Beste noensinne M&S burgere har nettopp fått en ekstra pålegg til samme pris

Marks & Spencer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kundene ble lansert i fjor og elsket M & S & apos; Beste Burger noensinne.



I løpet av grillsesongen solgte High Street -kjeden utrolige 4 millioner til sultne kunder - noe som gjorde dem til butikkens mest populære burger noensinne - og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.



Eksperter ved M&S brukte et år på å jobbe obsessivt for å få smaken riktig - og slo seg ned på en patty som er laget av spesielt utvalgte kutt av britisk biff med et ekstra snev av beinmarg 'for den ekstra spesielle smaken'.



man utd førsesong 2016

I NEWSAMs smaksprøve utmerket de seg - og scoret sjeldne 10 av 10.

Slik beskrev vi dem den gangen: 'Tilberedt til en perfekt jevn brun og forble den samme, tykke størrelsen, så passform burgerboller til perfeksjon. Smakt på biff av god kvalitet med akkurat det rette snevet av krydder.

'De trenger ikke noen smaker eller tillegg, ettersom de er saftige og deilige alene. En av de dyreste, men verdt å skyte ut for.



'Hvordan en burger skal være.'

Så hva gjør du videre hvis du har et bestselgende, utmerket anmeldelse av produktet?



M & S & apos; svaret var å legge til ost - men behold prisen den samme.

Samme burger, samme pris - bare med mer pålegg

Beskriver det nye tilbudet som en 'fullastet versjon' av Best Ever Burger - det nye produktet kommer med en blanding av ost, agurk, sennep og tomatsaus klar til å gå på toppen.

M & S & apos; kjøttproduktutvikleren Sarah Loxton forklarte: Vi ønsket å bli enda større og bedre i år, så har 'pimpet' burgeren med en osteaktig smelte som gir en seig, gyllen pålegg.

'Det er ikke hvilken som helst ostetopp, vi har tilsatt agurker, sennep og tomatsaus for en skikkelig smak som vil få alle til å rope at vi har den beste burgeren noensinne.

Både den klassiske og den fullastede versjonen av burgeren koster £ 3,50 for en to -pakning. Selv om du også kan få 8 for £ 16 online hvis du planlegger et større arrangement - eller bare vil fylle på.

(Bilde: M&S)

Og hvis det virker litt mye, er de gode nyhetene for folk som søker en premium burger for litt mindre enn at Aldi nettopp lanserte sin egen Special Selected Perfect Burger - i salg for £ 2,49 for en to -pakning.

Hva er det som gjør Aldis versjon så spesiell?

svart og gul marihøne

'Aldis kokker har brukt over et år på å perfeksjonere oppskriften,' forklarte den tyske forhandleren.

Burgere er laget med de beste prime kuttene av britisk storfekjøtt, med et strekk naturlig beinmarg 'for en ekstra dybde av smak' samt stekt løk og porcini sopp krydder for å tilføre smaken enda mer.

Og hvis du føler deg fancy, kan du legge til Aldi’s Specially Selected Brioche Burger Bun (79p for fire) og du har en gourmetburgeropplevelse for mindre enn 1,50 pund per porsjon.

Selv om du må legge til din egen ost.

Les mer

Insider shopping hemmeligheter
TK Maxx Waitrose Aldi Tesco

Se Også: