Hvilke takeawayer er åpne på helligdager mandag - fra 24 timer McDonald's til Greggs

Takeaways

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er alltid på tide med en McDonalds(Bilde: AFP)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Enten du bruker bankferien mandag til å forynge, eller går helt ut med feiringen, er det mange av oss som skal ta en takeaway i løpet av den ekstra lange helgen.



Men med britiske supermarkeder og butikker som opererer på forskjellige timer sammenlignet med normalt på grunn av bonusdagen, er det nok mange briter som lurer på om deres favoritt hurtigmatskjede også stenger tidlig.

Vi har listet takeaway Bank Holiday mandag ganger for de beste hurtigmatkjedene i Storbritannia i august, for å hjelpe deg med å tyde om det er verdt å dra ut eller ikke.

Det er klart at lokale takeaways har sine egne faste timer, så du må kontakte dem direkte, selv om en god måte å finne ut av det er å sjekke om de åpner matleveringstjenester som Bare spis.



Restauranter slutte å ta bestillinger på Just Eat like før steng, så hvis du ikke kan se stedet du fortsatt vil servere, er det sannsynligvis best å lete etter noe annet sted.

Vi har listet opp alle de viktigste restaurantkjedene nedenfor som fremdeles vil servere mat i løpet av augustbankdagen mandag.



McDonald & apos; s

Dobbelt kvart pund med en side av nuggets og kanskje noen ostebiter, vær så snill (Bilde: Getty Images Europe)

Standard McDonalds timer varierer, men varierer vanligvis mellom 05.00 og 07.00 om morgenen og 22.00 og midnatt ved stengning.

Imidlertid er det også mange 24 -timers McDonalds som bare har en kjøretur gjennom. Du kan sjekke din lokale på McDonalds nettsted her , eller få det levert takket være Uber Eats.

Greggs

Du kan ikke gå galt med en Greggs

Greggs åpner berømt tidlig og lukker etter lunsj, med de fleste butikker stengt innen 17-19.

man utd kampoppsett 2020/21

Selvfølgelig varierer tidspunktene fra butikk til butikk, så det er vel verdt å sjekke din lokale online først, eller sjekk om du kan få det levert i stedet, ettersom det er på både Just Eat og Deliveroo.

Domino & apos; s

Mens de fleste Dominoer som ikke er i større byer eller serverer universitetsstudenter stenger rundt kl. 23.00 - midnatt, kan andre butikker som leverer pizza til universitetsstudenter eller byfolk sent på kvelden, men mest for levering. bare. Galskap.

Les mer

August Bank Holiday 2019
Supermarkedets åpningstider Byggemarkeder åpningstider Når er varehusene åpne Tesco åpningstider

pizza Hut

Du kan forvente at de fleste butikker holder åpent til rundt 23:00, men etter det er det lettere enn de fleste merker å sjekke, da alt du trenger å gjøre er skriv inn postnummeret ditt på nettstedet deres og de vil fortelle deg om de fortsatt leverer. Krysser fingrene ...

Burger King

Hva er din Burger King -bestilling?

De fleste Burger Kings holder åpent til rundt 23:00 - selv på søndager.

Mens Burger King bemerker at timene kan variere i løpet av sommerferien, bør det ikke være for drastisk.

Burger King er også tilgjengelig på Deliveroo, så hvis du ikke er sikker, kan du også se om de fortsatt serverer der.

Les mer

Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino & s pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

KFC

På samme måte som Burger King, holder KFC også åpent til rundt 23:00 de fleste nettene, og er det også tilgjengelig på Just Eat hvis du vil sjekke det først.

Pappa Johns

Akkurat som Pizza Hut og Domino's, er det beste alternativet å sjekke først Papa Johns nettsted, og skriv inn postnummeret ditt.

Bare spis

Just Eat er tilgjengelig 24 timer i døgnet, og du kan bruke deres online søkeverktøy å velge bare restauranter som er åpne nå hvis du ikke finner mange som ikke er stengt. Selv om du ikke forventer å få mange femstjerners forslag ...

Vi vil aldri si nei til stekt kylling

Uber Eats

Akkurat som Just Eat, Uber Eats er tilgjengelig på alle tider av døgnet - forutsatt at det er en restaurant i nærheten av deg som vil levere.

Deliveroo

Åpent hele døgnet, avhengig av ditt område. Hvis du er et nytt medlem på cashback -siden Quidco, kan du få £ 10 gratis på din første bestilling ved å registrere deg og bestille via denne lenken.

Se Også: