Thomas Cook -reisekortkortkunder ble bedt om å ta ut penger nå eller miste dem

Thomas Cook

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kortene mister gyldigheten 6. april(Bilde: ARMANDO BABANI / EPA-EFE / REX)



Tusenvis av mennesker med Thomas Cook -reisekort blir advart om å ta inn pengene sine nå før kontoene stenger for godt i april.



Mastercard, som fremdeles driver dem på vegne av reisebyrået som kollapset, sa at det ble fjernet kortene i vår - så hvis du har et, er det på tide å handle.



Thomas Cooks utvalg av forhåndsbetalte valutakort stenges i april-dette inkluderer Lyk-kortet, Thomas Cooks kontantpass med flere valutaer, Thomas Cooks kontantpass for enkelt valuta og Co-operative kontanter.

Til tross for at Thomas Cook varemerker på dem, ble disse kortene alle drevet av Mastercard og utstedt av et selskap som heter Wirecard - noe som betydde at de fortsatte å handle etter at selskapet gikk i stykker.

Mastercard har imidlertid nå bekreftet at kortene stenger 6. april 2020 - når de slutter å fungere.



For å ta ut penger etter denne datoen, må du kontakte kortutstederen - så jo før du handler, jo bedre.

Valutaen blir returnert til deg i pund - basert på Thomas Cook -valutakursen den dagen du kontanter den.



Du kan ta ut pengene dine via din online -konto for din Lyk -kort , Thomas Cook kontantpass med flere valutaer , Thomas Cook kontantpass for enkelt valuta , Kooperativ Reisepass , eller ved å ringe Mastercards korttjenester på 0800 023 2098.

Når uttaket ditt er godkjent, mottar du pengene dine på bankkontoen din innen tre til fem virkedager.

I en e -post som blir sendt til kundene, forklarer Mastercard: 'Vi har vurdert nivået på støtte vi kan fortsette å tilby deg som kortholder og har tatt den harde beslutningen om å avbryte valutakortet.

'Du bør sikte på å ha brukt alle midlene på kortet ditt før 6. april 2020, ettersom eventuell gjenværende saldo vil være underlagt den månedlige inaktivitetsavgiften som er angitt i kortvilkårene.'

Se Også: