetrender du kan jobbe med.

Fitbit 3 gjenkjenner automatisk andre aktiviteter som løping og visse idretter, den synkroniserer informasjonen direkte til din kompatible enhet gjennom Fitbit -appen.

Det er også søvnsporing, sammen med nyttig innsikt om hver natt for å hjelpe deg med å bedre forstå kvaliteten på søvnen du får.

Pris: £ 89,99, Amazon - kjøp her nå

7. Fitbit Ionic

Fitbit Ionic

ksi logan paul gratis stream

Med en stor, klar digital skjerm har Fitbit Iconic en smartwatch -følelse, men med alle de nyttige funksjonene du trenger fra en treningssporing.

Den har innebygd GPS som hjelper deg med å spore aktivitetene dine nøyaktig. Det er også en personlig coachingsfunksjon som holder deg i best form, sammen med instruksjoner på skjermen for å få det beste ut av treningen.

PurePulse -teknologien integrert i trackeren gir deg en kontinuerlig måling av pulsen din, som kan overvåkes over tid hvis du trenger å måle din generelle helse.

Det er en batterilevetid på fire dager per enkelt lading, noe som er ganske imponerende med tanke på mengden av avanserte funksjoner som er stappet inn. Du kan også lagre opptil 300 av favorittsangene dine på enheten for å optimalisere din erfaring.

Pris: £ 219, Currys - kjøp her nå

Leter du etter flere gadgets som er praktiske nok å ha på? Sjekk den beste bærbare teknologien som er verdt å investere i for 2020.

Se Også: