Ann Summers lanserer omstruktureringsplan for å redusere leieprisene i 25 butikker

Ann Summers

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images)



Undertøy og sexleketøysforhandler Ann Summers har lansert en omstruktureringsplan for å redusere leieprisene i 25 av butikkene.



High street -kjeden, som driver 91 utsalgssteder, sa at den allerede har avtalt reviderte leievilkår på sine andre filialer etter diskusjoner med utleiere de siste månedene.



Imidlertid sa den at den nå vil søke en Company Voluntary Arrangement (CVA) -avtale for å flytte de resterende butikkene videre til omsetningsbaserte husleier.

Canary Wharf bombeskrekk

Kjeden sa at den også vil sikte på å sikre 10 millioner pund med ny finansiering for å få snuoperasjonen, hvis CVA -planen blir godkjent av kreditorer.

Ann Summers har utarbeidet eksperter fra Frp Advisory for å føre tilsyn med prosessen og må sikre godkjenning fra 75% av utleierne ved avstemningen senere denne måneden.



Ann Summers

Ann Summers & apos; sjef insisterte på at virksomheten ville overleve (Bilde: Rex)

holly hagan vekttap

Nyheten kommer i samme uke som Arcdia - som eier Topshop, Burton, Dorothy Perkins og Miss Selfridge - gikk inn i administrasjonen og Debenhams startet likvidasjonsprosessen.



Men administrerende direktør Ann Summers Jacqueline Gold understreket at virksomheten hennes ikke var truet.

beste ferieparker i Storbritannia

'Ann Summers har en lys fremtid, men hvis virksomheten skal oppfylle sitt potensial og blomstre i handelsmiljøet etter Covid, må vi justere eiendomskostnadene våre slik at de gjenspeiler utfordringene vi står overfor i dagens hovedgate,' sa hun.

'Jeg er takknemlig overfor flertallet av våre utleiere som har jobbet konstruktivt med oss ​​for å bli enige om fornuftige vilkår for de aller fleste butikkene våre, og disse utleierne vil ikke bli påvirket av CVA.'

Gold var overbevist om at kjeden fortsatt kan trives når koronaviruset er blitt avskåret.

'Vi fortsetter å investere i vår markedsføring, vårt produkt og vårt merke, og søker å beskytte så mange butikker og jobber som vi kan gjennom denne prosessen,' sa hun.

'Vi har vellykkede og voksende virksomheter på nettet og i festplaner, og når butikkleiene våre er tilpasset markedsnivået som følge av denne prosessen, kan vi nærme oss fremtiden med tillit.'

Se Også: