Bee Gee Robin Gibb forlater 4 millioner pund for å ta seg av sitt tre år gamle kjærlighetsbarn

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Andre forhold: Gibb's elsker Claire med datteren Snow Evelyn Robin Juliet Gibb(Bilde: Rex/INS)



Bee Gee Robin Gibb betalte ut 4 millioner pund for sitt kjærlighetsbarn måneder før han døde.



x-faktor som gikk ut

Etter en år lang juridisk kamp gikk den tragiske sangeren med på engangsbeløpet til tidligere husholderske Claire Yang for vedlikeholdet av deres tre år gamle datter Snow Robin.



Men nå frykter familien at hans tidligere elskerinne vil presse på for mer penger til barnet når eiendommen hans på 140 millioner pund blir offentliggjort.

Robins ødelagte enke Dwina er bekymret for at Claire, 36, vil hente inn sine advokater til tross for at begge sider ble enige om den enorme avtalen om barnebidrag i januar.

Betalingen skal dekke levekostnadene og vedlikeholdet til Snow Gibb.



Robin som døde av lever- og tykktarmskreft sist søndag 62 år gammel, hadde en langvarig affære med Claire, men ble bedt om å forlate Gibbs '12. århundre herskapshus av Dwina, 59, da hun ble gravid.

Robin betalte for at hun skulle bo i et leid hjem før Snow Robin ble født i november 2008.



Det er komplisert: Robin og Dwina Gibb elsket hverandre, men hadde et åpent forhold (Bilde: Daily Mail)

Han sa alltid at han ville dekke sitt fjerde barns behov, og kjøpte Claire et hus med fem soverom på 850 000 pund 25 miles fra hjemmet sitt for to år siden.

En kilde i nærheten av Gibb -familien sa at den lange juridiske kranglingen, som pågikk mens Robin gjennomgikk cellegift og kirurgi, opprørte Dwina.

Kilden la til: Hvis Claire går til begravelsen, vil hun holde avstand til Dwina, og det vil være vanskelig. Robin gikk aldri bort fra ansvaret sitt og sørget alltid for at barnet var fullt forsørget.

Snow Robin er et Gibb -barn, så det blir behandlet nøyaktig det samme som de tre andre barna. Det handler ikke om penger, men det er arten av den lange juridiske prosessen som plaget Dwina og familien.

Forholdet mellom begge sider har blitt veldig anstrengt, og Dwina er klar over at det sannsynligvis ikke er slutten på saken. Det kan bli veldig rotete og plagsomt.

Robins barn fra hans første ekteskap, Spencer, 40, og Melissa, 37, og sønnen Robin John, 29, med Dwina vil dra nytte av eiendommen hans som ble bygget av Bee Gees verdensomspennende suksess. I henhold til loven om arv (bestemmelser for familie og avhengige) fra 1975 har ethvert barn lov til å bestride et testament.

Claire kunne starte en juridisk utfordring på vegne av Snow hvis det enten ikke var noen betaling eller hun mente det ikke var en rimelig og rimelig sum penger.

Ifølge matrikelregistrene ble huset der Claire og barnet bor, overført til hennes navn 19. april, fire uker før Robin døde.

Biseksuell Dwina, som har snakket offentlig om hennes åpne forhold til Robin, hadde tidligere gitt henne velsignelse over hans langsiktige affære med Claire i sitt eget hus.

Kjærlig pappa: Robin snakket om datteren som et mirakel & apos; (Bilde: FilmMagic)

Hun hadde jobbet som husholderske for Gibbs siden 2001, og hun ble sangerens kjæreste og følgesvenn.

Dwina snakket om deres ukonvensjonelle ekteskap og sa: Vi har et åpent forhold. Robin har hatt flinger med venner av meg, og han snakker med meg om dem.

Men hun traff taket da hun fant Claire var gravid.

Robin fant henne en ombygd låve i Oxfordshire, fem mil fra sitt Thame -hjem.

Han betalte leien på 2.590 pund i måneden. Da Snow ble født, tok Robin regelmessige turer for å se henne. På spørsmål om barnet sa han: Nytt liv er himmelsk sendt og er en velsignelse.

Men vår kilde sa at spenningen økte da Claire innså at det ikke var noen fremtid for henne og Robin.

Vennen sa: Claire ville tilbringe livet sitt med Robin. Hun ville ikke bare dele ham med Dwina. Men dette kom aldri til å skje. Robin og Dwina skulle aldri skilles fordi de elsket hverandre for mye.

Faktisk gjorde det å få et barn med Robin det verre for Claire fordi hun ikke klarte å tilbringe så mye tid med Robin.

jeg er en kjendisfinale 2017

Men Robin ga alt til Claire og babyen, et hus, bil, barnepike - alt. Han ville ikke la barnet gå uten.

I fjor ringte Claire inn advokatene sine for å se på enighet om en engangsbetaling med Robin for kostnadene ved å ta opp Snow.

Musikklegende: Bee Gee bukket under for kreft i forrige uke

Slike utbetalinger beregnes på grunnlag av farens formue, hvordan andre barn har tjent økonomisk og estimert fremtidige leve-, vedlikeholds- og utdanningskostnader.

Vår kilde sa at juridiske diskusjoner ble trukket ut da Robins team ble bedt om å gi detaljer om hans enorme rikdom.

Bee Gees solgte mer enn 200 millioner plater, med hits inkludert Stayin ’Alive og How Deep Is Your Love.

Med suksessen kom stor rikdom for brødrene Robin, Barry og Maurice.

Robins formue inkluderer eiendommer som herskapshuset i Oxfordshire på 8 millioner pund og Florida -huset på 3 millioner pund som han lånte ut til vennen Tony Blair.

Kilden sa: Å avsløre hele Robins rikdom var en vanskelig prosess. De fleste i Robins situasjon er ikke opptatt av å avsløre hvor mye de er verdt.

Det var mange møter om denne saken. Bee Gees -pengene har blitt investert gjennom årene, så informasjon om alt dette måtte gis.

Robin var selvfølgelig glad for å samarbeide fullt ut, men det var umulig for ham å takle fordi han var så dårlig.

Claire nektet å kommentere i går.

? Kilder i nærheten av familien sier at de velger en privat begravelse som skal finne sted fredag ​​8. juni, etterfulgt av en offentlig minnestund senere på sommeren.

Robin Gibb - et liv i bilder Se galleri

Se Også: