Beste dataskjermer for 2020 under £ 500

Datamaskiner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Finn en skjerm for arbeid, lek og alt i mellom



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



robert thompson nå 2020

Med flertallet av Storbritannia innelåst på grunn av koronaviruset, er mange av oss bare i ferd med å venne oss til å tilpasse oss denne jobben hjemmefra.



Hvis du allerede har et oppsett som kan gjøre litt oppgradering, er et godt sted å starte med din nåværende skjerm. Enten du bruker skjermen til jobb eller lek, takket være moderne funksjoner som full HD -skjermer, større skjermstørrelser og superhurtig teknologi, får du alt gjort med én skjerm.

Du vil også være glad for å vite at du ikke trenger å bruke en arm og et bein for å få en grei skjerm, det gir god valuta for pengene og kommer med avanserte funksjoner.

Det er mange alternativer tilgjengelig, så for å spare deg for problemer har vi listet opp de beste valgene for alle husholdninger. Det beste er at de også er under £ 500 også.



Beste dataskjermer for 2020 under £ 500

1. Lenovo ThinkVision S27i-10 27 'IPS Full HD-skjerm

Lenovo ThinkVision S27i-10 27 'IPS Full HD-skjerm

Lenovo ThinkVision S27i-10 er en skjerm med høy ytelse til en rimelig pris og perfekt for alle oppgavene dine.



Med en 27 tommers FHD In-Plane-bryterskjerm, har du en bredere synsvinkel på opptil 178 grader, med krystallklare detaljer som optimaliserer ytelsen din under arbeid og lek.

Siden skjermen har en praktisk talt kantløs design, er den en flott løsning for tilkoblinger med flere skjermer, og tilbyr en sømløs visuell opplevelse.

Pris: £ 179,98, bærbare datamaskiner direkte - kjøp her nå

2. Samsung C27F390 27 tommers 60Hz FHD buet LED -skjerm

Samsung C27F390 27 tommers 60Hz FHD buet LED -skjerm

Denne buede skjermen fra Samsung tilbyr en oppslukende seeropplevelse, enten du ser på filmer, lager regneark eller spiller din favoritt zombie -thriller.

Den buede avrettingsmassen brytes rundt synsfeltet, skaper et bredere synsfelt og minimerer perifere distraksjoner - en virkelig oppslukende og levende opplevelse til enhver tid

stephanie davies craig kontanter

Nyt jevnt spill med AMD Freesync i tillegg til en spesifisert spillmodus, som umiddelbart optimaliserer skjermfarger og kontrast spesielt for spill.

Pris: £ 169,99, Argos - kjøp her nå

3. BenQ EX2780Q 27 '2K QHD HDRi 144 Hz spillmonitor

BenQ EX2780Q 27 '2K QHD HDRi 144 Hz spillmonitor

BenQ 27 tommers spillmonitor er en flott løsning for ivrige spillere. Hvis du sannsynligvis kommer til å bruke din nye skjerm spesielt for spill - er dette en å se etter.

Nyt fantastisk bildekvalitet med 2K QHD 144Hz oppdateringshastighet, for klare bilder hver gang. Skjermen har også FreeSync -teknologi, som er ideell for de jevne overgangene.

En annen flott funksjon er Brightness Intelligence Plus -teknologien, som automatisk justerer lysstyrke og fargetemperatur i henhold til innhold og lysforhold.

Pris: £ 419,99, Amazon - kjøp her nå

Denise Van Outen datter

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

Fire. HP Pavilion 32 tommers QHD LED -skjerm

HP Pavilion 32 tommers QHD LED -skjerm

Denne HP Pavilion har en diagonal Quad HD -oppløsning, spesielt designet for underholdning og produktivitet, takket være en ultra bred synsvinkel.

En enorm 32 -tommers skjerm sikrer at alt er fet, klart og fantastisk oppslukende, uansett om du jobber eller spiller.

Skjermen har en modus for lavt blått lys for å subtilt skifte fargene som vises til varmere toner for å redusere stress på øynene.

Pris: £ 299,99, Argos - kjøp her nå

5. MSI Optix MAG272CQR Quad HD 27 buet LED -spillmonitor

MSI Optix MAG272CQR Quad HD 27 buet LED -spillmonitor

streaker på banen

MSI Optix har ultrajevne bilder kombinert med en 27 tommers buet TV, som til syvende og sist er en oppskrift på virkelig produktivt arbeid eller en virkelig effektiv spilløkt - eller begge deler.

Skjermen har en oppdateringshastighet på 165 Hz, ideell for alle de fartsfylte actionspillene du liker. Innebygd AMD Freesync-teknologi sikrer ytterligere at du har jevnt spill uten hakkete deler.

Pris: £ 399, Currys - kjøp her nå

6. Dell P2720D LCD flatskjerm

Dell P2720D LCD flatskjerm

Denne Dell har en slank design som vil komplimentere ethvert moderne arbeidsområde. Den har en stor 27 tommers skjerm samt Quad HD for skarpe, klare og levende bilder.

Takket være sin nesten kantløse design kan du oppleve sømløs, flerkanals arbeid med uavbrutt utsikt over flere skjermer.

Pris: £ 344,56, Amazon - kjøp her nå

7. ALIENWARE AW2518H Full HD 24,5 'LCD -spillmonitor

ALIENWARE AW2518H Full HD 24,5 'LCD -spillmonitor

Alienware's AW2518H er den perfekte skjermen for de seriøse spillerne, den har en imponerende rask oppdateringsfrekvens på 240 Hz, i tillegg til NVIDIA G -Sync - som sikrer jevnt spill og raske responstider hver gang.

Hvis det ikke var nok, med spesifikke innstillinger og forhåndsinnstilte spillmoduser, sikrer denne skjermen at uansett hva du spiller, er fargene, livskraften og andre visuelle innstillinger alltid i orden.

Pris: £ 429, Currys - kjøp her nå

8. LG 34WK650-W 34 'IPS Full HD-skjerm

LG 34WK650-W 34 'IPS Full HD-skjerm

som oppfant magnum-isen

Bli virkelig fast i arbeidet eller spillene dine med denne imponerende skjermen fra LG. Med en stor 34 tommer, buet skjerm og HDR 10 -skjerm kan du fordype deg fullt ut i alle datamaskinaktivitetene.

Den slanke designen vil sitte pent på skrivebordet ditt, eller kan til og med monteres på en vegg for bedre visning. Det ultra brede sideforholdet gir mindre distraksjoner, mer fokus og produktivitet totalt sett.

Pris: £ 359,98, bærbare datamaskiner direkte - kjøp her nå

Klar til å revidere arbeids- og spillopplevelsene dine? Hvorfor ikke sjekke ut beste 4K -skjermer for 2020 for hvert budsjett og hjem.

Se Også: