Hva skjer når du vinner Euromillions og hvor lang tid det tar å få pengene

Euromillioner

Horoskopet Ditt For I Morgen

I 2013 vant en utrolig heldig britisk billettholder £ 63,9 millioner på EuroMillions, men de så aldri en krone av det.



Hvordan mistet de alt? De klarte ikke å sette inn et gyldig krav i tide til å kreve inn, og pengene ble sendt rett til Gode ​​årsaker finansiere i stedet.



Så i kjølvannet av landets største seier noensinne, like nord for £ 170 millioner, har vi tatt en titt på hvordan du går fra å se tallene dine komme opp i trekningen til jackpoten kommer på bankkontoen din.



Men det desidert viktigste punktet er skjæringsdatoen.

Andy Carter, seniorvinnere & apos; rådgiver ved The National Lottery, sa: 'Spillere over hele landet oppfordres til å sjekke billettene sine så snart som mulig.'

oppvåkningsstemning

Du har totalt 180 dager fra trekningsdatoen til å kreve EuroMillions -premier i Storbritannia, selv om de fleste hevder i løpet av de første dagene eller ukene etter å ha funnet ut at de har vunnet.



Faktisk kan du til og med kreve hvis du har mistet billetten din - så lenge du kontakter National Lottery innen 30 dager og bestiller sikkerhetskontrollene som trengs for å bevise at det var du som vant.

Hva skjer hvis denne gangen det faktisk er deg?



noel fitzpatrick brødre og søstre

For å starte kravprosessen må du ringe National Lottery Customer Care Team på 0333 234 44 33 hvis du spilte online, eller 0333 234 50 50 hvis du spilte i butikk.

Kraveteamet stiller noen spørsmål om deg og billetten, og bekrefter deretter på telefonen om detaljene du har gitt er riktige og du står i kø for en massiv gevinst.

Det neste trinnet er å møte nasjonale lotterirådgivere personlig - noe som er nødvendig for alle som vinner over 50 000 pund.

stacey dooley ingen truser

Møtet kan være hjemme eller på et av lotteriets regionale sentre.

Lotteriet regner med at møtet tar omtrent to timer, mens du gjør ting som å bevise din identitet, fylle ut papirer og stille spørsmål.

De anbefaler normalt at du åpner en privat bankkonto for å få pengene sendt til - for å beskytte personvernet ditt og fordi banker som tilbyr denne typen kontoer har team som jobber spesielt med lotterivinnere.

Etter det vil pengene bli overført innen 48 timer, og du kan bruke dem på så mange superbiler du vil.

Må du bli offentlig?

Det er opp til deg, men kan være mindre stressende enn å holde en massiv seier hemmelig (Bilde: PA)

Lotteriets rådgivere holder seg til etter at pengene når deg, enten du velger å gå offentlig eller ikke.

Men et av spørsmålene du får stilt under valideringsmøtet er hvor mange mennesker du allerede har fortalt.

meghan markle brev til far

Hvis du bestemmer deg for å bli offentlig, må du fullføre noen medieforpliktelser, for eksempel en vinnerseremoni der navnet ditt vil bli utgitt til aviser og TV -stasjoner, og du vil bli spurt spørsmål om livet ditt og planer for pengene.

Hva nå

EuroMillions feiring

Støtten stopper ikke etter det første møtet (Bilde: Getty)

Les mer

Lotterivinnere
Visste ikke på seks uker Brit blir mangemillionær på flyplassen Vil du fortelle den blinde mannen at han hadde vunnet? Pizza Hut -sjåføren kan ikke tro at han har vunnet

Din støtte stopper ikke der, med National Lottery som arrangerer et oppfølgingsmøte noen uker etter at du har blitt betalt.

Dette vil inkludere noen advokater og økonomiske rådgivere for å sikre at alt har gått greit og for å sikre at det ikke er løse ender.

Du får også sjansen til å møte andre store vinnere, stille spørsmål eller få støtte fra folk som allerede har gjennomgått prosessene.

Etter det vil National Lottery være tilgjengelig for å gi råd så lenge du vil ha det, men vil understreke at det er opp til deg å gjøre hva du vil med pengene dine.

Beyonce vekttap 2014

Se Også: