Aston Villa forbereder store pengetilbud til Chelsea-stjernen Tammy Abraham

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Aston Villa er klare til å bruke opptil 40 millioner pund på å ta Tammy Abraham fra Chelsea.



eurovision 2019 siste gang uk

Den 23 år gamle spissen har blitt fortalt at han står fritt til å forlate Stamford Bridge ettersom han ikke er med i Thomas Tuchels langsiktige planer.



Og det har åpnet døren for Villa -sjef Dean Smith, som Abraham hadde en vellykket lånetid for tre sesonger siden.



Abrahams mål hjalp Villa med å vinne opprykk tilbake til Premier League via sluttspillfinalen i Championship, og hans retur ville bli ønsket velkommen med åpne armer av supportere.

Også av Smith, som ønsker å få ordnet med transfervirksomheten tidlig i sommer for å gi seg så mye tid som mulig til å jobbe med laget sitt.

Tammy Abraham hadde en gjennombruddssesong i Chelsea under Frank Lampard, men har slitt med tiden siden ankomsten av Timo Werner og Kai Havertz

Tammy Abraham hadde en gjennombruddssesong i Chelsea under Frank Lampard, men har slitt med tiden siden ankomsten av Timo Werner og Kai Havertz (Bilde: REUTERS)



Som sådan forventer Chelsea et bud umiddelbart.

Crystal Palace og West Ham har begge fått æren for spilleren, selv om Hammers -sjef David Moyes tidlig gjorde det klart at Chelseas verdsettelse av Abraham sannsynligvis ville bli uoverkommelig.



Gebyret er ikke et problem for Villas velstående eiere som har penger å bruke med eller uten potensielle 100 millioner pund som Manchester City ønsker å gi dem for Jack Grealish.

Og med Abraham åpen for et trekk tilbake til West Midlands, er de klare til å slå til.

Abraham, som har blitt begrenset seks ganger av England, ville bli Villas rekordsignering og slå den nåværende rekorden på 34,5 millioner pund de betalte Norwich i sommer for Emi Buendia.

Villa har signalisert sine ambisjoner allerede i sommer ved å gi et dristig bud på Arsenals Emile Smith Rowe.

Hvem bør Aston Villa se for å signere hvis Grealish går? Si din mening i kommentarene nedenfor.

Tilnærmingen ble høflig avslått av Gunners, som ikke har noen intensjoner om å selge midtbanespilleren, men det er et sikkert tegn på intensjon fra Smith at hans side betyr virksomhet neste sesong.

Å miste Grealish ville være et bittert slag for sjansene deres, selv om klubben er trygg på at de kan avverge fremskrittene til Man City, til tross for at kapteinen ønsker å spille i Champions League.

25-åringen signerte bare en ny femårskontrakt med sin ungdomsklubb i september i fjor, men Villa planlegger å åpne nye samtaler for å øke lønnen igjen for å overbevise ham om å bli.

nasjonalt lotteri bonus ball nummer

Villa har allerede forseglet returen til den tidligere engelske landslagsspilleren Ashley Young på en ettårig avtale, noe som vil tilføre Smith en god velkomstopplevelse.

Når han snakket i juni, skisserte Smith en klar strategi fra klubben i sine forretninger i sommer, og sa: 'Når det gjelder rekruttering, snakker vi om de søte stedene vi leter etter, som er at spillerne har Premier League -erfaring og er [ideelt sett] britiske fordi det ikke er noen tilpasningsrisiko i det hele tatt.

'Så ser du på erfaringene fra de fem beste ligaene. Det er den typen prosess vi kom igjennom da vi skulle rekruttere. '

Se Også: