Avita Pura R5 14-tommers anmeldelse: Lett, rimelig bærbar datamaskin har en kraft, men tåler ikke en

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å kjøpe en rimelig bærbar PC kan være et komplett minefelt, og selv en maskin som ser bra ut på papiret kan være veldig skuffende når den settes på prøve.




Vanligvis er det første kompromisset du ofte må inngå systemytelse, som virkelig kan begrense hva du kan gjøre på enheten. Imidlertid har Avita R5 14 bærbar PC tilsynelatende strøm, portabilitetsporter og en rimelig pris.

Jeg hadde ikke hørt om det amerikanske merket Avita, så jeg hadde ærlig talt ikke forventet mye. Etter å ha satt den gjennom skrittene ble jeg veldig positivt overrasket over ytelsen til denne bærbare datamaskinen på startnivå, men det koster noe.



Avita Pura ser flott ut og har en stor skjerm



brittany murphy død fotoobduksjon


Avita Pura 14 R5 ser relativt moderne, elegant og tynn ut. Cachen er strukturert og jeg trodde den hadde et børstet metallhus først, men jeg skjønte raskt at det var plast.

Pura R5 kommer i en gunmetal-grå som er forretningsmessig, men ser smart ut, med en liten subtil Avita-logo på lokket så vel som under skjermen.

Når det gjelder dimensjoner, er det en dybde på 221 mm, høyde på 150 mm og en bredde på 333 mm. Den bærbare datamaskinen er veldig lett på bare 1,3 kilo, noe som gjør den lett å bære rundt hvis...det ikke var for hvor skjør kropp føltes.



Selv om hengslet ikke var løst, var det litt for mye giv. Det kryper faktisk når du flytter den eller griper enheten for hardt, og den føltes ikke sikker.

Skjermen er en anstendig størrelse 14 tommer bred 16:9, IPS HD-skjerm. Den har en liten ramme bortsett fra på bunnen, noe som gjør den bra, men ikke eksepsjonell.



Den matte skjermen gir minimalt med gjenskinn og er lett å se fra alle vinkler, men den er ikke veldig lyssterk, og den får dessverre fargene til å se flate og utvaskede ut, med filmer, bilder og spill som virker ganske matte.


Tastaturet er en fin øy-stil, som minner om en MacBook. Det føltes behagelig, med god avstand og hadde liten reise på tastene. Det var lett å skrive på, med en liten tekstur som ga et fint lite grep til tastene. Dessverre er den ikke bakgrunnsbelyst, men for denne prisen virker det rimelig.

Styreflaten har en anstendig størrelse, klikkende hvis den er litt inkonsekvent. Noen ganger var det overfølsomt og andre ganger var det ikke veldig responsivt i det hele tatt, noe som fikk meg til å bytte over til en mus.

De innebygde stereohøyttalerne er plassert under dekselet og lyden kommer gjennom tastaturet, noe som betyr at jeg måtte slite med stillere og ofte dempet, tynt lydutgang, spesielt når viftene slo inn. Lydkvaliteten var dårlig med lite bass, så hodetelefoner er avgjørende for denne datamaskinen.

Spesifikasjoner

    PROSESSOR:2,10 GHz AMD Ryzen 5 3500U Skjerm:14' 1920 x1080 Hukommelse:4 Gb RAM GFX:AMD Radeon Vega 8 grafikk DU:Windows 10 Oppbevaring:256 GB Hoodis SSD, (utvidbart micro SD-spor)

Å bruke en AMD Ryzen 5-prosessor og Vega 8-grafikk i stedet for en Intel-motpart er den fremtredende funksjonen til denne bærbare datamaskinen, og gir den et seriøst kraftløft sammenlignet med konkurrentene i denne prisklassen.

4 Gb RAM i denne maskinen er bra for enkle jobber som å se videoer, tekstbehandling og sosiale medier, men mangler for oppgaver som videoredigering, fotoretusjering og avansert spilling.

Solid-state-stasjonen er skuffende treg, spesielt med tanke på hastigheten på prosessoren.

Batteriytelsen på 7,6V 4830mAh er helt gjennomsnittlig for denne klassen av bærbare Windows-maskiner. Avita hevder at batteriet vil vare i 8 timer, men jeg fikk rundt 7 timer med standardbruk og under 5 timer konstant videoavspilling og spilling.


Avita har et anstendig utvalg av porter, inkludert to USB-A 3.0-porter, en USB-C 3.0-port, et micro SD-spor, for utvidbart minne, HDMI-port og 3,5 mm lydkontakt.

Et grunnleggende 1 megapiksel, 720p webkamera er omtalt øverst på skjermens øvre ramme, slik at du kan foreta videosamtaler.

Bluetooth 4.2 er også inkludert, slik at du kan koble til favorittenhetene dine, noe som er nyttig når du bruker en trådløs mus eller hodetelefoner.

danny john jules kone

Pura R5 taklet multitasking bra for en budsjettmaskin på grunn av 2,10 GHz AMD Ryzen 5 3500U Quad-core med 8 tråder.

Selv om det definitivt ikke er en nyskapende spillmaskin, brukte jeg flere faner med minimal innvirkning. Avita er et godt system for grunnleggende produktivitet, tekstbehandling, mild bilderedigering og noen spill med lavere spesifikasjoner som gjør den ideell for studenter.

Den bærbare datamaskinen er lett og kraftig

Gaming

En av spillsiden av ting, Minecraft kjørte bra uten problemer, selv om viften ville slå inn hardt for å motvirke hvor mye varme datamaskinen genererte.

Jeg var imponert over at jeg klarte å kjøre BioShock Infinite på høye innstillinger med konsekvente framerates over 30 bilder per sekund, noe som var bra selv for et eldre spill.

Wasteland 3 kjørte på lavere innstillinger med litt stamming, men var spillbar. Dessverre gikk det ikke like bra med Resident Evil 2 Remake, spillet haltet og skalv til det punktet hvor det i hovedsak var uspillbart.

Nedlasting og installasjon av programmer tok overraskende lang tid til tross for at du brukte en internettforbindelse på over 150 Mbps.

Siste spillanmeldelser

Kjennelse

Avita Pura R5 14 er en flott budsjettmaskin for studenter og slår virkelig over vekten, med kraftig ytelse og et bruk av mange allsidige porter.

Til tross for den lette vekten, passer den definitivt til en mer stillesittende livsstil og tåler ikke tøffhet, noe som betyr at du må være forsiktig når du er ute og går med den, spesielt hvis den banker rundt i en pose.

Det gir mye for pengene, men den strålende ytelsen har en pris.

Skjermen og byggekvaliteten er de svakeste punktene, men Ryzen 5 CPU er hovedfunksjonen til dette systemet som gir det en fordel i forhold til andre budsjettmodeller.


Avita Pura R5 14-tommers bærbar PC er tilgjengelig nå for £449,99 fra Studio

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: