Ant Middleton nyter 1,1 millioner pund lønn etter å ha tjent formue på bare 18 måneder

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ant Middleton og kona Emilie har hatt en lønning på 1,1 millioner pund - med store overskudd fra TV -opptredenene de siste 18 månedene.



Paret har fått sin vind etter å ha tjent nesten 2 millioner pund i fortjeneste hos selskapet Middleton Global.



Nye kontoer for denne virksomheten, opprettet av paret i 2014, avslører en utbyttefordeling på 1 089 980 pund 50/50 - noe som betyr at de hver banket 544 990 pund for de nye kontoene som løp i 18 måneder og endte 31. mars i år (2020) .



Utbetalingen rapporteres i et notat til regnskapet, og selskapet angir sitt arbeid som medierepresentasjon.

Regnskapet avslører også at firmaet beholdt et overskudd på 821 779 pund etter å ha betalt utbyttet til paret.

I 2018 delte paret 330 000 pund fra firmaet.



SAS Who Dares Wins -stjernen Ant Middleton og kona Emilie skryter av en formue på over 1,1 millioner pund (Bilde: Instagram)

Siden utbetalingen Middletons har overført eierskapet til firmaet sitt til Middleton Global Group, var et av tre firmaer som ble opprettet av dem i fjor.



Tidligere soldat Ant, 39, vises på hit 4 -programmer, inkludert SAS: Who Dares Wins og Celebrity SAS. Showet lanseres også med en spin off -serie i Australia.

Endringen i formuer og stor suksess er langt fra den gangen Ant en gang stjal penger fra datterens sparegris for å betale for en halvliter melk.

Forrige måned åpnet han om sine personlige kamper etter å ha kommet ut av fengselet i 2013, og han måtte snu livet sitt etter å ha stjålet jentas lommepenger.

Ant Middleton har tjent en formue på sine TV -opptredener (Bilde: Minnow Films/Production Company. Kanal 4 -bilder må ikke endres eller manipuleres på noen måte. Dette bildet kan bare brukes til publisitetsformål på Channel 4 i forbindelse med den gjeldende sendingen av programmet (e) som er omtalt i nasjonal og lokal presse og oppføringer. Skal ikke reproduseres eller distribueres for bruk eller på noe medium som ikke er angitt ovenfor.)

Han dukket opp på Eddie Hearnes 'No Passion, No Point' -podcast og sa: Jeg husker da jeg kom ut av fengsel, husker jeg at jeg åpnet kjøleskapet og bokstavelig talt ikke hadde melk til barna, og jeg måtte hente datterens krone og slå den åpne og få alle de 20 pennene og alle de 50 pennene.

Jeg måtte bokstavelig talt samle alle dem for å få to halvliter melk til jeg ventet på min neste lønnssjekk og jeg husker at jeg tenkte 'Vi kan ikke leve slik, jeg har så mye å gi.'

Jeg var spesialstyrker, jeg vet at jeg har en motstandsdyktig og robust tankegang og en unik tankegang, slik at dette aldri kan skje igjen.

Morrisons påske åpningstider 2019

Den tidligere militærmannen avslørte at han da ble inspirert til å endre retning, og han jaget andre prosjekter for å grave seg ut av hullet.

Ant Middleton spiller på Channel 4s SAS: Who Dares Wins (Bilde: Pete Dadds. Kanal 4 -bilder må ikke endres eller manipuleres på noen måte. Dette bildet kan bare brukes til publisitetsformål på Channel 4 i forbindelse med den gjeldende sendingen av programmet (e) som er omtalt i nasjonal og lokal presse og)

Han la til: Jeg gikk fra det til å skrive min første bok, flere TV -programmer, flere bøker, gjøre turer i Storbritannia. Jeg har ikke hatt penger, og nå har jeg penger, og jeg vet hvilken side jeg helst vil være.

Ant sonet fire måneders fengsel for å ha angrepet to politifolk utenfor et nattklubb for syv år siden, og han kan fortsatt huske det øyeblikket straffen ble avsagt.

Han sa: Jeg kan bare huske så snart hammeren gikk ned.

Jeg husker at denne vekten ble løftet av skuldrene mine fordi jeg visste hva jeg måtte gjøre - jeg må gjøre 14 måneder.

Det verste øyeblikket er ikke å kunne eie en situasjon, jeg visste ikke om jeg skulle få ett år, to år, fem år. Når du har kontroll kan du ta eierskap.

Se Også: