Hva er den ideelle romtemperaturen for hjemmet ditt?

Husholdninger Og Regninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

eldre kvinne som justerer termostaten

Kvinne som justerer en termostat(Bilde: PA)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Argumenter om temperaturen kan bli ganske oppvarmet med noen familiemedlemmer som setter temperaturen på himmelen, mens andre kanskje ikke vil ha oppvarming i det hele tatt.



Men hvis du har en eldre slektning i hjemmet ditt eller en nyfødt baby, hva bør du gjøre da? Her ser vi på hva den ideelle temperaturen et hjem skal være.

Det er lett å skru termostaten helt opp når det er iskaldt, men hvilken temperatur bør huset ditt ha? Den ideelle romtemperaturen er virkelig temperaturen som får deg til å føle deg mest komfortabel, og dette avhenger av dine personlige preferanser.

Studier har vist at folk i Storbritannia holder hjemmet sitt på rundt 18 ° C, men hvis du spør folk hva den ideelle temperaturen er, vil de fleste si rundt 21 ° C. Folk prøver sannsynligvis spare penger på energiregningene sine , ettersom reduksjon av termostaten med bare noen få grader kan øke hele året. Så hva er den ideelle temperaturen for rommene i hjemmet ditt?



lindsay lohan playboy naken

Stuen

Den ideelle temperaturen i stua er mellom 19 og 22 °. Det er her du tilbringer mye tid - og ofte lange perioder med å sitte stille - så det er sannsynlig at du kan bli litt kaldere. Selvfølgelig, jo høyere du kommer, jo mer energi du bruker - så prøv å ikke gå høyere enn 21 ° hvis du kan.



Badet

Det siste du vil gjøre er å gå ut av den varme dusjen til et iskaldt kaldt rom. Av denne grunn er det best å sette badet til rundt 22 ° og sørge for at det er behagelig for viktige tider når du bruker badet om morgenen eller kvelden.

Soverommet

Soverommet ditt kan være litt kjøligere sammenlignet med andre rom. Dette er fordi mange av oss ikke liker å være for varme om natten, så et soveroms ideelle temperatur bør ikke være høyere enn 20 ° - og det kan være så lavt som 15 eller 16 °.

Det ekstra rommet

Hvis det er rom du ikke bruker ofte, som et ekstra soverom, slå av radiatorene i dem og lukk dørene.

Hva er den ideelle romtemperaturen om vinteren og sommeren?

Den ideelle romtemperaturen er faktisk den samme året rundt. Enten det er sommer eller vinter, bør du sikte på rundt 18 til 20 ° C som en guide.

Det er også en god idé å sette termostaten til én temperatur og deretter bruke en tidtaker til å slå den på og av når du trenger oppvarmingen mest. På den måten vil du ikke kaste bort overflødig energi fra å la varmen stå på for høy, for lenge.

Hva om du ikke er i huset?

Den ideelle romtemperaturen når du ikke er hjemme, avhenger av hvor lenge du vil være borte. På dagtid, når du er på jobb og barna er på skolen, bør oppvarmingen hvile, slik at temperaturen ikke faller mer enn et par grader.

Babyer og små barn

Det er viktig å være forsiktig med temperaturen når det gjelder babyer og små barn. De er mindre i stand til å regulere kroppstemperaturen, og derfor kan sentralvarme være viktig for å sikre at de er i et trygt og behagelig miljø.

The Lullaby Trust, en veldedighet som fremmer spedbarns helse, anbefaler at babyens romtemperatur er behagelig, så prøv å holde romtemperaturen mellom 16 og 20 °.

Eldre mennesker

På samme måte er det viktig å være mer forsiktig med temperaturen hvis du eller noen i huset ditt er eldre. Forskning fra veldedigheten Age UK viser at eksponering for kulde kan ha en ødeleggende innvirkning på helsen til eldre mennesker, som er spesielt sårbare for påvirkningen av lave temperaturer.

Når folk blir eldre, tar det lengre tid å varme opp, noe som kan være dårlig for folks helse. Så rådet er å holde varmen på, spesielt om vinteren, og sørge for at du mottar vinterdrivstoffbetalingen.

Bli med på vår energikampanje

Det er her en bedre forståelse av fordelene ved å bytte og spare kommer inn. Så for å kutte gjennom sjargongen har vi lansert en fantastisk bevissthetstjeneste for energibytte for gass, elektrisitet eller begge deler.

Det er raskt og enkelt å bruke sammen med vår akkrediterte partner Uswitch , Storbritannias mest populære energisammenligningsside. Og vi kan tilby deg en enkel og rask måte å gjøre store besparelser på raskt, uten avbrudd i tilbudet ditt.

Faktafil: Slik bytter du

Vil du alltid gi meg en bedre avtale?

Det er usannsynlig at du får den beste avtalen som er tilgjengelig hvis du ikke har byttet nylig. Og vi har ofte eksklusive energitakster du ikke finner andre steder. Når du er bekreftet, under energibrytergarantien, bytter du til din nye, billigere avtale innen 21 dager.

netflix brooklyn 99 sesong 5 Storbritannia

Ganske enkelt Klikk her for mer informasjon om denne raske, enkle og problemfrie prosessen.

Kan jeg velge bort når som helst?

Når du har bekreftet byttet, er det en 14-dagers avkjølingsperiode. På denne tiden kan du avbryte hvis du ombestemmer deg.

Vi har sørget for at du kan bytte online eller via telefon. Ring vårt vennlige, britiske teamet gratis i dag 0800 049 9722 eller av klikk her , og gjør bryteren enkel og rask.

Uswitch har hjulpet mer enn 5 millioner mennesker med å sammenligne energipriser og spare på regningene sine, og sitt nettsted for sammenligning av gratis energi har blitt fullt akkreditert av Ofgem Confidence Code siden 2006.

La oss se hva vi kan gjøre for deg.

Se Også: