Holly Hagans utrolige vekttap mens hun tar av - men fans advarer henne om å stoppe

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Holly Hagan har avduket sin dramatiske kroppstransformasjon etter å ha mistet mer enn en stein på bare 12 uker.



Den 27 år gamle Geordie Shore-stjernen strippet for å avsløre magen på vaskebrettet, definerte magemuskler og tonede lår da hun tok opp sine såkalte feil.



Ved å dele to side-by-side-snaps av seg selv-den første tatt på stranden i en bikini fra henne & quot; før & apos ;, den andre en titt på hennes treningsutstyrte bod-skrev Holly: 'Jeg er så fornøyd med utviklingen min endelig begynte jeg å se at beina formet seg litt, jeg kan fortsatt ha slappe knær og cellulitter, men jeg har det bra med det.



'Trening har hjulpet meg med å akseptere disse & apos; feilene'. Jeg er fremdeles ikke trygg på skjørt eller kjoler, hver gang jeg skulle bære dem og bli fotografert, vil jeg bli kalt & tordenlår & apos; & apos; kanker & apos; osv. så siden har jeg dekket dem i skam og håpet at hvis folk ikke så dem, ville jeg ikke bli trollet. '

Holly Hagan strippet for å vise frem kroppens transformasjon

Holly fortsatte: «Etter at bildet til venstre ble tatt og sluppet uten min viten, gråt jeg i to dager av ferien og nektet å forlate rommet uten å dekke til. Jeg håper at jeg en dag vil være trygg nok.



'Uansett om jeg ser ut som venstre eller høyre bilde, fortjener de begge å føle seg trygge og frie uten frykt for å trolle.'

Hun sa at det å komme tilbake til treningsstudioet har hjulpet hennes psykiske helse, før hun koblet til det kommende samarbeidet med sin personlige trener.



'Trening hjelper meg å overvinne disse mentale hindringene en dag av gangen,' la Holly til.

Holly mistet nylig 16 kg på bare 12 uker (Bilde: Instagram)

julequiz og svar

Hun klaget over at hun fremdeles har & hengende knær & apos; (Bilde: Instagram)

'Planen min trener brukte for å få meg i form, lanseres i morgen ved midnatt.'

Men bekymrede fans var bekymret for at Holly var så hard mot seg selv og oppfordret henne til å jobbe med sin egen selvtillit.

'Du er vakker på begge bildene, men det er så lett å si det og likevel så vanskelig å godta komplimentet selv,' sa en til henne. 'Definitivt mer en tankeprosess og å lære å akseptere kroppen din, og at du bare justerer visse områder.'

En annen skrev: 'Lol, hva snakker du om? Vet du selv hvordan du ser ut når du ser på bildet til venstre? '

Holly sa at hun gråt i flere dager etter å ha sett dette bildet av seg selv på stranden (Bilde: MEGA)

Og en tredje sa til henne: 'Du er vakker på begge bildene. Du skal aldri la noen fortelle deg eller få deg til å føle deg noe mindre enn vakker du har, og hadde en figur som de fleste kvinner ville drømme om å være stolt av figuren din. Det er vakkert press på kvinner å ha den 'perfekte' kroppen er latterlig.

'Jeg har lært å ikke bry meg om hva andre tenker da moren min sier hva andre synes om meg ikke er min sak, og det er så fritt å ikke la andres meninger komme til meg. Jeg har lært å omfavne figuren min og om at jeg gikk ned i vekt fantastisk så lenge det er for meg og ingen andre som jeg sa at du er vakker nå, og du var vakker da. '

Holly Hagan

Realitystjernen var tidligere en størrelse 16 ved starten av Geordie Shore (Bilde: Getty)

Holly Hagan debuterer liten midje mens hun avslører kroppstransformasjon etter 12 ukers vekttap

Hun mistet tre stein på like mange år og har siden justert kroppen hennes (Bilde: WireImage)

bilder fra første verdenskrig

Reality -stjernen Holly, som er nylig forlovet med fotballspiller Jacob Blyth, har tidligere befunnet seg i varmt vann for kroppsbildet sitt.

Hun ble slått tilbake i 2015 for å ha lagt ut en diettbok som oppmuntret kvinner til å spise bare 800 kalorier om dagen, noe som er hundrevis mindre enn anbefalt av NHS.

Holly, som selv gikk fra en størrelse 16 til en 8 og mistet tre stein på tre år etter starten av Geordie Shore, forsvarte sin ekstreme kostholdsplan med å si at den bare var ment å bli fulgt i en kort periode 'for en rask periode' tillitsforbedring '.

Se Også: