10 beste trådløse hodetelefoner for 2021 fra Apple, Bose, Sony og mer

Hodetelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi

Vi har avrundet en liste over de 10 beste trådløse hodetelefonene som passer alle budsjetter(Bilde: Getty Images)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Trådløse hodetelefoner løser mange problemer - og det beste er at du ikke trenger å bruke evigheter på å prøve å løsne dem når du er klar til å ta dem i bruk.



Hvis du er lei av å leve med ledninger, høres det ut som å ikke bytte de gamle for et nytt skinnende høyteknologisk par.

Med utvalget av hodetelefoner tilgjengelig på markedet i dag, kan det kreve litt forskning å velge det perfekte paret for dine behov. Heldigvis liker de fleste av de store tech -forhandlerne Currys og Amazon har et stort utvalg, med gode kvalitet, budsjettvennlige alternativer som tilbys som BeatsX trådløse hodetelefoner .

Med mange store merker som stadig ønsker å forbedre lydkvalitet, holdbarhet og batterilevetid, er det også mange høyteknologiske alternativer som Bose QuietComfort 35 ii og Beats by Dre Studio 3 hodetelefoner å plaske ut på hvis budsjettet ditt kan strekke seg så langt.



Men før du spruter ut på et dyrt par, er det viktig å stille deg noen spørsmål:

• Hva skal du bruke hodetelefonene til?



• Hvilke funksjoner vil være mest nyttige/fordelaktige?

• Hvor mye vil du bruke?

Når du har funnet ut de tre viktige tingene, kan du ta en titt på våre 10 beste trådløse hodetelefoner verdt å kjøpe for 2021.

Bestetrådløse hodetelefoner for 2021

Beste trådløse hodetelefoner under £ 100

1. HUAWEI FreeBuds 3

HUAWEI FreeBuds 3

HUAWEI FreeBuds 3

Huaweis Freebuds 3 er et godt alternativ hvis du ikke er helt klar til å hoppe inn i noen av de andre dyrere alternativene.

Med en Bluetooth-chip med lav effekt for redusert strømforbruk sørger FreeBuds 3 for lengre batterilevetid, noe som gir deg 2,5 timers taleanrop eller omtrent 4 timers kontinuerlig musikkavspilling på en enkelt lading.

Sett dem inn i ladeetuiet når de trenger mer strøm. Etuiet er også praktisk for å ha med deg når du er på farten. Inkludert i settet er en USB -ladekabel som gir deg mulighet til å få juice fra hvilken som helst kompatibel port.

2. Jaybird Vista True trådløse øretelefoner

Beste trådløse hodetelefoner for løping

Jaybird Vista True trådløse øretelefoner

Jaybird Vista True trådløse øretelefoner

Jaybird Vista er helt trådløse og Bluetooth -opererte og er utviklet for friluftsentusiaster. Knoppene er svette- og vannavstøtende, slik at du kan trene komfortabelt, uten å bekymre deg for at de bryter midt i løpet.

Tre størrelser med utskiftbare silikonørgeler sikrer at du finner den perfekte passformen. Sikre og komfortable, de forblir låst på plass uansett hvor hardt du presser deg selv, og føler seg vektløse i øret, slik at du kan konsentrere deg fullt ut om å holde deg i form.

Hodetelefonene leveres med utskiftbare silikonørgeler i tre størrelser for å sikre at du finner den perfekte passformen for ørene dine. Silikongelene holder også hodetelefonene på plass, slik at du kan presse deg selv til det ytterste.

3. Apple AirPod Pro

Beste trådløse hodetelefoner totalt sett

Apple AirPod Pro

Apple AirPod Pro

Hvis du elsket Apples AirPods, vil du elske AirPod Pro.

Disse svette- og vannavstøtende hodetelefonene gir deg full trygghet under ikke vannsport og hard trening. Det er også en gjennomsiktighetsmodus for når du ønsker å høre lydene fra utsiden - perfekt hvis du trenger å stille en kollega et spørsmål eller få kontakt med omgivelsene dine.

Et trådløst ladeetui gir deg hele 24 timer med kontinuerlig avspilling.

Fire. Sony WH-1000XM3 trådløse støydempende hodetelefoner

Beste støyreduserende trådløse hodetelefoner

Sony WH-1000XM3 trådløse støydempende hodetelefoner

Sony WH-1000XM3 trådløse støydempende hodetelefoner

Disse slanke Sony-hodetelefonene inneholder støyreduserende teknologi og vil vare i omtrent 30 timer på en enkelt lading, nå som det er mange spillelister.

I tillegg til integrert Google -assistent og Alexa -funksjoner, kan du være sikker på at uansett om det er musikk, en podcast eller favorittprogrammet ditt, vil du ikke bli avbrutt av eksterne lyder.

5. Bose QuietComfort 35 ii

Beste trådløse hodetelefoner for komfort

Bose QuietComfort 35 ii

Bose QuietComfort 35 ii

De Bose QuietComfort 35 ii hodetelefonene har volumoptimalisert EQ som sørger for at musikk høres best ut med over 20 timers trådløs avspillingstid. De overlegne støydempende funksjonene lar deg sette lyden til å passe omgivelsene dine - enten det er på et støyende treningsstudio eller bare slappe av hjemme med et sted å meditere.

Det er også en Bose -app som også kan lastes ned for ekstra funksjonalitet. Brukerne kan tilpasse innstillingene for hodetelefonene der og dele musikk med andre kompatible Bluetooth Bose -hodetelefoner og administrere programvareoppdateringer.

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

6. BeatsX trådløse hodetelefoner

Beste trådløse hodetelefoner i øret

BeatsX trådløse hodetelefoner

BeatsX trådløse hodetelefoner

De BeatsX trådløse hodetelefoner har den samme W1 -brikken som iPhone 7, noe som gir en rask og enkel sammenkobling uten masete 3,5 mm -tilkoblinger.

De trådløse hodetelefonene, som går rundt halsen din (magnetiske ørepropper holder dem flokefrie), gir to timers avspilling etter bare fem minutter på en lader. La dem lade i 45 minutter, og du kan forvente åtte timers avspilling.

Les mer

Beste hodetelefoner
I øret -hodetelefoner Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste trådløse hodetelefoner Beste hodetelefoner for treningsstudioet

7. Echo Buds

Beste budsjett trådløse hodetelefoner

kroppen faller ned fra himmelen
Echo Buds

Echo Buds

Echo Buds fra Amazon har et slank og minimalistisk design, som snart vil bli din favoritt reisefølge.

Ved å bruke Boses aktive støyreduksjonsteknologi kan du fordype deg fullt ut i det du lytter til uten avbrudd av lyder utenfra.

Få tilgang til Alexa håndfri og en passform som passer deg med et alternativ til tre øretupper i forskjellige størrelser.

8. JLab Audio JBuds Air True trådløse Bluetooth-øretelefoner

Beste trådløse hodetelefoner under £ 50

JLab Audio JBuds Air True trådløse Bluetooth-øretelefoner

JLab Audio JBuds Air True trådløse Bluetooth-øretelefoner

JBuds av Jlab har et luksuriøst utseende uten luksusprislappen. De er noen av de rimeligste øretelefonene på markedet for øyeblikket, som ikke går på kompromiss med lyd av god kvalitet.

En stabil Bluetooth -tilkobling lar deg enkelt koble til smarttelefonen eller Bluetooth -aktivert enhet. De kommer med et elegant laderett, som gir deg rundt 14 timers spilletid. Ikke verst for under £ 50.

9. Beats by Dre Studio 3 trådløse hodetelefoner over øret

Beste trådløse hodetelefoner over øret

Beats by Dre Studio 3 trådløse hodetelefoner over øret

Beats by Dre Studio 3 trådløse hodetelefoner over øret

Det er ikke stor forskjell på utsiden, men inne i Beats Studio3 trådløse hodetelefoner har utviklet seg til et overlegen par støydempende over-ørebokser.

Selskapets teknologi vil kontinuerlig oppdage støyen rundt deg (via to små utadvendte mikrofoner) og tilpasse støydemping for å gi deg en best mulig opplevelse. Det er også rundt 40 timer med kontinuerlig avspillingstid, den eneste ulempen er at de fortsatt er veldig dyre.

10. GOJI trådløse Bluetooth støydempende hodetelefoner

Beste kompatible trådløse hodetelefoner

GOJI trådløse Bluetooth støydempende hodetelefoner

GOJI trådløse Bluetooth støydempende hodetelefoner

Hvis du er på et budsjett, men leter etter et par hodetelefoner av god kvalitet med støydempende teknologi - er disse fra GOJI en god konkurrent.

Nyt en batterilevetid på opptil 20 timer på en enkelt lading. Takket være Bluetooth 5.0 får du alltid en sterk forbindelse med smarttelefonen din. Den er kompatibel med iOS og Android, så den kobles effektivt til alle enhetene dine.

Hvis du leter etter flere måter å overdøve støyen på, kan du se listen over beste støyreduserende hodetelefoner for 2021.

Se Også: