Nye triks: James Bolam kommer tilbake som spøkelse til John Jack Salford

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Team: Bolam med Alun, Amanda og Dennis(Bilde: BBC)



Forbered deg på noen spøkende scener i politidramaet Nye triks ... James Bolam vender tilbake som spøkelsen til John Jack Salford.



78-åringen dukker opp i Amanda Redmans siste episode av showet for å gi karakteren hennes Det Supt Sandra Pullman råd mens hun tenker på et tilbud om en ny etterforskers jobb som innebærer å reise verden rundt.



Mens hun sitter på kontoret og vurderer å slutte med Unsolved Crime and Open Case Squad, ser Jacks spøkelse ut til å fortelle henne: Du kan ikke bli her for alltid.

Smilende Sandra svarer: Jeg hører hjemme her Jack. Men spøkelsen til hennes tidligere kollega forteller henne: Du er redd for å gå. Du er komfortabel, aldri bli komfortabel. De kommer til å ha det bra, selv Jerry.

sheridan smith to halvlitere

Hva er alternativet, bli her til du får pensjon?



Du kommer til å ta jobben Sandra, vi vet det begge to, så la oss ikke unge oss selv. Seerne vil finne ut neste uke om hun godtar det nye innlegget, men Amanda har blitt skrevet ut av dramaet etter å ha sluttet med showet som også spiller Dennis Waterman og Alun Armstrong.

56-åringen slutter seg til Bolam, som dro i 2012 da Jack døde av en dødelig sykdom. Det antas at han gikk med på å komme tilbake da han ble bedt om å gi Amanda den perfekte sendingen. En showkilde sa: Den originale serien på New Tricks ble gode venner, og derfor nølte han ikke med å komme tilbake.



Amanda fortalte i forrige måned hvordan hun ikke kunne slutte å gråte i løpet av de siste filmdagene da hun bøyde seg etter 10 år. Skuespilleren slet med å holde følelsene i sjakk med å skyte exit -scenene for BBC1 -showet, som trekker inn mer enn syv millioner seere hver tirsdag.

Amanda sa: Jeg har elsket å være i New Tricks, men nå filmer vi 10 episoder, og det er for langt for meg.

Du kan ikke passe inn i annet arbeid, da det bare ikke er nok tid. Det er godt å utfordre deg selv fordi ellers stagnerer du og jeg vil gjøre så mye mer.

Amanda avslørte at det var noen tøffe scener i hennes siste episode-neste måned-men produsentene byttet dem smart til hennes nest siste dag.

England vs belgisk tid

Hun la til: Ellers hadde jeg vært i biter. De siste scenene mine var faktisk veldig prosessuelle, tekniske og ordrike.

Men da jeg skulle pakke, la jeg merke til at alle produksjonspersonellene plutselig var i studio, noe som var veldig følelsesladet for meg.

Da vi var ferdige var det taler fra forskjellige mennesker, inkludert Dennis Waterman. Det var et veldig gråtende farvel til et show jeg har elsket å være en del av.

Amandas rolle blir erstattet av en ny kvinnelig karakter i teamet, spilt av Tamzin Outhwaite.

Når det gjelder Bolam, kan han kanskje gå på audition for Spooks ...

Topp telly ghouls

Coronation Street: Vera Duckworth døde i 2008, men dukket opp igjen som et spøkelse i 2010 da det var mannen min Jacks tur til å møte skaperen.

Dallas: Bobby Ewing, til venstre, ble drept i 1985, men sjefer innså at de hadde gjort en stor feil. Et år senere kom han ut av dusjen - og alt hadde vært en drøm!

Naboer: Todd Lander kom tilbake etter hans død i 1992 for å fortelle gravide kjæresten Phoebe at hun ville ha en jente ... som hun gjorde.

Monarch of the Glen: Richard Briers 'laird ble drept i serie tre, men hadde en skummel retur fire serier for å velsigne konas nye kjærlighet.

er 111 et tall

Se Også: