Turen til Pride of Britain 2015 ruller inn i Cardiff og får en riktig kongelig walisisk velkomst

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Shenken geiten var stjernen i dag da Pride of Britain -turneen fikk selskap av Royal Welsh Regiment og deres maskot.



Det praktfulle dyret ønsket velkommen til det rullende roadshowet til Cardiff, hvor han deltar på prøver for dronningens besøk torsdag, da hennes majestet vil presentere regimentet med nye farger.



Inne på Millennium Stadium tok tropper som praktiserte den store dagen - hvorav mange nylig har tjenestegjort i krigssoner som Afghanistan - tid til å bli med på PoB -turen og offentliggjøre nominasjonsprosessen for årets priser.



Kaptein Ben Phillips, fra Colwyn Bay, regimentadjutanten, sa: Jeg synes det er strålende at det er priser for folk som går ut av deres måte å hjelpe andre.

I samfunnet feirer vi ofte ikke mennesker som ofrer personlig så mye som vi burde. Jeg har bedt alle enhetene våre om nominasjoner til prisene.

Feed the geit: The Pride of Britain -buss besøker Cardiff og blir møtt av The Royal Welsh Regiment og maskot Shenken



Heath Ledger - michelle williams

Også i Wales var den tidligere Cardiff City -fotballspilleren Damon Searle, som nominerte moren til Kyle Beere, en tidligere akademispiller som led av en ødeleggende hjerneblødning bare 13 år gammel.

Katherine Simmons, 34, har kjempet mot systemet for å få sønnen hennes, nå 18, behandling og støtte nær hennes walisiske hjem i stedet for å reise tusenvis av miles for behandling.



Hun har samlet inn 75 000 pund til å hjelpe Kyle og tar kampen om å finansiere et nytt senter for hjerneskade for unge mennesker i Wales på 7 millioner pund ( www.kylesgoal.org.uk ).

Damon, som nå spiller for Cardiff Legends i veldedighetskamper, sa: Katherine er forbløffende, hun har hatt så mye å takle personlig, men er fast bestemt på å stoppe andre familier gjennom det hun gjorde.

Jeg er ærefrykt for folk som henne, jeg spiller bare fotball, men hun har en utrolig styrke. Hun er akkurat den typen jeg tror burde vinne en av Pride of Britain -prisene.

En annen nominert var Findlay Church, 10, ved Birmingham Children's Hospital, som til tross for en hjernesvulst har samlet inn over 20 000 pund til veldedighet for å hjelpe andre ungdommer som ham.

Han ble nominert til en pris av Sarah Holloway, hans barnesykepleier på sykehuset.

Trenerturen fortsetter hele uken og i morgen er vi i Leeds og Bradford, torsdag er Manchester, fredagens stopp er Liverpool og turen avsluttes i Newcastle etter en tur over grensen til Skottland.

Ved hvert stopp gjør vår spesielle National Express -trener at det vil være en mulighet for publikum å samle et nominasjonsskjema for å fortelle oss om en spesiell person som de synes fortjener anerkjennelse ved prisene.

Vinnerne i Pride of Britain kan være uansett alder, fra alle samfunnslag.

Kanskje du kjenner en utrettelig innsamling? Eller en beredskapsarbeider eller medlem av Forsvaret som har gått utover plikten?

Fortell oss om dem ved å besøke www.prideofbritain.com eller fylle ut et skjema på Pride of Britain -treneren.

Følg trenerens fremgang vår Facebook -side eller på Twitter @PrideOfBritain.

Hver nominasjon vi mottar vil bli vurdert av Pride of Britain -forskere.

Vinnerne, valgt fra en kort liste av et panel av anerkjente dommere, vil motta prisene sine ved en glitrende seremoni i Londons Grosvenor House til høsten, som vil bli vist på ITV.

Siden 1999 har alle kongelige, statsministre, Hollywood -stjerner, sportslegender og pop- og rockikoner deltatt, inkludert prins Charles, prins William, Tony Blair, Gordon Brown og David Cameron, Pierce Brosnan, Ewan McGregor, Jon Bon Jovi, Sir Paul McCartney, David Beckham, Sir Bradley Wiggins, Simon Cowell, Sir Bruce Forsyth, Dame Helen Mirren, tidligere president Bill Clinton, Cheryl Fernandez-Versini, Joanna Lumley og hundrevis til.

Hvordan nominere: Fyll ut skjemaet nedenfor, besøk www.prideofbritain.com eller hent et nominasjonsskjema i din lokale Lidl -butikk.

Frist for nominasjoner : 7. august

oppdage mobiltelefonen
Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart

Se Også: