WhatsApp-feil får betaversjonen av appen til å krasje for frustrerte testere

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en av de mest populære meldingsappene som finnes, men det virker som det Hva skjer krasjer på millioner av enheter på grunn av en ny feil.



Problemet ser ut til å være i WhatsApp betaversjon 2.19.364 for Android, og får appen til å krasje når brukere skriver svarmeldinger.



WABetaInfo rapporterte først problemet i den forrige betaversjonen av WhatsApp for Android .



wilder vs ortiz 2 britisk tid

Den tvitret opprinnelig: WhatsApp for Android 2.19.363 kan krasje når du trykker på svarmeldinger. Det er et vanlig problem, så vi bør vente på neste beta for å se om det er løst.

Men mens WhatsApp siden har gitt ut en oppdatering, ser det ut til at problemet vedvarer.

Mange frustrerte brukere har tatt til Twitter å få utløp for sine frustrasjoner.



En bruker sa: Det er ikke bare å trykke på svarene. Sletting av media, trykk på sidenavigering (for sitert eller til bunnen av samtalen) fryser også appen. Det er i utgangspunktet ubrukelig.

Og en annen la til: Splash-skjermkrasj. Å trykke på svar får hele telefonen til å føles full. Hvis jeg chatter med noen og GBoard er på og jeg går hjem, neste gang jeg åpner WhatsApp, blir appen sammen med GBoard vill! Aner ikke om det bare er meg.



WhatsApp har et offisielt beta-testingsprogram, der brukere kan teste uutgitte funksjoner før de lanseres for brukere på hovedappen.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Hva skjer

WhatsApp forklarte: Som tester vil du motta en oppdatering som inkluderer en testversjon av WhatsApp Messenger-appen, som også kan inkludere uutgitte versjoner av instant-appen.

Den merker imidlertid eksplisitt om Google Play Store at 'testversjoner kan være ustabile.'

S Online har kontaktet WhatsApp for kommentar.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: