Asda tar med seg kalorier med lavt kaloriinnhold - og de er billigere enn Islands

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

En ferdig stekt middag for 285 kalorier? Forsett da



Asda har nettopp lansert et nytt diettvennlig utvalg av frosne ferdige måltider som kan hjelpe deg med å holde deg rett og smal - og de er en av de billigste diettferdige måltidene på High Stand.



Koster 2,50 pund hver, Asdas versjon av diettferdige måltider er 50p mindre hver enn Islands berømte Slimming World -måltider, som for tiden selger for 3 pund per pop.



Alle de vanlige vinterklassikerne er inkludert, for eksempel hyttepai, lasagne, karri og paella, og hver av dem er under 500 kalorier. Vi så til og med noen Piri Piri -kylling der inne hvis du hadde lyst til å lage din egen Nandos ...

Server dette italienske mesterverket på 400 kalorier når du ikke orker å lage mat (Bilde: Asda)

Allerede på hyllene på Asda rundt om i landet, og online på nettstedet deres, Det er mer enn ti forskjellige måltider å velge mellom, inkludert en stekt middag.



Serien ble opprinnelig avduket tilbake i januar, men ble raskt trukket fra hyllene etter at Slimming World truet med å saksøke dem for å bruke varemerket sitt.

Dette hendige ferdige måltidet har 300 kalorier - og gjør en god rask lunsj på jobb (Bilde: Asda)



I tillegg til ferdige måltider, finnes det også et utvalg av raske og enkle frysemat du kan legge til i vanlig mat, for eksempel mikrobølgeovnsposer med indisk krydret blomkålris for 37 kalorier per pose og krydret søtpotet for 91 kalorier per porsjon .

Med 101 kalorier hver er de mye bedre enn Nandos (og billigere også) (Bilde: Asda)

peter rabbit 50p verdt

Men det har ikke stoppet Aldi lager sin egen versjon av SW -vennlige middager, med rabatt-supermarkedet som lanserer et eget merke Slimming World-utvalg med færre kalorier enn originalen tilbake i september.

Fire kjøttboller tilsvarer bare 75 kalorier. Så vi sluker hele posen (Bilde: Asda)

Hvis syns ikke betyr noe for deg, har Weight Watchers også nylig fått et nytt merke, noe som har skapt en rekke 'diett' takeaways som alle også er under 500 kalorier.

Se Også: