Beste Amazon Black Friday 2018 -tilbud for helgen

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amazon slipper flere tilbud denne helgen(Bilde: iStock Editorial)



15 + 15 =

Nå som det er Black Friday -helg, har Amazon startet sin & amp; offisielle & apos; bølge av Black Friday -tilbud .



Rabatterte varer i alle kategorier, alt fra leker til teknologi, er omtalt på tjenestemannen Amazon Black Friday Deals Store side som ble lansert sist fredag.



Tilbudene vil være tilgjengelige frem til søndag 25. november, så kunnskapsrike kjøpere vil ha god tid til å snappe ned prissatte varer før jul. Imidlertid selger mange varer fort ut før salgsarrangementet er over.

Nettbutikken giganten har allerede redusert prisen på populære smarthjem-enheter som Echo-høyttalerne og redusert noen av de mest populære enhetene til eget merke som Fire-nettbrett og Fire TV-pinner.

Men Amazon -kunder trenger ikke bekymre seg for å gå glipp av det, da det fortsatt er mye mer å komme i løpet av de neste dagene. Handlere rådes til å melde seg på Amazons nyhetsbrev og laste ned Amazon mobilapp for å holde deg oppdatert om de siste tilbudene. Alternativt, hvis du har kort tid, kan du se vår oversikt over de beste tilbudene i dag nedenfor og bruke vår Kupongkoder for Amazon side for flere tilbud.



Beste Amazon Black Friday -avtaler live akkurat nå

Xbox Live 3 måneders gullmedlemskap, £ 8,99 (var £ 14,99)

Trenger du å fornye medlemskapet ditt? Det er ingen tid som i dag, med Amazon som reduserer prisen på 3 måneders gull, slik at du får gratis spill hver måned og eksklusive rabatter i Xbox -butikken.

Shark Upright støvsuger, £ 152,99 (var £ 263,73)

Hvis du har vært på markedet for et nytt vakuum en stund og bare ventet på den riktige avtalen, kan det være på tide å bli kvitt Dyson -drømmene dine og hente noe fra konkurrentene i stedet.



Dette hai -vakuumet er ganske imponerende - og det har en stor rabatt.

Nutri Ninja 1500W Blender Duo, £ 94,99 (var £ 119,99)

Det kan fortsatt være vinter, og alt vi ønsker å gjøre er å spise sjokolade og varme gryteretter, men i januar kommer alle tilbake på blandingsvognen.

Og denne gangen kan vi bli med ...

black house spider uk

Paw Patrol strenglys, £ 6,23 (var £ 7,99)

Marshall-, Chase- og Rubble -formede strenglys som gjør den perfekte julegaven til Paw Patrol -fans. Eller pakk dem rundt på rommet eller treet mens de sover, slik at de kan bli møtt om morgenen av favorittvennene sine.

Melissa & Doug nedtelling til juletre i adventskalender £ 11,50 (var £ 14,88)

Adventskalendere er overalt i år, men denne er ikke bare en gang, den vil holde deg, barna dine (og kanskje til og med barna deres!) I gang i årene som kommer, og la deg fylle den med dine egne unike godbiter.

Amazon Black Friday 2018 - det du trenger å vite

Det er et utvalg av & apos; Dagens tilbud & apos; tilgjengelig i 24 timer, & apos; Lightning Deals & apos; som er tilgjengelige så lenge lageret rekker (hvis du er et Prime -medlem, får du 30 minutter tidlig tilgang til disse), og & apos; Beste tilbud & apos; som er tilgjengelige i opptil to uker.

Shoppere kan laste ned Amazon mobilapp å handle alle tilbudene mens du er på farten, og det er en ny augmented reality -funksjon for 2018 kalt AR View, som lar kundene se produkter før de kjøper.

Shoppere kan også registrere seg for handler e-post for å få alle de siste tilbudene direkte i innboksen din.

Nettbutikken giganten bringer tilbake sitt ‘Home of Black Friday & apos; pop up -butikk i Øst -London fra i morgen (22. november) til søndag 25. november, hvor besøkende vil bli behandlet på en rekke eksklusive tilbud, premiepremier, workshops og VIP -opplevelser.

Bør du få Amazon Prime?

Alt du trenger å vite om årets Black Friday -salg (Bilde: iStock Editorial)

Amazon Prime tilbyr noen utrolige fordeler, alt fra levering samme dag til ubegrenset musikk, TV og filmstrømming, alt mot et fast månedlig gebyr på £ 7,99 (eller £ 79 på forhånd i et år).

david bake off 2019

Men kjøpere kan registrere seg for en 30-dagers gratis prøveperiode for å dra nytte av Prime-fordeler, som 30-minutters eksklusiv tidlig tilgang til alle Lightning-tilbud under Black Friday.

Den eneste fangsten er at du må huske å angi en påminnelse om å kansellere før abonnementet avsluttes - eller risikere å bli belastet hele avgiften.

Finn ut mer om Prime og hva som er inkludert her i våre vanlige spørsmål om Amazon Prime.

Les mer

Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

      Se Også: