Angelina Jolies 'incest' -kyss forklarte: Skuespillerens tidligere barnepasser avslører hva som skjedde med broren

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Angelina Jolie

Da og nå(Bilde: PA, Globe Photos)



Husker du da Angelina Jolie kysset broren sin på Oscar -rød løper i 2000? Nå har stjernens tidligere barnepasser forklart det en gang for alle.



Da paret kort kysset på leppene under arrangementet, utløste det rykter om incest da verden satte spørsmålstegn ved deres nære forhold.



emmerdale-stjerne i slagsmål

Men Angs mamma Marcheline sin nære venn Cis Rundle, som hjalp til med å ta seg av skuespilleren som barn, har åpnet seg for øyeblikket - og hevdet at det ikke var mer enn søsterlig kjærlighet.

Den dagen hun kysset Jamie på Oscar -utdelingen, var det den første dagen Marcheline ble behandlet for kreft. De forlot sykehuset sammen og gjorde seg klare sammen, fortalte hun til Radar Online.

Angelina Jolies sykehusopphold, selvskading og rykter om incest ANGELINA JOLIE OG BROTHER JAMES HAVEN VOIGHT KISS 2000

DET kysset (Bilde: Globe)



Ingen i verden visste at de tilbrakte dagen på sykehuset. Det var som, ‘Se hvor vi er nå.’ Men verden så noe incestual. Det var ment å være ‘Her er vi.’ De hadde bare noen gang hverandre. De hadde et veldig tett forhold til hverandre og moren.

får covid etter vaksine

Cis, som hadde omsorg for Angelina i åtte år, sa at hun elsker stjernen 'ubetinget', men hevdet også at Angelina slet med å skade seg selv da hun vokste opp.



Hun likte bare den lille smerten. Hun likte den kanten, fortalte Cis til stedet og la til at hun pleide å dyppe fingeren i voks.

Hun var et vilt barn. Jeg visste at hun alltid ville bli en kraft å regne med.

Skuespillerinnen Angelina Jolie og broren James Haven

Med broren i fjor (Bilde: Getty)

Til tross for at Ang var et ikon for millioner nå, slet hun med mobbing mens hun var på skolen, og Cis hevdet at det var over hennes nå berømte store lepper.

Noe vi virkelig sliter med å få hodet rundt nå.

Men Brad Pitts nye kone hadde sine egne problemer den gangen, angivelig sliter med en spiseforstyrrelse, og Cis hevder at hun en gang måtte bære henne inn på sykehuset da hun slet med psykiske lidelser.

Vi har kontaktet Angelinas representanter for kommentar.

michael sheen aisling bea

Angelina knyttet nylig knuten til sin langsiktige partner Brad, og har seks barn med Hollywood-hunken.

Se Også: