Lindsay Lohan nakne Playboy -bilder avslørt - og det er ALT på show ...

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lindsay Lohan med det lekne Playboy -omslaget

Lindsay Lohan med det lekne Playboy -omslaget



Lindsay Lohan kommer ikke til å bli lykkelig. Etter forrige ukes lekkasje av Playboy -omslaget hennes, har de nakne innvendige bildene fra bladet nå også dukket opp.



som vant crufts 2013

I dem fikk Lindsay de røde leppene, de røde neglene og blonde krøllene vi så på forsiden, som viste henne gjemt bak en kaninstol av Playboy. Men hun har også mye mer å vise.



Lovlig er det ikke tillatt å avsløre bildene før magasinet kommer i salg. Men vi har sett dem og kan fortelle deg at Lindsay poserer naken bortsett fra en svart stjal rundt skuldrene hennes og draperet over noen røde laken. I et eget skudd bruker hun ingenting bortsett fra noen nakne (hvor passende) sko.

Siden der bildet dukket opp har nå hatt 25 000 besøk på én time. Det er mange nakne søk.

Den svarte stjelen kommer av for de senere skuddene, og Lindsay blir helt naken. Hun holder sine (ganske store) bryster og blinker med rumpa, og ser veldig behagelig ut foran kameraet.



Lindsay skjøt den Marilyn Monroe-inspirerte Playboy-funksjonen i forrige måned, men bildene hennes måtte gjøres om som hersker over alt Playboy, Hugh Hefner var ikke opptatt av dem.

Lindsays mamma Dina forsvarte datterens beslutning om å skyte for bladet og sa at det ville være smakfullt & apos; gjort. 'Hun har jobbet foran kameraet med Ford Models siden hun var en liten jente, så hun vet litt hvordan hun skal jobbe med det,' sa Dina.



Det ble rapportert at Lindsays publicist også kommenterte og sa: 'Det billedlige er helt fantastisk og veldig smakfullt, og vil bli ledsaget av et intervju som lar leserne se en annen side av Lindsay.'

Du kan si det igjen. Vi så nettopp alle sider av Lindsay. VÅRE Øyne.

sangernes virkelige navn

Se Også: