Tom Jones og Priscilla Presley har alltid hatt en tiltrekning til hverandre, sier skjebnevennen Tony Christie

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Verden er rystet av Tom Jones som dater Priscilla Presley, men en showbiz -venn av sangeren er ikke overrasket.



Crooner Tony Christie, 73, regner med at Sir Tom og Elvis Presleys ekskone alltid har tiltrukket hverandre.



Og sangeren (Is This The Way To) til Amarillo kunne ikke vært mer fornøyd med romantikken.



Tony og kona Sue - som var på West End -showet Beautiful: The Carole King Musical - mistenkte at den walisiske legenden og den amerikanske skuespilleren ville bli en flott match.

Sue sa til Sunday People: Jeg tror de hadde en gnist og hadde kjent hverandre i årevis. Vi har hatt venner som har blitt sammen senere i livet.

Priscilla Presley og Tom Jones (Bilde: Mega Agency)



Tony Christie (Bilde: Evening Gazette)

Det er virkelig deilig, du burde ha noen på din alderdom.



Tony la til: Det er flott. Sangeren, som opptrådte i en Elvis -hyllest i Hyde Park i London for noen år siden, husket: Priscilla var der og jeg sang Can’t Help Falling In Love With You.

Hun banket meg på skulderen og sa 'Det var Elvis og min favorittsang'.

Sir Tom, 76, og Priscilla, 71, skapte oppstandelse i forrige måned da de dro opp i en Rolls-Royce til middag på en restaurant i Hollywood.

Tom Jones med Elvis Presley og kona Priscilla Presley (Bilde: Keystone Press Agency)

Tilskuere var glade for å se den nå sølvhårede Sex Bomb-sangeren gå ut av bilen iført blå semsket sko, tittelen på en tidlig Elvis-hit.

Sir Tom, hvis kone i 59 år, Linda, døde i april, har vært på en date med Priscilla.

cheltenham gull cup 2018 odds

Han ble venn med Elvis på midten av 60-tallet etter et møte i Los Angeles. Tidligere denne uken sa Sir Tom: Vi har vært venner lenge. Hun er en nydelig dame. Vi liker kveldene våre sammen.

Tom Jones og Elvis Presley (Bilde: Rex -funksjoner)

Priscilla har hatt en vellykket skuespillerkarriere med hovedroller i Naked Gun -filmene og TV -såpen Dallas. Hun var gift med Elvis i 1967. De hadde datteren Lisa Marie, nå 49, i 1968, men ekteskapet endte med skilsmisse i 1973.

Fire år senere ble Elvis, en av de mest solgte soloartistene gjennom tidene, funnet senket på et bad i herskapshuset i Memphis etter et hjerteinfarkt og ble erklært død på sykehus i en alder av bare 42 år. Priscilla giftet seg aldri på nytt, men fortsatte med et forhold med den amerikanske forretningsmannen Marco Garibaldi, faren til musikeren hennes sønn Navarone, 29.

Voice UK -trener Sir Tom, hvis hits inkluderer It's Not Unusual og Delilah, giftet seg med barndomsskjæresten Linda i 1957 da de begge var 16.

De forble gift til hennes død til tross for Sir Toms mange utroskap. Han innrømmet å sove med opptil 250 kvinner i året på høyden av hans berømmelse.

Han hadde en toårig fling med Mary Wilson fra The Supremes. Men da Linda skulle oppdage sin affære med daværende Miss World Marjorie Wallace, slo han opp med skjønnhetsdronningen.

Sir Tom sa om sin kjærlighet til Linda: Den var solid. Vi hadde et solid ekteskap som ingenting kunne riste, og vi følte det begge to.

Jeg følte meg veldig heldig som ble forelsket tidlig. Vi var tenåringer, vi ble forelsket, ikke bare i lyst.

I mellomtiden spøkte Tony med hemmeligheten bak hans 48-årige ekteskap med Sue fordi: jeg holder kjeft.

Hun sa: Vi har vært sammen 50 år og gift i 49 år på to uker.

Vi blir aldri lei av hverandre, han får meg til å le og han får meg til å krysse. Det er herlig. Vi har musikken, og den bringer tilbake alle disse fantastiske minnene.

feedback@people.co.uk

Se Også: