Ben Stokes: Jeg er lei av å savne starten på Englands internasjonale sommer - men jeg kommer tilbake

Siriss

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg vil ikke lyve, jeg er lei av å savne starten på Englands internasjonale sommer.



Å vite at fingerskaden min holder meg utenfor banen er så frustrerende, men når jeg kommer over den følelsen den første morgenen når de går ut foran en mengde igjen, vil jeg la dem fortsette med det og komme tilbake til min opplæring.



Jeg er i stand til å bowle, jeg er i stand til å komme meg på treningsstudioet og jeg kan slå noen baller igjen, så jeg er på et spennende punkt i restitusjonen min der full trening ikke er så langt unna, og da jeg kan begynne å tenke på å spille i en kamp igjen.



beste bærbare datamaskiner 2019 under £500

Det er fortsatt for tidlig å si nøyaktig når jeg kommer tilbake til Durham, men jeg har hatt en god start.

Rooty og gutta får jobben kuttet mot et anstendig New Zealand -lag, men jeg tror vi fortsatt har nok i tanken til å få et resultat med litt underholdende cricket på show.

Ben Stokes sier at det ikke vil vare lenge før han kan begynne å tenke på å spille kamp igjen

Ben Stokes sier at det ikke vil vare lenge før han kan begynne å tenke på å spille kamp igjen (Bilde: PA)



England -laget vil se litt annerledes ut enn det vi har vært vant til, men om du tjener din første eller din hundrede landskamp er det kvaliteten på cricket som betyr noe.

Gutter som James Bracey og Ollie Robinson har fullt ut tjent sine call ups. Du vet aldri helt hvordan det kommer til å gå før de kommer seg ut, men det er rimelig å si at vi alle er glade for å se at nye talent får muligheten til å vise hva de kan gjøre, og dette er deres sjanse til å satse et krav på lang sikt.



ipad 2021 utgivelsesdato

James har en utrolig arbeidsmoral, og dette er en passende belønning for mengden hardt transplantat han har lagt i seg når han har vært i boblen hjemme eller på turné, og han har støttet det med løp for Gloucestershire.

Det er fortsatt mye erfaring i laget også, og ikke mer enn James Anderson som vil utligne Cookys (Sir Alastair Cook) rekord for antall testkamper for England med 161 landskamper hvis han spiller.

Det er rett og slett en utrolig innsats fra Jimmy, og da jeg sitter her nå skadet og ikke klarer å spille, blir jeg imponert over hans evne til å komme på parken så mange ganger som han har gjort.

Å ta så mange wickets som han har er en ting.

kim kardashian plastisk kirurgi

Hans ferdigheter er uten sidestykke, men jeg er ikke sikker på at folk skjønner hvor mye engasjement og engasjement det krever for å fortsette kamp etter kamp, ​​år etter år, komme tilbake skade etter skade og fremdeles produsere varene.

Jeg vet at han og Stuart Broad har satt baren så høyt for bowlere, og de driver fortsatt med det. Hvor heldige er våre unge spillere? De kommer til å være på samme felt som dem der de kan lære så mye på nært hold og personlig.

Jeg har tatt mye fra Jimmy, ikke så mye fra å snakke om bowling, noe vi gjør nå og da, men fra å se ham. Når det gjelder bowling har jeg hatt den beste læreren rett foran meg som viser meg hvordan jeg gjør det.

Han er nådeløs med sin linje og lengde, med litt magi kastet inn.

nasjonale ekspressrutekart england

Se Også: