Amazon Prime Day 2017-dato avslørt: Forhandler lover at 'titalls millioner' av kjøpere vil dra nytte av

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amazon har annonsert datoen for sin tredje årlige Prime Day shopping-begivenhet, igjen bare åpen for forbrukere som har registrert seg for abonnementstjenesten.



Prime Day vil finne sted den 11. juli , med detaljhandelen som lover tusenvis av tilbud i Storbritannia alene til de som er medlem av tjenesten til £79 per år.



georgina leigh storebror

Medlemmer vil kunne begynne å handle for tilbud fra kl. 18.00 10. juli i en forlengelse av arrangementet til 30 timer.



Fire TV-er klargjøres på Amazons Fulfillment Center i Hemel Hempstead

Det er den siste begivenheten i Amazons forsøk på å gjøre sine kunder til betalte medlemmer av tjenesten, og det hjelper dette med en rabatt på £20 på nye medlemskap frem til 3. juli.

india Reynolds Love Island
Amazon Prime Day 2019

Prime, som startet som en endagsleveringsfordel i 2007, har nå millioner av medlemmer i Storbritannia, sa Amazon.



Amazon UK-landssjef Doug Gurr sa: 'Vi vet at våre Prime-medlemmer elsker tilbud, så vi opprettet denne eksklusive sommershopping-begivenheten for å takke dem for deres støtte hele året.

Amazon Echo

Amazon Echo



skade-vakker betsy

'Dette vil være den tredje årlige Prime Day, og med lengre tid å handle og flere tilbud tilgjengelig takket være britiske småbedrifter, er Prime Day veldig etablert som en annen stor fordel for millioner av Prime-medlemmer her i Storbritannia og titalls millioner av medlemmer over hele verden.'

Amazon Prime Day-tilbud

Amazons amerikanske hovedkvarter beskrev fjorårets Prime Day som «den største dagen i Amazons historie», og rapporterte at kundebestillinger overgikk fjorårets tall med mer enn 60 % på verdensbasis.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: