'Big Mama and Little Mama': Khloe Kardashian deler et fantastisk øyeblikk av henne og Kylie Jenner som er gravid sammen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette bildet av Khloe Kardashian og Kylie Jenner som er gravid sammen, er utrolig vakkert.



Kylie, 20, kunngjorde i går kveld at hun hadde født en frisk jente etter måneder med spekulasjoner som hun ventet.



The Keeping Up With The Kardashians -stjernen gjemte graviditeten for verden og sa at det var noe hun ønsket å gjøre vekk fra kameraene for å redusere stresset babyen hennes ville føle.



Og bare noen uker etter at storesøster Khloe, 33, kunngjorde at hun ventet sitt første barn med kjæresten Tristan Thompson, var katten offisielt ute av sekken.

Khloe og Kylie er gravid sammen (Bilde: khloekardashian/Instagram)

victoria sinclair modell manchester

Kylie avduket bumpen sin i svangerskapsmeldingsvideoen (Bilde: YouTube)



lewis capaldi eks kjæreste

For å feire, tok Khloe til Instagram for å dele et hemmelig øyeblikk av henne og Kylie som viste frem babyhumpene sine sammen - og internett mistet det!

I det søte rødfargede bildet står Khloe og Kylie sammen iført bare truser og beskårne gensere.



De holder hver sin støt, og det er klart at Kylie er mye lenger enn Khloe.

Les mer

Kylie Jenner sin babyjente Stormi
Første bilde av Kylies babyjente Stormis etternavn bekreftet Betydninger bak Kardashian babynavn Se graviditetsvideoen i sin helhet

Khloe skrev: 'Gratulerer, min søte Kylie! For en magisk tur det har vært! Jeg kommer til å savne at du støter sammen med meg.

'Aldri på en million år trodde jeg at vi skulle gjøre dette sammen, men det har vært så mye mer spesielt på grunn av det. Gud er så flott !! Han hadde sin plan hele tiden! Jeg elsker deg lille mamma elsker stor mamma '

Fans var besatte.

jessica chapman og holly wells

Hun poserer sammen med en gravid venn ved baby shower (Bilde: YouTube)

En sa: 'Dette er virkelig søt søster kjærlighet'

'Beste bildet noensinne med koko,' sa en annen.

Mens en annen utbrøt: 'Oooooommmmmmgggggggggg'

'Favorittinnlegg', skrev et annet.

Kylie ønsket sin første baby velkommen med kjæresten Travis Scott, 25, 1. februar, og delte nyheten på sosiale medier i går kveld.

Hun sa i en uttalelse: 'Jeg beklager at jeg har holdt deg i mørket gjennom alle forutsetningene. Jeg forstår at du er vant til at jeg tok deg med på alle mine reiser. Graviditeten min var en jeg valgte å ikke gjøre foran verden.

quique sanchez flores kone

Den korte dokumentaren sporet hennes forhold til Travis (Bilde: YouTube)

Paret ble sammen etter at Kylie slo opp med rapperen Tyga (Bilde: YouTube)

'Jeg visste selv at jeg trengte å forberede meg på denne rollen i mitt liv på den mest positive, stressfrie og sunne måten jeg visste hvordan. Det var ingen gotcha -øyeblikk, ingen stor betalt avsløring jeg hadde planlagt.

'Jeg visste at babyen min ville føle hvert stress og hver følelse, så jeg valgte å gjøre det på denne måten for mitt lille liv og vår lykke.'

stemmen til peppa pig

Hun fortsatte: 'Graviditet har vært den vakreste, mest bemyndigende og livsforandrende opplevelsen jeg har hatt i hele mitt liv, og jeg kommer faktisk til å savne det. Jeg setter pris på vennene mine og spesielt familien min for å ha hjulpet meg med å gjøre dette spesielle øyeblikket så privat som vi kunne.

'Min vakre og friske babyjente kom 1. februar, og jeg kunne bare ikke vente med å dele denne velsignelsen. Jeg har aldri følt kjærlighet og lykke som dette jeg kunne sprekke! Takk for forståelsen.'

Se Også: