Verdens beste hjemmekonkurranse siste shortlist inkluderer fantastisk romantisk Notting Hill rekkehus og eventyr fransk herskapshus

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette Cape Town -hjemmet i Sør -Afrika, med fjellutsikt og egne koi -dammer(Bilde: Caters News Agency)



Dette er de fantastiske husene som er på listen til verdens beste hjemmefinaler, inkludert et romantisk rekkehus i Notting Hill og et fransk eventyr fra et eventyr.



De ti beste luksushusene, som alle er til salgs, har blitt listet opp som en del av HGTV Ultimate House Hunt i kategorien Global Homes.



Andre imponerende herskapshus i konkurransefinalen inkluderer et skianlegg som ligger i de kanadiske fjellene og en italiensk eiendom som en gang var eid av Michael Douglas.

Paul Boomsma, president for ledende eiendomsselskaper i verden, sa: 'Det er alltid en spenning å se hvilken av de fantastiske egenskapene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet fra HGTVs publikum av hjemmetentusiaster.

'Vi er glade for å kunne slå oss sammen med HGTV igjen i år for å vise frem noen av våre medlemmer & apos; mest fantastiske oppføringer, fra den alltid populære Waterfront Homes-kategorien til den spennende nye samlingen av Urban Digs. '



Et midt-rekkehus i fire etasjer i Notting Hill, Vest-London (Bilde: Caters News Agency)

Et herskapshus som en gang var hjemsted for Michael Douglas og Laurence Olivier i Roma, Italia (Bilde: Caters News Agency)



Et luksuskompleks i Sozopol, Bulgaria, som har eget bønnetempel og historiske utgravninger (Bilde: Caters News Agency)

dronningens bursdag hedrer 2019

Et fire-etasjers midt-terrasserte hjem på Lansdowne Road, i Notting Hill, London, verdt imponerende 7,25 millioner pund slo hard konkurranse om å nå finalen.

Det 3002 kvadratmeter store britiske hjemmet kan skryte av et imponerende salong med høyt tak, fem soverom, kjøkken med åpen planløsning, spisestue, parkering og tilgang til en sørøstvendt hage.

Et vakkert herskapshus i en rolig, grønn forstad i Ville-D & Avos, Frankrike, er verdt 2,3 millioner pund.

Beliggenheten beskrives som et fransk eventyrhjem på grunn av sin klassiske design.

Huset ble opprinnelig bygget i 1850, men har nylig blitt renovert.

Et fantastisk hjem ved sjøen på Zinkwazi -stranden i Sør -Afrika (Bilde: Caters News Agency)

Et fantastisk hjem har utsikt over Egeerhavet på Kreta, Hellas (Bilde: Caters News Agency)

Et evighetsbasseng i hagen til et fantastisk meksikansk hjem (Bilde: Caters News Agency)

Ett herskapshus som har vært hjemmet til stjerner fra Michael Douglas til Laurence Olivier, Charloten Heston og mer, er basert på den berømte Apian Way, i Roma, Italia.

Eiendommen er oppført for 20 millioner euro, rundt 17 millioner pund, og ligger rundt 300 meter fra Cecilia Matellas grav og 10 minutter fra Colosseum, en del av et viktig arkeologisk funnsted.

Et hjem i Mexico i San Miguel De Allende er også oppført som et av verdens beste hjem og har blitt notert for 1,81 millioner pund)].

En eiendom på en tretopp, øyeblikk unna fjellene, i Whistler, Canada, tilbyr uforstyrret utsikt, innsjøer og stier for 8,55 millioner pund i øynene.

En eiendom på tretopp i fjellene i Whistler, Canada (Bilde: Caters News Agency)

En kystvilla i Romazzino, Italia (Bilde: Caters News Agency)

Et herskapshus som ligger i den grønne forstaden Ville-DAvray, i Frankrike (Bilde: Caters News Agency)

Andre på listen inkluderer et strandhjem i Sør -Afrika, et luksuskompleks i Sozopol, Bulgaria, en bortgjemt kystvilla i Romazzino, Italia, tradisjonell arkitektur med moderne fasiliteter og krystallklart vann.

Med utsikt over Egeerhavet, ble et luksuriøst hjem ved stranden på Kreta, Hellas, med sin egen sandstrand også shortlisten.

For å se konkurransen og gi din stemme besøk: www.HGTV.com/househunt

Se Også: