'Verdens beste CV' ble avduket - og den lover å gi deg en sekssifret rolle

Drømmejobb

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rita Chowdhry har avslørt verdens beste CV - etter fem års forskning(Bilde: SWNS)



& Apos; verdens beste CV & apos; har blitt avduket av en rekrutteringsekspert som lover at det vil gi deg en sekssifret rolle.



Rita Chowdhry har brukt fem år på å lage den etter å ha gått gjennom hundrevis av jobbsøknader.



Det ensidige dokumentet på 450 ord kombinerer de mest effektive elementene i mer enn 1500 profesjonelle CVer, med det 'perfekte' innholdet for å fange arbeidsgivers øye.

Den avslører nøkkelord og setninger, kjerneferdigheter og numeriske data som potensielle rekrutterere 'ønsker', men sjelden ser i standard -CVer.

Den er designet for ledende stillinger innen detaljhandel, finans og helse, der gjennomsnittlige startlønninger varierer fra mellom 50 000 og 100 000 pund.



Men den kan brukes til å søke om enhver jobb i nesten hvilken som helst sektor ved å gjøre noen få små justeringer.

Rita, grunnleggeren av det prisbelønte London-baserte karrierekonsulenthuset Savran, sa at malen vil fungere for alle som ønsker å få en drømmejobb eller forfremmelse i 2020.



Hun sa: 'Det er notorisk vanskelig å skrive en god CV, og hundrevis av eksperter foreslår hver sin motstridende måte å gå frem på.

'Denne malen er på ingen måte perfekt - ingen CV kan noen gang bli.

'Men den omfatter de aller beste biter fra mer enn 1500 eksempler og inkluderer det alle arbeidsgivere ønsker overalt: kalde, harde fakta og tall.'

Mer enn halvparten av briter vurderer å finne ny jobb i 2020 - en økning på åtte prosent fra i fjor, viser forskning.

nicole marie jean naken

Verdens beste CV -mal

Antallet mennesker som føler seg misfornøyd i jobben, øker også og øker med 10 prosent fra år til år.

Men det kan være vanskelig å skille seg ut i en hardt konkurransedyktig mengde - studier tyder på at den gjennomsnittlige kandidatens CV bare har syv sekunder på seg til å gjøre inntrykk før den legges inn.

Ritas mal inneholder de vanlige 'beste bitene' fra 1 510 CV -er som ble brukt til intervjuer.

Det bygger også på synspunkter fra HR -avdelinger, administrerende direktører, administrerende direktører og bedriftseiere fra Storbritannia som ga tilbakemelding.

Den resulterende malen inneholder lett å fordøye informasjon som kan skimleses på bare noen få sekunder.

A & apos; poor & apos; CV -mal (som strider mot alle prinsippene i verdens beste CV -mal)

Dette inkluderer en kort introduksjon, enkle kontaktdetaljer og kjerneferdigheter, interesser og kvalifikasjoner.

Avgjørende er at det også tar hensyn til de forskjellige personlighetstypene for rekrutterere - i hovedsak gjør CVen & personlighetssikker & apos ;.

Rita bruker & apos; DISC & apos; psykometrisk kategorisystem som identifiserer de fire hovedpersonlighetstyper.

Dette er & dominans & apos; (aktiv og oppgavefokusert); & apos; Influencer & apos; (aktiv og folk fokusert); Stødig & apos; (passiv og folk fokusert); og & apos; Kompatibel & apos; (passiv og oppgavefokusert).

hvor mange kvinner drepte ted bundy

Å engasjere målstyrte & apos; Ds & apos; og datafokuserte & apos; Cs & apos;, tre fjerdedeler av CV-en inneholder numerisk statistikk og faktabevis.

Ritas nye bok for personlig utvikling, Get SAVVI (Bilde: SWNS)

Resten er rettet mot å imponere på folkorienterte & apos; Ss & apos; og motiverende & apos; er & apos ;, ved å markere arbeidsforhold med jevnaldrende, kunder og linjeledere.

Seksuell legning, religiøs tro og andre 'ikke-vitale' detaljer, inkludert fotografier, bør utelates for å unngå ubevisste skjevheter som rekrutteringspanelet kan inneholde.

Lagersetningene 'Jeg er en god lagspiller' og 'jeg liker å tilbringe tid med familie og venner' er også merkbart fraværende.

Chowdhry, forfatteren av den nye boken om personlig utvikling Get SAVVI, sa: 'Nøkkelen til en effektiv CV ligger i evnen til å koble til og imponere beslutningstakere av alle personlighetstyper gjennom bruk av språk, layout og presentasjon.

'De beste CV-ene er derfor' personlighetssikre ', ved at de appellerer likt til hver person som er involvert i rekrutteringsprosessen.'

Les mer

Hvordan finne en ny jobb
CVen din er feil - det som VIRKELIG betyr noe Hvordan unnslippe en jobb du hater Ordene ALDRI skal brukes på en CV De 50 vanligste intervjuspørsmålene

Her er Ritas beste tips for hva som gjør verdens beste CV:

  • Ikke ta med bilde eller fødselsdato
  • Hold det kort. Det bør bare være en side i lengden, eller maksimalt to hvis du er i en overordnet stilling
  • For å imponere & apos; D & apos; personligheter (vanligvis administrerende direktører og administrerende direktører) og & Cos, for eksempel finansdirektører, bruker klare overskrifter og punktavsnitt, skrevet i en enkel, konsekvent skrift som Arial eller Times New Roman 11 eller 12. Dette gjør det lett å forstå for & Dos, som har en tendens til å skumme skrap, mens de også inkluderer strukturen og konsistensen som & C'er ser etter
  • Hold setninger korte og konsise, og gi bevis som støtter dine karriereprestasjoner. Dette appellerer til & apos; D & apos; og & apos; I & apos; typer som ønsker fakta og statistikk, og & apos; S & apos; og & apos; C & apos; s som blir skremt av overdreven selvpromovering
  • Lag din arbeidshistorie i kronologisk rekkefølge
  • Imponer rekrutterere ved å referere til selskapets verdier i minst en av dine karriereprestasjoner
  • Gi minst ett eksempel på hvordan du er motivert, og hvordan du har og vil motivere andre
  • Nevn to aktiviteter som viser dine personlige verdier. Dette kan være veldedighetsarbeid (for eksempel innsamling av penger ved å løpe maraton)
  • Bruk positivt språk gjennom det som indikerer en & apos; kan-gjøre & apos; holdning

Rita Chowdhry er forfatteren av den nye boken om personlig utvikling Get SAVVI

Se Også: