Australia -cricket -jukseskandalen gjenåpner etter at Cameron Bancroft har stilt spørsmål til bowlere

Siriss

Horoskopet Ditt For I Morgen

Australsk cricket skjøt seg igjen i foten ved å gjenåpne fusket sandpapiraffære i 2018 etter at Cameron Bancroft satte spørsmålstegn ved rollen til bowlerne.



En Powderpuff-undersøkelse av Cricket Australia på den tiden bestemte at ingen andre visste noe om bruk av sandpapirstang de tre involverte mennene, Bancroft, David Warner og Steve Smith, og at det bare noen gang har skjedd en gang.



hvor er jason orange nå

Med et forbud på ni måneder langt bak seg, sier Bancroft nå at spørsmålet om hvorvidt bowlerne visste om taktikken var 'ganske selvforklarende', noe som har fått CA til å formelt be om flere detaljer fra slagmannen.



'Alt jeg ville gjøre var å være ansvarlig og ansvarlig for mine egne handlinger og min del,' sa Bancroft vergen denne helgen.

Cameron Bancroft ble tatt med sandpapir nedover buksene da Australia forsøkte å endre ballen (Bilde: Internett ukjent)

Det er klart at det jeg gjorde gavner bowlere og bevisstheten rundt det er sannsynligvis selvforklarende.



gino d acampo navneendring

'Jeg antar at en ting jeg lærte gjennom reisen og det å være ansvarlig er at det er der bukken stopper [med Bancroft selv].

'Hadde jeg hatt bedre bevissthet, hadde jeg tatt en mye bedre beslutning.'



Ben Oliver, daglig leder for landslag, sa: 'Vi har hele tiden opprettholdt at hvis noen har ny informasjon om hendelsen, oppfordrer vi folk til å komme frem og diskutere det med Cricket Australia.

JUG: Cameron Bancroft ser ned på ballen under Australias testkamp med Sør -Afrika (Bilde: GETTY)

'I dette tilfellet har vårt integritetsteam kontaktet Cam og sendt invitasjonen til ham hvis han har ny informasjon. Det er en mulighet for ham til å gjøre det. '

Australias store Adam Gilchrist har sagt sitt om saken via sitt radioprogram på SEN i Perth, og antyder at nye navn vil bli implisert i handlingen i tide.

engel nummer 3333 betydning

'Jeg tror det er noen få mennesker som har lagret det og er klare til å trekke avtrekkeren når tiden er inne,' sa han.

'Jeg tror noen ville være naive å tro at folk ikke var klar over hva som skjer med vedlikehold av ball, og jeg tror ikke CA ville dra dit.'

Se Også: