The Witcher 3 kommer til PS5 og Xbox Series X som en gratis oppgradering

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prisvinnende middelalderrollespill The Witcher 3: Wild Hunt (som er løst basert på romanene av Andrzej Sapkowski ), kommer til neste generasjon konsoller PS5 og Xbox Series X.

Utviklet av CD Projekt Red som for tiden utvikler det etterlengtede futuristiske rollespillet Cyberpunk 2077. Wild Hunt er det tredje spillet i den populære Witcher-serien som opprinnelig ble utgitt i 2015.



Witcher 3: Wild Hunt forteller historien om den muterte monsterjegeren Geralt fra Rivia mens han leter etter sin lenge tapte datter Ciri over et krigsherjet land for å redde henne fra den mystiske Wild Hunt.



Det gripende tredjepersonseventyret reiser gjennom en fantastisk, massiv åpen verden, og kombinerer en episk historie med engasjerende kamp og mørk fantasi.



Den høstet mye ros for sin strålende forfatterskap, gameplay, spennende kamp i et realistisk fantasiland fylt med monstre, som alle er mindre farlige enn mennesker.

Witcher 3, som selger over 50 millioner eksemplarer og vinner over 250 priser for årets spill, blir sett på som en av de beste utgivelsene i denne generasjonen.

The Witcher 3: Wild Hunt



Neste generasjons oppgradering vil dra full nytte av de nye systemenes imponerende maskinvare og grafiske funksjoner som ray tracing og reduserte lastetider.

Spillet er allerede kjent for fantastisk grafisk troskap og imponerende karakteranimasjoner til tross for alderen, og vil være et velkomment tillegg til både Xbox- og PlayStations nye konsollbiblioteker.



Denne nye utgaven vil være tilgjengelig som et frittstående kjøp på PC, Xbox Series X og PlayStation 5, men det vil også være tilgjengelig som en gratis oppdatering for nåværende eiere av spillet på PC, Xbox One eller PlayStation 4.

Pakken vil også inneholde de to utvidelsene, Heart of Stone og The Blood and Wine og i tillegg til alt annet ekstrainnhold. En spesifikk dato for oppgraderingen er imidlertid ennå ikke annonsert.

Videospillnyheter

En nedskalert versjon av The Witcher 3: Wild Hunt ble utgitt for Nintendo Switch i 2019 og ble møtt med ros og forbauselse for å overføre et så stort, komplekst spill til den hybride håndholdte enheten og fortsatt beholde den imponerende grafikken og spillingen til tross for den mindre kraftige konsollen.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: