Det fantastiske Lidl Prosecco -tilbudet som gir deg seks flasker for £ 3,33 hver i forkant av augustferien

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du må bevege deg raskt hvis du vil ha en sak ...(Bilde: Lidl)



Lidl -kjøpere får en godbit i forkant av bankferien i august, mens budsjett -supermarkedet lanserer en avtale på Prosecco som du ikke må gå glipp av.



Shoppere vil kunne kjøpe en eske med seks av forhandlerne Allini Prosecco for bare £ 20 - sparer £ 11,50 av normalprisen. Gjør det til et absolutt kupp på bare 3,33 kr flasken.



Som Det rapporterte Bristol Post , engangsavtalen vil bare være tilgjengelig fra 26. til 27. august.

Med en enkelt flaske Allini Prosecco som vanligvis er priset til 5,79 pund på Lidl, vil kjøpere få et godt beløp og kan quaff glass fizz og nyte den siste i sommersesongen over langhelgen.

(Bilde: Lidl)



Avtalen har vært lagt ut på Facebook av Prosecco Watch en Prosecco -takknemlighetsside for å gi kundene rettferdig advarsel.

Prosecco har en rating på 85 av 100 i Lidls eget kundevurderingssystem, og setter den i kategorien ‘veldig bra’, og har blitt beskrevet som veldig allsidig, enten alene eller sammen med mat. Denne har de rene, pæredråppearomaene som er karakteristiske for god Prosecco og er lett, skarp og frisk i smak. Litt tørrere enn noen Proseccos og veldig mer. på Lidls nettsted .



Crémant de Bourgogne Blanc NV

Den rimelige Crémant de Bourgogne Blanc NV fra Lidl slo elegante rivaler på vinprisen i sommer

Nyhetene følger Lidl's Crémant de Bourgogne Blanc NV som ble kronet som verdens beste musserende vin, like god som champagne & apos; i juni.

£ 7,99 flaske plonk ble gitt & apos; Silver Outstanding & apos; -prisen på International Wine & Spirits Competition i år og ble sammenlignet med posh champers som Veuve Clicquots vintage champagne fra 2008, som selger for rundt £ 50.

Se Også: