Når du skal slå på oppvarmingen - og 7 måter å holde deg varmere lenger

Energiregninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den såkalte indiske sommeren kan komme til en dramatisk slutt neste uke med snø på prognosen for Halloween.



Etter en av de varmeste høstene som er registrert, betyr det at Storbritannia kan stå for en blærende tidlig vinter, med temperaturer så lave som -7.



Det betyr at de fem millioner menneskene som ennå ikke har slått på sentralvarmen, kan finne på å grille inn for å unngå å bli utelatt i kulden.



Men hva er den beste dagen å slå den på - og er det for tidlig?

Ifølge sammenligningsnettstedet Go Compare, vil lørdag 27. oktober være dagen da nasjonen slår på sentralvarmen for vinteren.

kommer phil mitchell til å dø

Det er den tiden på året hvor vi får ut kastene (Bilde: Getty)



Forskningen, bestilt av den nye automatiske energibytte -tjenesten Weflip, fant at 6% av oss gruer oss til vinter på grunn av argumenter om termostaten.

En av ti husstander har kranglet om når de skal slå på oppvarmingen for vinteren, mens 11% har pågående uenigheter om den perfekte temperaturen gjennom de kaldeste månedene.



største penis i verden

I mellomtiden sier 9,5 millioner husstander at de vil utsette å slå på varmen så lenge de kan fordi de rett og slett ikke har råd til det.

Les mer

Energibesparelser
Kaldt værbetalinger £ 140 Warm Home Rabatt Når skal du slå på oppvarmingen for vinteren Vinterdrivstofftillegg

- Å slå på sentralvarmen er et av de sikre tegnene på at vinteren er her, og i år planlegger de fleste den store bryteren på lørdag 27. oktober - dagen før klokkene går tilbake, forklarte Amanda Cumine på Weflip.

'Det kaldere været kombinert med færre timer med dagslys gjør dette også til den dyreste tiden på året for energiregninger, ettersom vi alle bruker mer til å varme og tenne hjemmene våre. Så med at energiprisene har steget med 6% det siste året, er det ikke overraskende at mange vurderer å bli kald. '

jeg er en kjendis adele

18 dager kaldere

Tall hevder at vi må vente 18 dager til for å beholde regningene våre til samme pris som i vinter (Bilde: Bland bilder)

Tall fra Weflip avslører at husholdninger på de store leverandørens standardtariffer må utsette å slå på oppvarmingen i gjennomsnitt i 18 dager denne vinteren for å holde regningene like store som i fjor.

De samme husstandene må trenge kulden til midten av desember for å holde energiregningene på nivå med de som har de beste faste energiprisene.

'Siden den siste runden med energiprisøkninger begynte i mars 2017, har de store energiselskapene alle hevet sine standarder for dobbeltbrensel minst én gang,' la Cumine til.

I følge energiregulatoren, Ofgem, er den gjennomsnittlige årlige husholdningsregningen nå £ 1,194, men millioner av lojale kunder sitter fortsatt fast på leverandørenes dyreste takster - der de kan betale for mye £ 352 i året for mye, sa Weflip .

'Når energiprisene har steget de siste 18 månedene, vil dette være den største og dyreste kjelen som er slått på i årevis, så det er viktigere enn noen gang at husholdningene tar kontroll over energiregningene sine, en gang for alle.'

hva betyr det å se 911

For å finne ut det beste tilbudet for din husstand, se vår guide på hvordan bytte energileverandør .

Les mer

Energiprisstigninger så langt i 2018
British Gas setter prisene opp for andre gang Npower øker energiregningene for 1 million mennesker £ 63 lagt til ScottishPower -regninger EDF Energy øker prisene

Hold hjemmet ditt varmere lenger

  1. Ikke blokker radiatorer: Unngå å sette sofaen foran radiatoren, da den vil absorbere mye varme, slik at den ikke kan varme opp resten av huset.

  2. Forsegl dørene dine : Slått trekk-eksklusive skum eller gummitape rundt dørene dine og andre sprekker der trekket kommer inn. Du kan kjøpe det på Wickes , B&Q og Hjemmebase for rundt £ 5.

  3. Lag en rissokk: Du kan kjøpe bamser fylt med ris og lavendel som du varmer i mikrobølgeovnen i et minutt eller så som et alternativ til varmtvannsflaske.

    Det er en ganske effektiv måte å få varme inn i noe - absolutt mer energieffektivt enn å koke en vannkoker full av vann. Men i stedet for å bruke 20 pund på en kjøpt butikk, fyll en sokk med ris og lavendel, bind enden og du har din egen håndvarmer.

  4. Lukk gardinene : Å holde dem lukket er en smart - og enkel - måte å holde varmen låst inne. Vurder å investere i termiske gardiner for rommene du bruker mest.

    De er ikke så dyre, og hvis du ikke vil bytte ut nåværende gardiner, kan du bare kjøpe termofôret og feste det til dine eksisterende gardiner. Dette alene kan redusere varmetapet med opptil 25%.

  5. Ta opp varmt: Det sier seg selv, men jo flere lag du har på, jo varmere vil du føle deg.

    kjæledyr hjemme katt
  6. Luft ut radiatoren din: & apos; Blødende radiatorer & apos; er når du slipper ut luft som har blitt fanget inne. Lukket luft får radiatorene til å ha kalde flekker, noe som reduserer effektiviteten av dem. Du kan blø ut radiatorene selv.

    Følg disse trinnene for å gjøre dette - 1) Slå på varmen 2) Når radiatorene dine er varme, gå og sjekk hver enkelt for å se om alle deler av radiatoren varmes opp 3) Slå av sentralvarmen.

    Fest radiatornøkkelen (du kan kjøpe en på din lokale maskinvarebutikk) til den firkantede biten i midten av radiatorventilen. Vri radiatornøkkelen sakte mot klokken-hvis gass slipper ut, hører du en susende lyd. Når det ikke er mer gass, kommer det ut væske og ventilen må stenges raskt.

  7. Skru ned termostaten: Slår den ned med 1 grad kan redusere varmeregningene dine med opptil 10 prosent og spare deg for rundt £ 85 i året ifølge Energy-uk.org.

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: