Hva er det raskeste internett du kan få? 5G, fiberoptikk og mer

Bredbånd

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fiberoptisk bredbånd

Fiberoptisk bredbånd er det raskeste i Storbritannia(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Vi kjenner alle følelsen når vi sliter med å få en anstendig internettforbindelse under arbeidsmøtet om morgenen, eller når du prøver å laste ned en Netflix -serie.



Det er ingenting mer frustrerende enn å konstant fryse, buffere og slippe inn og ut.



Med flere mennesker som jobber og studerer hjemmefra, har det aldri vært viktigere å ha en pålitelig internettforbindelse.

Det kan være utrolig irriterende å prøve å ha en virtuell samtale med kolleger når du fortsetter å miste internett.

Så hva er det raskeste internett du kan få? Her ser vi nærmere på de forskjellige internetttypene du kan få i Storbritannia, fra fiberoptikk til 5g og mer.



Hva er det raskeste internett du kan få?

Fiberoptisk bredbånd har blitt vurdert som det raskeste internett over hele Storbritannia, og tilbyr en rask og pålitelig tilkobling.

Med mange alternativer er det en hastighet som passer for alle, og starter med rask fiberoptikk med hastigheter på opptil 38Mb eller 52Mb.



Du kan til og med oppgradere til superhurtig fiberoptisk bredbånd for ekstra hastighet og nedlastningshastigheter på opptil 78 Mb.

Et annet alternativ for fiberoptikk er den ultra raske fiberoptikken med topphastigheter på 350 Mb-men den er ikke fullt tilgjengelig ennå i Storbritannia.

Superhastigheten koster mye, siden det er et av de dyrere valgene for bredbånd for hjemmet ditt, men hvis du bruker internett daglig, spesielt for arbeid, kan dette være noe for deg.

Virgin Media sies å være det raskeste bredbåndet som er tilgjengelig i Storbritannia, og tilbyr nedlastningshastigheter på opptil 516 Mb.

Hvis du surfer på smarttelefonen din, er 5G det raskeste alternativet, og overgår forgjengerne 3G og 4G.

Fiberoptikk

Fiberoptikk tilbyr utrolige nedlastningshastigheter (Bilde: Getty)

Lurer du på hvorfor du har lave Internett -hastigheter? Finn ut mer ved å lese vår undersøkelse av hvorfor Tories er skyld i Storbritannias lave internetthastigheter.

Det tilbyr også en større kapasitet, slik at tusenvis av mennesker som bruker 5G kan kobles til samtidig, i et lite område.

To andre typer bredbånd tilgjengelig er ADSL (asymmetrisk digital abonnentlinje) og kabel.

ADSL brukes som et billigere alternativ for en internettforbindelse, men er også den tregeste typen ettersom den fungerer over samme linje som fasttelefonen. Det er det eldste alternativet.

Kabelbredbånd brukes ikke så ofte som ADSL, men tilbyr en raskere nedlastningshastighet.

Bredbånd

Kabelbredbånd gir raskere nedlastningshastighet (Bilde: Getty Images/Science Photo Library RF)

Hvis du ønsker å bytte internettleverandører for å etablere den beste tilkoblingen, sjekk hva som fungerer best for ditt område. Ikke alle typer internettforbindelser vil være tilgjengelige for deg, siden det avhenger av din lokale infrastruktur.

Også, shoppe rundt for de beste tilbudene og det du trenger internett for, du trenger kanskje ikke den ultra raske internetthastigheten.

Leter du etter måter å forbedre nedlastingshastigheten? Du kan bruke en WiFi -forlenger og holde ruteren borte fra andre enheter.

Du kan lese mer om hvordan du kan forbedre internetthastigheten her .

Se Også: