Den amerikanske spisestedet Wendy gjør et comeback til Storbritannia med sin første restaurant på 21 år

Wendys

Horoskopet Ditt For I Morgen

Wendy's ble grunnlagt i Ohio, USA i 1969 og er nå verdens tredje største burgerkjede etter McDonald's og Burger King(Bilde: Getty Images)



Den amerikanske spisekjeden Wendy & s kommer tilbake til Storbritannia, 21 år etter at han stengte dørene i hovedgaten.



Den populære kjeden, som stengte sin siste gjenværende britiske filial i 1999, gjør et comeback, med den første butikken som åpnet i Reading i de kommende månedene.



Wendy & s kjent for sine firkantede burgere, sa at to nye filialer vil åpne opp i første halvår i år - med flere som kommer.

Den første vil være i Reading, etterfulgt av Oxford, med selskapet 'utforske flere muligheter' i London.

Restauranten leter aktivt etter at folk skal bli franchiseeiere - dette er i hovedsak leietakere som kan drive restaurantene på high street.



Wendy & s, som er den tredje største burgerkjeden i verden etter McDonald & s og Burger King, har allerede 6 700 utsalgssteder i 30 land rundt om i verden.

Den første vil være i Reading, etterfulgt av Oxford, og selskapet sier at den 'undersøker flere muligheter' i London (Bilde: Getty Images)



Sjefer avslørte først at firmaet vendte tilbake til britiske kyster i slutten av 2019, da det fortalte investorer at det ville åpne sine første utsalgssteder innen 12-18 måneder.

Dette er ikke første gang Wendy har prøvd å krysse dammen - den kom først til Storbritannia på 1980- og 1990 -tallet, men bestemte seg for å stenge alle sine britiske butikker i 1999.

Den slutter seg til ny konkurranse fra amerikanske rivaler Five Guys og Shake Shack som har dukket opp i Storbritannia det siste tiåret.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

En talsmann for Wendy sa: 'Jeg kan bekrefte at Wendy's åpner i Storbritannia i første halvår i år.

'Vår første beliggenhet vil være i Reading, og jeg kan også bekrefte at vi vil åpne en restaurant i Oxford.

'Vi utforsker også flere muligheter i London -området.

'Merkevaren gleder seg over å komme inn i Storbritannia med selskapets eide og drevne restauranter i år, og vi ser etter franchisetakere for å vokse med oss ​​over hele Storbritannia.'

Er du spent på at Wendy & s kommer tilbake? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor

Se Også: