Alle Christopher Biggins kontroversielle kommentarer ble avslørt etter at TV -legenden ble startet opp fra Celebrity Big Brother

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Christopher Biggins fjerning fra Celebrity Big Brother-huset har sjokkert livslange fans av den høyt elskede TV-stjernen.



Etter å ha fått tre advarsler, ble Biggins endelig startet fra den berømte boligen for å ha brukt 'støtende språk' som kan forårsake 'utbredt krenkelse - men det var ikke bare en kommentar som kom under huden på hans medboere og seere.



Han gjorde først opprør fans av Channel 5 -showet tidlig i forrige uke da han syntes å kritisere biseksuelle mennesker, og hevdet at de bare ikke ville innrømme at de er homofile.



Han deltok i en diskusjon med Renee Graziano og Frankie Grande om seksualitet, og da han ble spurt om hun hadde et problem med homofile, sa Mobs Wives -stjernen: 'Når du er homofil, er du homofil. Og jeg synes det er vakkert fordi jeg tror det er den du er og det er naturlig.

'Men jeg tror i dag at de i samfunnet tvinger ting på folk og forvirrer deg.

Christopher Biggins på Celebrity Big Brother

67-åringen har siden stått ved noen av sine bekymringsfulle påstander (Bilde: Kanal 5)



Biggins fortsatte deretter med å påstå at biseksuelle mennesker er den 'verste typen' og sa til paret: 'Jeg tror den verste typen er, er jeg redd for å si, de bifile. Hva det er er at folk ikke vil innrømme at de er homofile.

Og lørdag kom det fram at han delvis ble fjernet fordi han hevdet at biseksuelle er skyld i AIDS under et sjokkerende utbrudd.



Den åpenlyst homofile stjernen kom med sine skandaløse kommentarer under en ny prat med Renee, der han kalte AIDS en 'biseksuell sykdom'.

Han sa: 'Homofile hadde blitt virkelig dårlig behandlet så lenge. Så kom en periode hvor de ble respektert.

'Men plutselig kom en drapssykdom som ble tilskrevet homofile - men det var faktisk en biseksuell sykdom.

Det regjeringen ikke skjønte er at det var biseksuelle der ute som hadde sex med disse menneskene.

Renee

Biggins fortalte Renee at biseksuelle mennesker er den 'verste typen' (Bilde: Kanal 5)

Renee og Biggins

Renee og Biggins (Bilde: Kanal 5)

theresa kan åpne brev

'De brakte det deretter tilbake til familiene sine her og i Amerika. Slik ble det en verdensomspennende sykdom. Den som undersøkte AIDS f *** ble stor tid.

Hvis det ikke var ille nok, kom han også med en sjokkerende antisemittisk kommentar til den jødiske huskameraten Katie Waissel, som har fått moren til å etterlyse en politisond.

Før han ble fjernet i går ettermiddag, spøkte stjernen om nazistiske gasskamre til den jødiske huskameraten Katie Waissel.

Da CBB -kjendisene stod i kø for å bruke badet kort tid etter at de våknet, rapporterer The Sun at han sa til den tidligere X Factor -stjernen: 'Du må være forsiktig, ellers setter du deg i dusjen eller tar deg med til et rom!

sam faiers joey essex
Christopher Biggins

TV -legenden kom med en rekke sjokkerende kommentarer (Bilde: Kanal 5)

Katie Waissel

Biggins sa at Katie godtok unnskyldningen hans (Bilde: Kanal 5)

Kommentarene hans sies å ha forlatt Katie i tårer - selv om Channel 5 valgte å ikke vise opptakene.

Og etter å ha reflektert over hvorfor han ble fjernet fra huset, ser ikke TV -legenden ut til å være lei seg.

Snakker til Solen , sa han: 'Renee [Graziano] sa at hun kjente en CIA -mann som fortalte henne at den amerikanske regjeringen hadde funnet på viruset for å bli kvitt mennesker i tredjelandes land - jeg hadde også hørt ryktet.

'Da sa jeg til henne at det var mange biseksuelle som dro til disse landene og hadde sex, og deretter tok det tilbake til konene eller elskerne og ga dem viruset.'

Han la til: 'Det er det jeg har lest, og det er det jeg tror.

Chloe Khan og Christopher Biggins - Big Brother's Big Show

(Bilde: Rex)

Mens han åpnet om den antisemittiske kommentaren, tilsto han at han var lei seg og beklaget henne før hun forlot showet.

Han insisterte på at hun ikke virket fornærmet og godtok unnskyldningen hans.

Biggins & apos; agent Jonathan Shalit sa at alt hans klient sa ikke ville ha vært ment å forårsake krenkelser.

Jonathan - som også er en langvarig venn av Christopher - sa til oss: 'Jeg kan bekrefte at han aldri med vilje ville forårsake krenkelser.

'Hvis noe ble sagt i spøk som forårsaket krenkelser, så er jeg sikker på at det ikke var hans intensjon. Biggins er en elsket og fantastisk mann. '

Les mer

Kjendis Big Brother 2018
Hvem er i CBB? Hvor er CBB -vinnerne nå? Mest kontroversielle huskamerater Mest sjokkerende CBB -øyeblikk

Se Også: