Hvorfor forventes energiprisene å stige i 2021, og hva kan du gjøre for å spare?

Husholdninger Og Regninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gassflamme på koketoppen

Gassflamme på koketoppen(Bilde: Tim Graham/Getty Images)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Energiregninger vil stige for om lag 15 millioner husstander i Storbritannia fra april etter at regulatoren, Ofgem, løftet pristaket på standardtariffer tilbake til nivåer før pandemien.



Ofgem sa at i seks måneder fra april 2021 vil pristaket øke med 96 til 1 138 pund for 11 millioner kunder på en standard dobbeltdrivstoff-energitakst, og med 87 til 1 156 pund for 4 millioner forhåndsbetalte målekunder. Regulatoren skyldte på den høyere enn forventede økningen i den plutselige prisøkningen på engrosmarkedene for energi.

Siden introduksjonen av Ofgems energiprisloft (designet for å beskytte forbrukerne mot urettferdige tariffer) i januar 2019, har de fleste leverandører basert energipriser på sine standardtariffer på prisen på taket. Ofgem justerer nivået på hetten opp eller ned to ganger i året for å gjenspeile kostnadene ved å levere strøm og gass til leverandører.

hvem er moti mabuse

Stigende kostnader



Økende bruk gjør husholdninger bekymret for hvordan de vil ha råd til å øke kostnadene.

Hjemmearbeidere tilbringer mer tid innendørs og kan stå overfor en mye høyere bruksregning med flere enheter koblet til, oppvarming og forbruk opp.



I tillegg til dette bruker husholdningene vanligvis i løpet av de tre første månedene av året nesten 30 prosent av sine årlig energi gjør det til det dyreste kvartalet i året. Klikk her for å gå til vår partner for å spare store penger .

Tips om energisparing

Energiregningene våre er også en refleksjon av hvor mye gass og elektrisitet vi bruker. Og det er mange måter vi kan være på mer energieffektiv i våre hjem og spare penger.

Energy Trust anbefaler å slå av standby -apparater som vil spare deg for £ 30 i året, og hvis du installerte romtermostater, programmerere og termostatiske radiatorventiler, kan du spare rundt £ 75 i året. Nesten halvparten av pengene som brukes på energiregninger absorberes av varme- og varmtvannskostnader, og Trust sier at å redusere oppvarmingen med bare en grad kan spare opptil £ 80 i året.

Og ikke glem at det er mange raske og enkle endringer du kan gjøre i hjemmet i dag. Et enkelt eksempel er å bruke energibesparende lyspærer som koster mer enn tradisjonelle pærer, men kan spare £ 60 i løpet av levetiden da de varer opptil 10 ganger lenger enn tradisjonelle pærer. Så det har aldri vært et bedre tidspunkt spare penger på energiregningene dine .

Bli med på vår energikampanje

Det er her en bedre forståelse av fordelene ved å bytte og spare kommer inn. Så for å kutte gjennom sjargongen har vi lansert en fantastisk bevissthetstjeneste for energibytte for gass, elektrisitet eller begge deler.

Det er raskt og enkelt å bruke sammen med vår akkrediterte partner Uswitch , Storbritannias mest populære energisammenligningsside. Og vi kan tilby deg en enkel og rask måte å gjøre store besparelser på raskt, uten avbrudd i tilbudet ditt.

Faktafil: Slik bytter du

Vil du alltid gi meg en bedre avtale?

Det er usannsynlig at du får den beste avtalen som er tilgjengelig hvis du ikke har byttet nylig. Og vi har ofte eksklusive energitakster du ikke finner andre steder. Når du er bekreftet, under energibrytergarantien, bytter du til din nye, billigere avtale innen 21 dager.

Ganske enkelt Klikk her for mer informasjon om denne raske, enkle og problemfrie prosessen.

Kan jeg velge bort når som helst?

Når du har bekreftet byttet, er det en 14-dagers avkjølingsperiode. På denne tiden kan du avbryte hvis du ombestemmer deg.

Vi har sørget for at du kan bytte online eller via telefon. Ring vårt vennlige, britiske teamet gratis i dag 0800 049 9722 eller av klikk her , og gjør bryteren enkel og rask.

Uswitch har hjulpet mer enn 5 millioner mennesker med å sammenligne energipriser og spare på regningene sine, og sitt nettsted for sammenligning av gratis energi har blitt fullt akkreditert av Ofgem Confidence Code siden 2006.

La oss se hva vi kan gjøre for deg.

Se Også: