WhatsApp vil BANNE under 16 år i Storbritannia i et stort slag for tenåringer

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hva skjer har annonsert at de hever minimumsalderen for sine brukere til 16 over hele Europa, inkludert Storbritannia.



Den nåværende minstealderen for å bruke appen i Europa er 13 år, men firmaet håndhever strengere regler fra neste måned.



Brukere i alle 28 EU-medlemsland vil bli bedt om å godta nye vilkår for bruk neste måned, og bekrefte at de er minst 16 år gamle.



32 % av alle 12- til 15-åringer i Storbritannia som bruker sosiale medier er aktive på WhatsApp, ifølge en 2017-rapport fra Ofcom.

Det er uklart hvordan WhatsApp vil bekrefte denne aldersbekreftelsen.

WhatsApp sa imidlertid at de ikke ba om nye rettigheter til å samle inn personlig informasjon.



'Vårt mål er ganske enkelt å forklare hvordan vi bruker og beskytter den begrensede informasjonen vi har om deg,' sa selskapet.

michael o'neill danielle lloyd

Den nåværende minstealderen for å bruke appen i Europa er 13 år, men firmaet håndhever strengere regler fra neste måned (Bilde: E+)



I en blogg Når du kunngjorde endringene, sa en talsperson for WhatsApp: Hvis du bor i et land i den europeiske regionen, må du være minst 16 år gammel for å bruke tjenestene våre eller en høyere alder som kreves i landet ditt for å registrere deg for eller bruke tjenestene våre.

Hvis du bor i et annet land unntatt de i den europeiske regionen, må du være minst 13 år gammel.

WhatsApp, som eies av Facebook , annonserte også flere andre endringer i bloggen.

Brukere vil kunne laste ned en rapport om dataene WhatsApp har på dem, inkludert kontakter, grupper, blokkerte numre og modell av enheten deres.

holi festival london 2018

WhatsApp understreket imidlertid at innholdet i meldingene dine er privat.

Bloggen la til: WhatsApp bryr seg dypt om ditt personvern og sikkerhet.

«Hver melding og samtale er sikret med ende-til-ende-kryptering slik at ingen, ikke engang WhatsApp, kan lese eller lytte til samtalene dine.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

WhatsApp sa at oppdateringen sikret at den kunne «oppfylle de nye høye standardene for åpenhet for hvordan vi beskytter brukernes personvern».

En talsperson for NSPCC sa: Tøffe nye databeskyttelsesregler er en del av å holde barn trygge, men vi vet at barn ønsker å være på sosiale medier, så det er viktig at sidene gjør mye mer for å sikre brukernes sikkerhet.

Vi må forstå hvordan Whatsapp skal håndheve aldersgrensen og hvordan dette vil se ut.

«Akkurat nå skal barn være 13 år for å ha en konto på sosiale medier, men vi vet at halvparten av 12-åringene har minst én konto.

Databeskyttelse er bare en del av bildet: i løpet av de siste ni månedene ble Facebooks apper brukt i mer enn halvparten av pleiesakene registrert av politiet, og det er grunnen til at NSPCC ber Matt Hancock som kultursekretær for å regulere sosiale nettverk og avslutte det han kaller 'ville west web'.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: