Hvorfor er ikke I'm A Celeb live i kveld? - Årsaksshowet blir annerledes på lørdag

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg er en kjendis ... Få meg ut herfra! er tilbake for et år til, men denne serien ser veldig annerledes ut.



2020 er det første året det populære ITV -showet arrangeres utenfor de vanlige omgivelsene i den australske jungelen.



I stedet er det satt i & apos; hjemsøkt & apos; Gwrych Castle i Nord -Wales, hvor deltakerne har blitt tvunget til å slite med rystende vind og regn, snarere enn den klissete varmen og skumle critters.



Denne uken har vi sett stjerner ta på seg kanskje en av de mest motbydelige forsøkene noensinne, tvister om gjøremål, ubarmhjertige navnedropp, bekjennelser med X-karakter og så mye mer.

Ukeplanen har endret seg (Bilde: Kieron McCarron/ITV/REX/Shutterstock)

Men i går kveld satte gruppen seg som en familie for et siste måltid, og feiret som konger og dronninger etter en fantastisk prøveopptreden.



En etter en snakket stjernene om slottopplevelsen deres så langt - høyder, nedturer og livslange vennskap de har inngått, før paralympiske Hollie Arnold ble kåret til den første kjendisen som forlot og mange flere tårer ble felt.

Fansen vil imidlertid ikke stille inn for å se hvordan gruppen klarer seg uten Hollie, ettersom det ikke er noe live -show på lørdagskvelder i det hele tatt.



ITV lovet at lørdagskveldene vil bestå av ukentlige oppsummeringsepisoder 'som viser det aller beste fra leiraksjonen fra den uken', i stedet for helt nytt innhold.

Men det vil ikke bare være høydepunktene fra ukens narrestreker, ettersom disse episodene også vil inneholde 'usynlige opptak'.

Dette formatet ligner på Love Island, hvor deltakerne kan tilbringe lørdagene på å boltre seg på stranden.

Showet vil gå tilbake til skjermene som vanlig på søndag kveld, hvor seerne vil kunne få med seg alt campkameratene fikk til på kvelden.

Har du en historie å dele? Vi vil høre alt om det. Send oss ​​en e -post på yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Se Også: