Xbox Live Games with Gold: De nyeste Xbox One og Xbox 360 gratisspillene for mai 2017

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hver måned lager Microsoft to spill gratis for Xbox Live Gold-medlemmer å laste ned i en begrenset periode på begge Xbox One og Xbox 360 .



Siden november 2015 har de to gratis Xbox 360-spillene også vært bakoverkompatible med Xbox One, noe som betyr at eiere av Microsofts nåværende gen-konsoll kan effektivt få fire gratis spill i måneden.



strengt tatt kommer dansende sex

Spillene er dine å beholde selv om du dropper Xbox Live Gold-abonnementet.



Selv om du ikke eier en Xbox One ennå, kan du fortsatt hente spillene gratis så lenge du har en Xbox-konto. Bare logg inn på Xbox-nettstedet, gå til tittelens oppføringsside og løs inn tilbudet. Spillet vil da vises i konsollens 'Klar til å installere'-liste hvis du kjøper en Xbox One i fremtiden.

Nedenfor er de gratis Xbox Live-spillene med gull for mai. Og ikke glem å sjekke ut vår Xbox-tilbudsside for oppdaterte konsollpriser.

Xbox One

Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut : 1. mai - 31. mai

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Giana Sisters-serien startet tilbake i 1987 med et spill som har en bemerkelsesverdig uhyggelig likhet med Super Mario Bros. Tre tiår senere, og etter en reimagining på Nintendo DS (og vellykket Kickstarter-kampanje) finner vi oss selv med en godt mottatt puslespillplattformer hjemme. konsoller.



Når du spiller som Giana, må du redde din bortførte søster Maria fra en ekkel drage. Ved å transformere mellom 'Søt' og 'Punk'-versjoner av deg selv, vil du kunne bruke forskjellige krefter til å krysse spillets nivåer.

Lara Croft og Osiris-tempelet : 16. mai - 15. juni

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Denne action-eventyrtittelen er en oppfølging av Lara Croft og The Guardian of Light. Gravrøver og legger til et isometrisk perspektiv og samarbeidsspill. I tillegg til rivaliserende raider Carter Bell, kan Lara også slå seg sammen med de egyptiske gudene Isis og Horus mens hun utforsker eldgamle ruiner og løser gåter for å hindre et komplott av den onde guden Set.



Å spille solo er ikke uten sjarm, men få en venn eller tre runde og det lokale samarbeidet skinner virkelig.

Xbox 360

Star Wars: The Force Unleashed II : 1. mai - 15. mai

Få en smak av den mørke siden (Bilde: Xbox)

Det første Force Unleashed-spillet satte deg i skoene til Starkiller, Darth Vaders hemmelige lærling som ender opp med å bli litt useriøs. Denne gangen spiller du som Starkillers klon, som igjen til slutt forlater Sith Lords mentorskap i en søken etter forløsning.

Mens oppfølgeren møtte blandede anmeldelser, gjør de forbedrede Force-kreftene og noen bemerkelsesverdige dødballene det til et anstendig tredjepersons actionspill selv for de som ikke er store Star Wars-fans. I tillegg er enhver mulighet til å kaste Stormtroopers rundt med tankene dine alltid velkommen.

Lego Star Wars: The Complete Saga : 16. mai - 31. mai

Phantom Menace blir litt bedre i Lego-form (Bilde: Xbox)

betydningen av tallet 15

Siden 4. mai er Star Wars Day, dobler Microsoft ned på Star Wars-spill for Xbox 360. Vi bytter imidlertid Force Unleashed sin grublende Jedi-angst med lunefull blokkbasert plattform. Å bringe sammen originalen Lego Star Wars-spillet og dets oppfølger, denne pakken dekker de seks første filmene, fra Phantom Menace til Return of the Jedi.

Utvikleren Traveller's Tales tilbyr sin nå kjente collect-a-thon-formel, med noen tilleggsnivåer og en 2-spillers kampmodus for god ordens skyld. Hvis du er ute etter en mild, sjarmerende, men ganske repeterende distraksjon, vil du ikke gå galt her.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: