Asda selger nå en vegansk Baileys - og den kommer i hyllene akkurat i tide til morsdag

Alkohol

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hell oss et glass(Bilde: Baileys)



Du kan ikke slå et godt glass Baileys, men dessverre er den høyt elskede kremlikøren ikke egnet for alle, og mange dedikerte veganer må gå glipp av årene.



Inntil nå har Baileys nettopp lansert en ny versjon av mandel-smak, melkefri av sin populære drink.



tidsplan for valg av toryledere

Kalt en litt pretensiøs klingende & quot; Almande & quot ;, er den kremete og overbærende drikken tilsynelatende 'laget av knust mandelessens, rørsukker og renset vann med et snev av ekte vanilje'.

Ja, vi vil ikke si Almande høyt heller ... (Bilde: Baileys)





Gordon Ramsay nytt show

Og det er ikke bare veganere som kan begynne å nyte den overbærende alkoholen igjen, med den nye utgaven av dessert-smakende drikke som også inneholder halve mengden kalorier sammenlignet med vanlig.

Mens den vanlige Baileys er 130 kalorier, er den splitter nye & apos; Almande & apos; har anstendig 67 per porsjon. Betyr dette at vi kan drikke dobbelt så mye?

Mens flasken har vært tilgjengelig de siste månedene, store supermarkedet Asda begynner nå å komme inn på handlingen.

Asda er et av de eneste supermarkedene som tilbyr den nye utgaven for øyeblikket (Bilde: Getty Images Europe)

hvor gammel er mel sykes

De nye, melkefrie flaskene kommer i butikkene i tide til morsdag, ettersom de kommer til å stå på Asda-hyllene fra 1. mars for 16 pund per stykk.

hvor gammel er engelbert humperdinck

Dessverre er det ikke noe ord om flaskene også vil være tilgjengelige på nettet, men hvis du ikke bor i nærheten av en Asda, ikke bekymre deg, kan du fortsatt få hendene på den uten å bruke en formue.

Ocado har også akkurat begynt å selge den populære drikken, der de akkurat som Asda har redusert prisen fra de vanlige 20 pund til £ 16 i en begrenset periode.

Det ser ut til at slike som Sainsbury's og Tesco mangler absolutt et triks, med ivrige publikum som tigger sistnevnte over Facebook om å begynne å lager den veganske utgaven.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Victoria Reeve, kategoriplanlegger i Asda Spirits, kommenterer: Med veganisme og meierifrie dietter på vei opp, gleder vi oss til å få fylt Baileys Almande-et snurr på en klassisk drink som gir våre kunder flere alternativer i åndsgangen.

Se Også: