Forstyrrende grunn Britney Spears barbert hode endelig bekreftet 12 år etter sammenbrudd

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fans kunne bare se på med skrekk da Britney Spears traff selvdestruksjonsknappen i 2007 midt i et rystende sammenbrudd.



I løpet av 14 måneder opplevde en altfor offentlig kamp med psykiske lidelser at hun bleknet fra en million dollar som solgte popprinsesse til en ødelagt og sårbar stjerne, som måtte rulles ut av sitt eget hjem festet til en gurney.



Men kanskje et av de mest tragiske bildene fra den tiden var av Britney som barberte sitt eget hode.



Den sjokkerende hendelsen utspilte seg etter at hun flyktet fra rehab i Antigua og dukket opp hos eksmannen Kevin Federlines hus og krevde å se sønnene Sean og Jayden.

Britney marsjerte inn i en tilfeldig salong og barberte sitt eget hode (Bilde: Bauer Griffin/MEGA)

Sjokkbevegelsen kom som en del av sammenbruddet hennes i 2007 (Bilde: X17Online.com)



Elsker du kjendiser og TV -nyheter? Registrer deg for våre showbiz -nyhetsbrev for å få de siste overskriftene sendt rett til innboksen din.

laurence fox billie piper skilsmisse

Men da han nektet, kjørte en sint og frustrert Britney til en tilfeldig frisørsalong og ba frisør Esther Tognozz om å barbere hodet ... foran mer enn 70 medlemmer av paparazziene.



Tognozz prøvde å snakke henne ut av det, men når ryggen hennes var snudd, tok Britney tak i klipperen og klippet låsene selv.

I mellomtiden gjorde livvaktene hennes ingenting.

'Hun hadde to livvakter som visstnok skulle holde et øye for å sikre at paparazziene ikke fikk noen bilder,' husker Tognozz i den nye Channel 5 -dokumentaren Britney Spears - Breaking Point, mens opptakene viser hjelpere som ler med fotografer.

Britney sitt neste stopp var en tatoveringssalong (Bilde: Kanal 5)

Hun betrodde seg til Emily Wynne-Hughes (Bilde: Kanal 5)

Den tristeste delen var imidlertid Britneys uttrykk da hennes maniske smil ga plass til panikk og sorg da hun skjønte hva hun hadde gjort.

Crestfallen, hun fryktet at moren hennes skulle bli forbanna før hun gikk videre til Body and Soul Tattoo studio.

Nå, for første gang, uttaler tatovøren Emily Wynne-Hughes at han hørte 'en vanvittig brølende lyd utenfor' da Britney og pappaene trakk seg opp.

'Jeg var ikke sikker på hva som skjedde, hvis det var bråk utenfor og så kom blinkene. Døren åpnet seg sakte og en hettefigur gikk inn døren, sier hun.

Britney krevde en tatovering av en annen kvinnes lepper til å begynne med, etterfulgt av et lite kors.

Og det var Wynne-Hughes hun valgte å betro seg til om årsakene til at hun barberte hodet.

«Jeg la merke til at håret hennes var borte. Jeg husker jeg spurte her, & apos; hvorfor barberer du hodet? & Apos; Og svaret hennes var litt rart, sier tatovøren.

'Det var, vet du, & apos; Jeg vil bare ikke at noen skal røre hodet mitt. Jeg vil ikke at noen skal røre håret mitt. Jeg er lei av at folk berører håret mitt. & Apos; '

Britney Spears på Cinerama Dome i Hollywood, CA

Alle aspekter av Britneys liv ble nøye kontrollert (Bilde: WireImage)

Faktisk hadde Britneys image blitt kontrollert av musikkeksperter siden hun først brøt ut på scenen med ... Baby One More Time i 1998.

Ifølge rapporter administrerte de mikro detaljene i utseendet hennes, helt ned i trikotene hun hadde på seg.

Men da hun satt der og fant ut, sa Wynne-Hughes at denne gangen hadde teamet til Britney ingen interesse av å gripe inn.

'Det virket bare ikke som om de brydde seg så mye. Jeg har følt denne vanvittige følelsen av angst og energi som føltes så negativ, sier hun.

'Det virket som om alle ventet på at krasjet skulle skje.'

* Britney Spears - Breaking Point sendes søndag 3. november klokken 21.00 på Channel 5

Se Også: