Xbox Live Games with Gold: De nyeste Xbox One og Xbox 360 gratisspillene for desember 2017

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hver måned lager Microsoft to spill gratis for Xbox Live Gold-medlemmer å laste ned i en begrenset periode på begge Xbox One og Xbox 360



Siden november 2015 har de to gratis Xbox 360-spillene også vært bakoverkompatible med Xbox One, noe som betyr at eiere av Microsofts nåværende gen-konsoll kan effektivt få fire gratis spill i måneden.



Spillene er dine å beholde selv om du dropper Xbox Live Gold-abonnementet ditt etter å ha lastet dem ned.



Selv om du ikke eier en Xbox One ennå, kan du fortsatt hente disse spillene gratis så lenge du har en Xbox Live Gold-konto. Bare logg inn på Xbox-nettstedet, gå til tittelens oppføringsside og løs inn tilbudet. Spillet vil da vises i konsollens 'Klar til å installere'-liste hvis du kjøper en Xbox One i fremtiden.

Nedenfor er de gratis Xbox Live-spillene med gull for desember, med lenker til hvert spills oppføring på Xbox-nettstedet. Og ikke glem å sjekke ut vår Xbox-tilbudsside for oppdaterte konsollpriser.

Xbox One

Warhammer: End Times - Vermintide : 1. desember – 31. desember

Rotter alle sammen, folkens!



Ved å ta Valves Left 4 Dead-rammeverk og bruke det på Warhammer-serien, gir denne co-op flerspiller-FPSen fra utvikleren Fatshark deg i oppgave å beseire mange grusomme rottelignende monstre. Det er forskjellige spillerklasser å velge mellom, og et XP-progresjonssystem som premierer nye våpen og utstyr.

Fiendens spawnplasseringer og frekvens endres dynamisk, noe som betyr at hver kamp er forskjellig. Med en oppfølger som kommer tidlig neste år, er dette en flott sjanse til å hoppe inn og sjekke spillet ut.



Back to the Future: The Game - 30th Anniversay Edition : 16. desember - 15. januar

«Du mener at du må bruke hendene? Det er som en babyleke!

Før Telltale Games fikk sitt store gjennombrudd med The Walking Dead, ga pek-og-klikk-eventyrskaperne ut en tittel basert på den ikoniske tidsreisefilmserien. Mens den opprinnelig ble utgitt for PC i 2010 (med en PS3 versjon et år senere), ble den remastret for nåværende generasjonskonsoller i 2015 for å markere franchisens 30-årsjubileum.

Denne oppdaterte porten ser Tom Wilson gjenoppta rollen som Biff Tannen ved siden av Christopher Lloyd's Dok Brown. Michael J Fox lager også et par cameos.

Med mange nikk til filmene, Tilbake til fremtiden fans bør finne mye å glede seg over her, og hvis du er interessert i Telltales merkevare av forgrenende historiefortelling, men gikk glipp av dette første gang, kan dette være verdt en titt.

Xbox 360

Edens barn : 1. desember – 15. desember

Child of Eden setter opp hendelsene til Rez, men musikk betyr mer enn historien her

ryan giggs lynne giggs

En prequel til det klassiske spillet Rez, Child of Eden er Tetsuya Mizuguchis oppfølging av hans Dreamcast og PS2 truffet. Denne on-rail rytme action-tittelen lar deg skyte fiender mens du reiser gjennom en rekke psykedeliske miljøer. Musikken tilpasser seg hvordan du spiller, med takt og tempo som endres i henhold til bevegelsene og angrepene dine.

Spillet var ment som et utstillingsvindu for Xbox 360s Kinect. Dessverre støttes ikke Child of Edens bevegelseskontroller på Xbox One, men du vil fortsatt kunne spille den med en kontroller for en litt mindre oppslukende, men fortsatt trippy opplevelse.

Marlow Briggs og dødens maske : 16. desember - 31. desember

Dette spillet fortjener en oppfølger, helt ærlig

Hvis God of War var litt for selvseriøs for deg, kan denne tredjepersons actiontittelen være på vei. Med et morsomt, men greit kampsystem og litt tilfeldig plattformspill, spiller du som tittelhelten Marlow Briggs som må redde kjæresten sin fra en ond forretningsmann på et oppdrag for å få gudelignende makt.

Et uheldig møte med et eldgammelt våpen har gitt Briggs overnaturlige evner, i tillegg til en skarp følgesvenn i form av en flytende maske besatt av ånden til en mayakonge. Som Black Dynamite møter Big Trouble i Little China, nyter den absolutt action-B-filmstemningen.

Det er litt tøft rundt kantene og klarte ikke å sette verden i brann da det ble utgitt i 2013. Imidlertid gjør den voldsomme selvbevisste humoren og kompetente (hvis uinspirerte) kampene dette til et anstendig spill å sprenge gjennom i en eller to omganger.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: