Ant McPartlin og Lisa Armstrongs uutholdelige ekteskapsbrudd - livet etter kjærligheten

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter 23 år sammen og elleve av de giftene, gikk Ant McPartlin og Lisa Armstrong hver til sitt i 2018.



Underholdningsverdenen var forbløffet over å høre at ekteskapet ikke kom til å overleve etter Ants tid i rehabilitering, til tross for at Lisa holdt seg til ham under kampen mot avhengighet.



Åtte måneder etter at den 43 år gamle TV-programlederen forlot rehab i 2017, kunngjorde han i en brutal uttalelse at alt var over og at make-up artisten, 42, ble spolert.



Ant unngikk ekteskapet sitt for 6 millioner pund for 'litt plass', og Lisa tok seg til sosiale medier der hun ønsket støtte fra fansen velkommen.

mike bushell kone bærer

Ant forsøkte å samle eiendelene sine fra sitt tidligere hjem (Bilde: Getty Images)

Lisa bor fortsatt i deres tidligere ekteskapelige hjem (Bilde: PA)



Måneder senere, og paret er fremdeles i en stand-off når det gjelder skilsmissedomstolen etter at de ble innvilget et dekret nisi i oktober, men er ennå ikke enige om de økonomiske vilkårene for splittelsen.

Nå har kampen deres sølt ut fra rettssalen og ut på gaten etter at Ant ble oppdaget flere ganger på døren til hans tidligere hjem for å få tilgang, og Lisa skal ha nektet tilgang.



Her ser vi på den uutholdelige sammenbruddet av det engang knirkende rene ekteskapet ...

Ants rehab -kamp - juli 2017

Han hadde slitt med sprit og tillegg av reseptbelagte legemidler i forkant av splittelsen, og til og med innrømmet å ha gjort livet til helvete for sin kone og nære venner.

I forkant av sin første rehabiliteringsperiode i 2017 sa Ant: 'Jeg har satt Lisa gjennom helvete med humørsvingninger og depresjon og hvordan det påvirker deg. Jeg er veldig lei meg for effekten det har på partnere. '

Og da hun ble spurt om ekteskapet deres kunne overleve, fortsatte Ant: «Alt jeg kan si for øyeblikket er at hun har vært fantastisk.

'Denne typen ting belaster ethvert ekteskap. Men vi er gode. Hun har vært fantastisk gjennom rehab. Veldig støttende. '

Maur skilte seg fra kona Lisa Armstrong i januar 2018 etter 11 års ekteskap (Bilde: PA)

Ant McPartlin og Lisa Armstrong bandt knuten tilbake i 2006 (Bilde: FilmMagic)

Maur erklærer offisielt ekteskap over - januar 2018

I slutten av 2017 bodde paret fra hverandre, og det ble avslørt at Ant og Lisa ikke tilbrakte jul sammen.

Ryktene svirret om at forholdet deres var på steinene, og innen 13. januar sjokkerte Ant underholdningsverdenen da han kunngjorde at han ville skilles fra Lisa.

I en uttalelse den gang, sa en representant: 'Som svar på de siste spekulasjonene i media, er Ant veldig trist å kunngjøre at han etter elleve år avslutter ekteskapet med Lisa McPartlin.

'Ant ber om personvern i denne vanskelige tiden, både for ham selv, Lisa og deres nærmeste familier.

'Ingen ytterligere uttalelse vil bli gitt.'

drage lansering uk tid

Det fremmedgjorte paret har funnet det vanskelig å godta vilkårene for varetekt for kjæledyrhunden Hurley (Bilde: Splash News)

Ant og Lisa sin rasende telefon før hans promillekjøring - mars 2018

Det fremmedgjorte paret hadde vært ute av kontakt siden Ants uttalelse, men bare timer før hans fulle skrekkskader hadde de en brennende rekke.

Det antas at telefonsamtale kan ha vært siste gang paret snakket, da Ant ble arrestert og ført til en politistasjon etter hans krasj i Richmond.

Deres opphetede utveksling var over omsorgsavtalene for deres sjokolade Labrador Hurley, som paret fikk i 2011 og har vært en stor del av deres liv.

En venn i nærheten av Ant sa at forvaringsarrangementer over Hurley var et punkt under skilsmisseprosedyren, hvor begge deres juridiske team hadde funnet ut hvordan de skulle sølle eiendeler på 62 millioner pund - inkludert ekteskapshus, smykker og kunstverk.

Maur ble utestengt fra veien i 20 måneder og fikk en bot på 86 000 pund for å ha kjørt bil, mens den var mer enn dobbelt så høy som lovgrensen (Bilde: Getty)

Ant og Hurley hadde gått i Richmond Park i nærheten med moren sin Christine Woodhall og hunden hennes kort tid før han satte seg bak rattet på sin svarte og røde Mini.

Dager etter arrestasjonen ble han bedt om å rapportere til sin lokale politistasjon for å bli formelt siktet. Han dukket opp med sin advokat og nye kjæreste Anne -Marie Corbett - en gang Lisas gode venn og parets personlige assistent.

I april ble han utestengt fra veien i 20 måneder og fikk en bot på 86 000 pund for å ha kjørt bil, mens han var mer enn dobbelt så høy som lovgrensen.

Maur blir offentlig med Anne -Marie - juni 2018

Lisa sa den første hun hørte om Ant og Anne-Marie Corbett gjennom avisene som alle andre, og anklaget tobarnsmoren for å ha brutt jentekoden.

Anne-Marie jobbet tidligere for Ant og Lisa i seks år og organiserte til og med parets 10-års bryllupsdag i 2016.

Ant og Anne-Marie på Wimbledon (Bilde: James Veysey/REX)

Insidere insisterte på at de bare nærmet seg da Ant gikk inn på rehab for andre gang i mars etter å ha blitt funnet skyldig i promillekjøring.

De ble offentliggjort i juni med Ant, og i et ytterligere slag for Lisa krediterte han at han var frisk fra avhengighet til sin nye kjæreste.

arsenal vs napoli billetter

Makeup-artisten Britain & apos; s Got Talent fortalte om hennes ødeleggelse da hun fant ut at nyheten var i et nytt forhold med en tidlig tweet om hennes hjertesorg, og la ut emoji med knust hjerte.

Ant innrømmet utroskap i skilsmissesaken (Bilde: PA)

Skilsmisse og maer innrømmer utroskap - oktober 2018

Det tidligere paret - som knyttet knuten i 2006 - ble innvilget et dekret nisi av dommer Alun Jenkins 16. oktober 2018 ved Central Family Court i London, i en høring som varte under 30 sekunder.

I følge dokumenter begjærte Lisa skilsmisse fordi han ble 'utålelig å leve med', med papirene om at ekteskapet hadde 'brutt opp uigenkallelig'.

Ant innrømmet utroskap da forholdet hans til Anne -Marie begynte da de fremdeles var gift - selv om de var separert.

Hans romantikk med Anne -Marie - som tidligere var hans og Lisas PA - ble avslørt noen måneder etter at Ant bekreftet i januar at han og kona delte seg etter måneder med spekulasjoner om forholdet deres.

Lisa sparket fra Britain & apos; s Got Talent - desember 2018

I et ytterligere slag for Lisa ble hun droppet som make-up artist for Britain's Got More Talent etter 10 år på showet, fordi det var uholdbart å jobbe med eksen.

Hennes oppgave var å sikre at hans tilbakekomst til TV går greit uten unødvendige distraksjoner, sa en BGT -innsider den gang.

Ant kom tilbake til Britain's Got Talent

Og Lisa ble sluppet løs fra Britain's Got More Talent for å unngå vanskeligheter (Bilde: NEWSAM.co.uk)

Kilden la til: Selv om alle er veldig glad i Lisa, var det tydeligvis uholdbart å fortsette å jobbe sammen.

Ant og Des er to av de mest senior menneskene på showet, noen ganger må disse tøffe avgjørelsene tas.

Venner av Lisa sa at hun hadde ventet å bli droppet.

Maur fosset over Anne-Marie i et intervju tilbake i januar (Bilde: Splash)

man utd hjemmedrakt 2018 19

Maur suser over Anne -Marie - januar 2019

Ant hyllet kjæresten Anne-Marie hans & apos; livredder & apos; tilbake i januar i et sprudlende intervju og sa at han aldri har vært lykkeligere etter å ha kjempet tilbake fra sin promillekjøring i fjor.

Programlederen snakket for første gang om sitt nye forhold etter at han kom tilbake til BGT og sa at han ikke trodde et comeback ville være mulig uten henne ved hans side.

I et intervju med Solen , Sa Ant: 'Hun har vært klippen min. Hun er en vakker sjel. Vi er veldig fornøyde. '

'Jeg er på det beste stedet jeg har vært i livet mitt, for å være ærlig med deg. Det er flott, 'la han til.

Lisa og Ant sliter fortsatt med de økonomiske detaljene (Bilde: PA)

Dørstokken ding -dong - juli 2019

Spol fremover noen måneder, og paret har begge gått videre i arbeidet sitt.

Men da Ant forsøkte å få tilgang til sitt tidligere hjem for å fjerne eiendelene sine, ble paret angivelig låst inne i en annen rasende spytt.

Mens det stridende paret har fått sin grad nisi - den neste fasen av skilsmissen - pågår det fortsatt bitre samtaler om hvordan de skal dele opp økonomien, og hvor mye av Ants anslåtte formue på 60 millioner pund Lisa skal overleveres.

The NEWSAM avslørte utelukkende at Ant og Lisas samlivsbrudd til og med hadde spilt ut av advokatene & apos; kontorer og ut på gaten, da Lisa hindret Ant i å komme inn i herskapshuset i West London han pleide å bo i.

Ant dukket opp på dørstokken til sitt tidligere hjem han bodde sammen med Lisa (Bilde: Alamy)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Stjernen I'm A Celebrity ble forbløffet etter at Lisa nektet å slippe ham inn til tross for at han ringte intercom dørklokken flere ganger.

Ant ønsket å ta bort det siste av eiendelene sine og hadde, via advokatene sine, avtalt å gå på herskapshuset i Vest -London, hvor Lisa nå bor alene.

Men leiren til Ant insisterer på at Lisa hadde blitt orientert av representanter om at han ville delta, og tiden ble avtalt.

Stand-off kommer når parets skilsmissesak fortsetter å trekke ut uten tegn på løsning.