Amy Harts liv etter Love Island - eggfrysende helvete, operasjonsforbud og å finne ekte kjærlighet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amy Hart hadde aldri vært forelsket før hun kom inn i Elsker øya villa i 2019.



Men hun klikket umiddelbart med danseren Curtis Pritchard, og av Casa Amor var de offisielt 'halv-kjæreste og halv-kjæreste'.



Casa bare styrket Amys følelser for Curtis, og hun kom tilbake singel, klar til å slippe L-bomben for første gang i livet.



Men hun fikk et sjokk da hun oppdaget at Curtis hadde holdt på med nybegynneren Jourdan Riane.

Og alt imploderte ved gjenkoblingen når Curtis innrømmet hardt at han ikke hadde lyst på Amy eller så en fremtid .

Love Islands Amy Hart ble knust da Curtis Pritchard avsluttet romantikken deres ( Bilde: ITV)

Han stakk virkelig inn kniven og avslørte at han faktisk hadde ønsket å koble seg sammen med Jourdan, men kunne ikke fordi hun valgte Danny Williams.



Amy - som fylte 30 år 17. juli - hulket: 'Jeg trodde jeg hadde møtt min første kjærlighet og 'den ene', og det viser seg at jeg ikke har det. Jeg er noens reserveplan igjen.

'Jeg ville aldri ha sett på noen andre. Han var fremtiden min, og nå har jeg ingenting, og han har tatt det fra meg.'



Stjernen var så berøvet at hun gikk ned 6 kg i løpet av få dager og sa at produsentene gikk inn for å tvinge henne til å spise. Hun forlot også villaen for å gjennomgå 12 terapiøkter før hun gikk ut av hensyn til sin mentale helse da Curtis og Maura Higgins slo til.

Amy har laget en karriere innen teater og spilte hovedrollen i Jack and the Beanstalk i 2021 ( Bilde: PA)

Så hva har hun holdt på med siden?

Livet har vært alt annet enn stille for Amy, som droppet jetset-karrieren for å forfølge drømmen om å jobbe i teater i West End, hvor hun produserte Shane Richies enmanns teaterforestilling, Scaramouche Jones.

Hun tilbrakte lockdown på familiens flotte landhaug i Worthing, Sussex, men kjøpte sitt første hjem med arv etter bestefarens bortgang.

I mellomtiden, etter en slik offentlig ydmykelse, viet Amy to år til å jobbe med sin mentale helse, og sier at det forandret livet hennes.

'Jeg har alltid trodd at jeg var ulik, jeg var en fiasko, at jeg var veldig stygg og at ingen likte meg. Jeg var virkelig redd for å bli avvist,' sa hun til The Sun.

'Men nå vet jeg at jeg er en god person, jeg er morsom å være rundt og jeg har fantastiske venner. Hvis folk ikke vil være vennene mine, så er det greit.'

når vant Liverpool sist ligaen

Hun tok en ny sjanse til å finne kjærligheten på Celebs Go Dating, men til ingen nytte, og hevdet hjerteskjærende i det samme intervjuet: 'Jeg dater egentlig ikke mye, ingen elsker Ames.'

Men i 2021 endret alt dette seg da hun ble offentlig med kjæresten Sam Rason, og det har til og med vært snakk om ekteskap.

«Å slå seg ned er på kortene for oss», sa hun til Daily Mail.

Amy fant ekte kjærlighet utenfor villaen med Sam
Paret planlegger å gifte seg og stifte familie

'Vi må bare bestemme oss på slutten av dette året om vi skal få barn først eller gifte oss først.'

Amy har også frosset eggene sine etter å ha blitt advart om at hun er i faresonen for tidlig overgangsalder som moren hennes. Hun gjennomgikk fire utmattende runder med medisiner for å produsere så mange egg som mulig og endte opp med 12 til å fryse.

Skuffet over utfallet, skrev hun videre Instagram : 'Ved nærmere ettertanke er jeg faktisk litt opprørt. Jeg prøvde å spise alle de riktige tingene, har ikke drukket (jeg har takket nei til GRATIS CHAMPAGNE-folk!!!), ikke brus, tatt tablettene, betalt ekstra for ekstra medisiner, vært en skikkelig gal dame i 3 uker (rop ut til @samuelrason for ikke å blokkere og slette meg) for å få to ekstra egg.

  Amy Hart
Amy gjennomgikk fire smertefulle sykluser med eggfrysing ( Bilde: amyhartxo/Instagram)

'Jeg må imidlertid slutte fred med det og akseptere at hvis det er det kroppen min produserer, er det det jeg må være takknemlig for... Hvor er vinen nå.'

I mellomtiden har Amy fullstendig endret holdning til operasjon.

Hun avslørte en gang hvordan besteforeldrene Dee og Harry lånte henne 7000 pund for en brystjobb på hennes 21-årsdag.

'Jeg ville alltid ha puppene mine gjort. Jeg vokste opp i epoken Katie Price . Jeg hatet hvordan jeg så ut i klær, sa hun til The NEWSAM om hennes beslutning om å gå fra en 34A til en DD.

Hun fikk også det blonde håret sitt og sprutet ut £13 000 på et komplett sett med finer da hun var 17, og kostet rundt £650 per tann.

Etter Love Island gjennomgikk hun en iøynefallende forvandling på 100 000 pund i et forsøk på å skifte tenner etter å ha blitt tullet ondskapsfullt og vurderte å ta en neseoperasjon.

Amy brukte 100 000 pund på å perfeksjonere smilet hennes ( Bilde: ITV)

Men da hun skjønte at hun begynte å bli hekta på operasjon, implementerte hun et øyeblikkelig forbud.

hva skjedde med viola beach

'Hvis jeg ikke slutter nå, vil jeg aldri slutte. Det er veldig avhengighetsskapende,' sa hun til The Sun.

'Jeg har bare hatt puppene og tennene mine, men jeg vil tenke 'skal jeg få gjort nesen min?', men når det først er nesen din er det neste ting, neste ting, neste ting.'

En juice-retreat i Portugal så henne også gå ned 4,5 kg mens Veganuary gjorde underverker for huden hennes.

Når det gjelder Curtis, traff han og Amy hverandre på en nattklubb i 2020 - og alt er tilgitt.

'Amy er nydelig,' sa Curtis. 'Vi har vært i kontakt og var alltid venner og har aldri tenkt: 'Jeg snakker aldri med deg igjen'. Vi har vært venner, så det var bare hyggelig å se henne og godt å ta det igjen.'

Amy la til: 'Det faktum at vi møtte hverandre i en klubb og hadde en times meningsfylt dyp samtale var det beste, men det vil absolutt ikke være noen romantikk i fremtiden.'

Se Også: