Windows 7s dager er talte - men brukere nekter å oppgradere til Windows 10

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Microsoft er satt til trekk ut støpselet på Windows 7 på bare åtte måneder, men dedikerte brukere av det 10 år gamle operativsystemet nekter fortsatt å oppgradere.



beste forkjølelsessårkrem

Det har selskapet bekreftet Støtte for Windows 7 avsluttes 14. januar 2020 .



Dette betyr ikke at datamaskinen din plutselig slutter å fungere - Windows vil fortsette å starte og kjøre - men du vil ikke lenger motta programvareoppdateringer, inkludert sikkerhetsoppdateringer, fra Microsoft.



Som et resultat vil PC-er som fortsatt kjører det gamle operativsystemet etter januar-fristen være mer sårbare for virus og annen skadelig programvare.

Microsoft vil også slutte å tilby teknisk assistanse for Windows 7-kunder etter den datoen.

Windows 10 har et alvorlig problem etter siste oppdatering

Microsoft (Bilde: Microsoft)



Selskapet oppfordrer på det sterkeste Windows 7-brukere til å oppgradere til Windows 10 en gang før januar 2020, for å unngå en situasjon der de trenger service eller støtte som ikke lenger er tilgjengelig.

Det begynte nylig å skru opp trykket, med popup-meldinger som informerte brukere på en klar måte om at 'støtte for Windows 7 nærmer seg slutten'.



Men statistikk fra NetMarketShare viser at brukerne ikke beveger seg, med prosentandelen av Windows 7-brukere som flytter seg fra 36,90 % i desember 2018 til 36,43 % i april 2019.

Det er ikke engang et halvt prosentpoeng fall gjennom hele året så langt.

I samme periode har Windows 10 vunnet litt terreng, og gått opp fra 39,22 % til 44,1 % markedsandel.

Selv om problemet er alvorlig, bør antallet berørte brukere være ganske lite

Windows 10 (Bilde: Getty)

Imidlertid antyder mangelen på bevegelse fra Windows 7-brukere at Windows 10s gevinster kommer fra andre steder - mest sannsynlig macOS.

En grunn til at så mange mennesker fortsatt bruker Windows 7 er upopulariteten til Windows 8, som ble lansert 26. oktober 2012.

Windows 8 inkluderte mange innovasjoner for å konvertere et gammelt skrivebordsoperativsystem til et berøringsskjermgrensesnitt som passer for bruk på smarttelefoner og nettbrett.

Imidlertid ble det nye utseendet for Windows mye hatet av PC-brukere, på grunn av fjerningen av Start-knappen og en ny fullskjermopplevelse som i stor grad skjulte skrivebordet.

Siste teknologinyheter

På det tidspunktet sverget mange på å fortsette å bruke Windows 7 til Microsoft snudde holdningen.

Med lanseringen av Windows 10 i 2015 ga selskapet faktisk brukere tilbake både Start-knappen og skrivebordet. Det tilbød seg også la brukere oppgradere til Windows 10 gratis .

Men mange mennesker nektet å ta selskapet på tilbudet, og foretrakk å holde fast ved det de visste.

Nå må brukere som ønsker å oppgradere betal Microsoft £119,99 for en kopi av Windows 10 - som er mye hvis du ikke forventer at PC-en din skal vare i minst to år til.

Alternativt foreslår Microsoft å kjøpe en ny PC med Windows 10 forhåndsinstallert.

'For de fleste Windows 7-brukere vil flytting til en ny enhet med Windows 10 være den anbefalte veien videre,' sa Microsoft.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: