Xbox-spill med gull for mars 2019 inkluderer Adventure Time og Star Wars-titler

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Xbox Live-spillene med gull for mars 2019 har blitt avslørt, og leverer et nytt parti med Xbox One titler for Xbox Live Gold-abonnenter å laste ned i løpet av de neste ukene for den store summen av null pund og null pence.



Først ut er Eventyrtid: Pirates of the Enchiridion . Denne tilknytningen til det kultanimerte TV-showet ser hovedpersonene Finn og Jake begi seg ut på et oppdrag for å finne ut hvorfor hjemmet deres i Land of Ooo plutselig har blitt oversvømmet med vann.



james wade helen kammerherre splittet

Spillet låner fra den turbaserte RPG-sjangeren, mens du rekrutterer noen av programmene til andre karakterer i partiet ditt og bruker spesielle evner i standard kamp-for-tat-rollespill. Du må også stille spørsmål ved ulike NPC-er for å få dem til å dele informasjon som er avgjørende for oppdraget ditt.



Eventyrtid: Pirates of the Enchiridion har massevis av fanservice

Et system i LA Noire-stil er i spill for dette, der du kan velge mellom ulike dialogalternativer og avhørsstiler for å komme til det som forhåpentligvis er sannheten. Spillet er gratis å laste ned fra 1. mars til 31. mars.



Neste opp er Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 . Den andre delen av denne spin off-serien (basert på det originale mobile tårnforsvaret spill ) er nok et tredjepersons arenaskytespill, med franchisens kampherdede flora igjen som tar til våpen mot hordene av vandøde. Spillet har en rekke moduser for både lokal delt skjerm og online flerspiller, samt rikelig med innhold for solospillere. PvZ GW 2 er gratis for gullmedlemmer mellom 16. mars og 15. april .

Tegneserieaktig skuddveksling florerer i Plants vs. Zombies Garden Warfare 2



bmw nøkkel erstatning kostnad

På Xbox 360 - og Xbox One via bakoverkompatibilitet - Metal Gear Rising: Revengeance er fri fra 16. mars til 31. mars . Dette tredjepersons actioneventyret, som spinner av hovedserien Metal Gear Solid, setter deg i de kybernetiske skoene til Raiden, overraskelseshovedpersonen i Metal Gear Solid 2s siste halvdel.

Frenetisk kamp i likhet med Bayonetta og Devil May Cry er ryggraden i spillet, adskilt fra andre i sjangeren med en unik mekanikk som lar deg bremse deg. Over-the-top-kampen matches av mer franchisens selvbevisste tilnærming til historiefortelling.

122 engel nummer kjærlighet

Metal Gear Rising: Revengeance ser at Raiden kommer tilbake til serien

I mellomtiden, original Xbox-tittel Star Wars Republic Commando er også gratis å laste ned på Xbox One fra 1. mars til 15. mars . Dette tredjepersons taktiske skytespillet ble først utgitt i 2005, og er troppbasert, der du deler ut ordre til de tre NPC-medlemmene av mannskapet ditt i tillegg til å kontrollere din egen soldat. Historien finner sted i løpet av to år, etter bedriftene til en elitetropp under Clone Wars.

Det er fortsatt litt tid å laste ned en av Februars gratisspill , med Super Bomberman R tilgjengelig til 15. mars.

Siste spillanmeldelser
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: