Et 'gratis' surikatleketøy kan se søtt ut - men det kan koste deg £ 1,238.40

Livsforsikring

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sammenlign markedet annonsen veldig Sammenlign Meerkats hodet til Hollywood og kjøre over skuespilleren Arnold Schwarzenegger

Leken kan være gratis, men det du ender med å kjøpe for det kan koste deg MYE(Bilde: Sammenlign markedet)



Jingler, maskoter, freebies og lignende brukes for å tiltrekke folk til sammenligningssider - men de fleste er ikke klar over at bruk av dem kan koste en alvorlig pris.



Forskning fra livsforsikringsmegler Cavendish Online fant det å ta ut en policy fra Sammenlignet markedet betyr at du betaler £ 1,238.40 mer enn du trenger for en surikatleke.



Forbrukerne blir lei av prangende markedsføringsfluff og er helt uvitende om at disse 'gratis' lekene koster dem en arm og en 'Oleg'. De fleste forbrukere vet ikke at de kan få en bedre avtale med en rabattmegler, sa administrerende direktør i Cavendish Online, Ian Williams.

Den virkelige prisen på gratis leketøy*

£ 1238,40

Ekstra for å få en surikat



Robins og livet etter døden

Cavendish Online -tall, kostnaden for den samme livsforsikringen

Hvordan sammenligningssider betaler for sine freebies

Omtrent 68% av forbrukerne bruker sammenligningssider minst to ganger i året, fant Cavendish, men nesten halvparten visste ikke at de mottar gebyrer og provisjoner fra livsforsikringsselskaper som er oppført på nettstedene deres.



Og bare én av 40 anslåtte riktig at nettsteder blir levert tilbake så mye som 30% av din første premie i provisjon

Forskningen fant også at 83% av foreldre med barn regelmessig bruker sammenligningssider og 33% feilaktig stoler på at de gir den beste avtalen.

Hvordan sikre at du får den beste avtalen

Hvordan sjekke at du får en god deal

Med noen produkter - som f.eks lån , besparelser , bankkontoer og Kredittkort - sammenligningssider er absolutt det beste stedet å gå for å finne det beste tilbudet. Faktisk vil de i mange tilfeller til og med ha eksklusive avtaler på plass som du ikke finner andre steder.

Men med mer personlige produkter - og spesielt med livsforsikring - kan det være bedre å gå til en megler.

Ikke la det stoppe deg med å lete på nettet eller på sammenligningssider også, men som en tommelfingerregel, jo mer personlig informasjon du trenger for å ta ut produktet, desto mindre sannsynlig er det at et online skjema på et sammenligningsside gir deg det beste tilbudet.

*Tall basert på en politikk på 220 000 pund over 20 år for en 45 -åring. Juridisk og generell premie gjennom Cavendish Online er £ 19,62. Den samme politikken gjennom Compare The Market er £ 24,78.

Se Også: