Hva skjedde med Dick og Dom - berømt kone, bogier og 'toalett' -angrep

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Creamy Muck Muck, babyracer og selvfølgelig roping 'bogies' offentlig.



Richard McCourt og Dominic Wood ble helter for en generasjon barn med sitt morsomme TV -program 'Dick & Dom in da Bungalow'.



myleene klass graham quinn

Komedieduoen forvandlet TV lørdag morgen, og konkurrerte med Ant McPartlin og Dec Donnelly's SM: TV, mellom 2002 og 2006 med sitt sidebrytende CBBC -program.



Men hva skjedde med paret når Bungalowens dører smalt igjen for siste gang?

Barna var desperate etter å se på de rare og sprø påfunnene sine, med spill som Pumpy Rumpy, Musical Splatues, What A Sweaty Flap og Make Dick Sick (eller Make Dom Vom).

Dick og Dom kom aldri langt fra kontrovers, da sistnevnte kom i varmt vann med medievakthunden Ofcom for å ha på seg en T-skjorte med det seksuelle slagordet 'Morning Wood' på forsiden.



Baby og Dick og Dom begynte med barns TV-opplevelser

Baby og Dick og Dom begynte med barns TV-opplevelser (Bilde: BBC)

Gutta, som er henholdsvis 44 og 43 år, var i begynnelsen av 20 -årene da de kom til ulykke på skjermene våre hver lørdag morgen.



'Vi hadde en ikke bry-holdning,' sa Dick i et intervju med Vice i 2019. 'Livsstilen vår var litt rock-and-roll den gangen: vi festet hardt og jobbet hardt, unge og hadde det gøy.'

Dom la til: «Alle kameratene våre jobbet på showet, vi var kamerater sammen. Du kunne ikke vente med å komme til studioet - det var så spennende da drosjen gikk opp klokken 5.

Selv om det viste seg å være en massiv hit med barn, og som trakk inn hundretusenvis av seere, var det noen voksne som ikke så den morsomme siden.

På høyden av sin berømmelse tilbake i 2005 ble de til og med slått i parlamentet av en parlamentsmedlem som sprengte det 'toalettinnholdet' i showet.

Den konservative parlamentsmedlem Peter Luff ba den daværende kultursekretæren, Tessa Jowell, om å forklare hvordan showet møtte BBCs tjenesteområde.

De kunne ikke få nok av den Creamy Muck Muck

De kunne ikke få nok av den Creamy Muck Muck (Bilde: BBC)

Han henviste til nettstedet deres og sa: 'Du kan bli med meg i å spille How Low Can You Bungalow? Bukser Dansere i Hall of Fame, bilder av barn med undertøy på hodet; Gjør Dick Sick, et spill som jeg tror taler for seg selv; og til slutt Bunged Up, der du spiller en karakter i et kloakkanlegg og unngår at skilpadder kommer fra forskjellige toaletter.

'Er det virkelig tingene i allmennkringkasting?' spurte parlamentsmedlemmet.

Jowell svarte: 'Det er regjeringens jobb å utvikle et nytt charter for BBC - det er deretter BBCs jobb å bestemme standarder for smak, anstendighet og hensiktsmessighet.'

En talsmann for BBC forsvarte showet og sa at det var populært blant både barn og voksne, og det vant to BAFTA -priser.

Borte fra showet, begge guttene & apos; partnere er berømte i seg selv.

Dick og Dom opptrer for kveldens Let & apos; s Dance For Comic Relief

Dick og Dom opptrer for kveldens Let & apos; s Dance For Comic Relief (Bilde: PA)

Siden 2005 har Dom vært gift med Sandi Lee Hughes, som var med i bandet allSTARS* - og fikk sitt eget TV -program og fire britiske topp 20 singler på et år.

Kupeen har to sønner sammen - og Dom gjorde bestekameraten Richard til sin gudfar.

Richard har vært i et langsiktig forhold til skuespillerinnen og CBeebies-programlederen Katrina Bryan siden 2015, og de forlovet seg i 2019.

Katrina har dukket opp i Taggart, Nina and the Neurons, Sea of ​​Souls og en populær Irn-Bru-annonse.

Denne måneden feiret Richard og Katrina fødselen av sin første baby, med guttene & apos; offisiell Instagram -konto som legger ut et øyeblikksbilde av Dick med barnevogn og bildeteksten: 'S *** got real'

Dick og Dom har gjort andre ting, men har innrømmet at & BOSS da Bungalow & apos; har stoppet dem fra å få bestemte jobber.

De presenterte Are You Smarter Than a 10 Year Old på Sky One i 2007 og 2008, og spilte deretter rollene som to prinser på et oppdrag i CBBCs The Legend of Dick and Dom.

Dick og Dom var vertskap for Ask The Family

Dick og Dom var vertskap for Ask The Family (Bilde: BBC)

Duoen var vertskap for middelalderstemningsshow Spatalot, Dick og Dom & s Hoopla og Absolute Genius, i tillegg til at det originale showet deres fikk en rekke spin offs som Diddy Dick og Dom.

De har også dukket opp på forskjellige realityprogrammer som gjester gjennom årene, inkludert MasterChef i 2013 og Celebrity Come Dine With Me.

'Prosjekter har blitt stoppet fordi de bare sier, & apos; Dere er gutta som sto i et lite hus og skrek boggier, & apos; sa Dick.

'Det er vanskelig for mange mennesker å gå videre fra det, når vi vet at vi kan gjøre andre ting. Vi ville ikke fått Newsnight -konserten, det er helt sikkert. '

De var vertskap for radio 1 søndag morgen show i 2007 og har gitt ut en rekke vellykkede podcaster, inkludert Cash From Chaos, The Dick and Dom Debate og Diddy Pod.

Før pandemien jobbet kompisene i panto som trommeslagere på en universitets- og festivalkrets.

Dick og Dom har drevet litt med DJ

Dick og Dom har drevet litt med DJ (Bilde: Getty)

Arven fra showet forblir ettersom paret fortsatt blir ropt 'bogier' på gaten.

Deres beryktede spill så Dick og Dom komme inn på et offentlig sted, vanligvis et stille sted som et bibliotek eller museum, og gradvis rope ordet høyere til det ble for flaut for en av dem.

Det tok på som et ild i tørt gress, og barn i dag roper det fremdeles - hovedsakelig takket være foreldrene som egget dem.

'Barn leker fortsatt Bogies i dag, og folk roper det til oss hele tiden. Jeg tror vi er i tredje generasjon barn som vokser opp, sa Richard til The NEWSAM denne måneden.

'Barna som har vokst opp med Dick og Dom i Da Bungalow er mellom 25 og 35, så de har fått barn og lærer barna sine Bogies.'

Med et latter latter la han til: 'Jeg vil være i supermarkedet, og du kan se dem egget barna sine for å rope boggier.'

betydningen av nummer 108

Nå skal TV -duoen gå tilbake til TV -skjermen vår når de lager et show for voksne.

De håper barna som elsket dem for 20 år siden i & apos; da Bungalow & apos; vil stille inn som voksne denne gangen.

Vennene er i samtaler om å være vertskap for et spillshow basert på deres populære podcast, Cash From Chaos, som innebar å spille spill mot et live studiopublikum, med Dick og Doms inntekter på spill.

'Vi har flyttet til den tusenårige generasjonen - barna som vokste opp med oss,' sa Richard.

'Cash From Chaos er i utgangspunktet et spillprogram, så publikum prøver å vinne det vi har fått betalt.

'De spiller spill mot oss for å prøve å vinne pengene våre. Det gikk veldig bra. Vi skal begynne å løpe i pilotene for det, så krysser fingrene.

Se Også: