Wetherspoons utvider biff- og karri -klubber til syv dager i uken i stor meny -shake up

Wetherspoons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Wetherspoon

Wetherspoon's biffavtale er vanligvis bare tilgjengelig på en tirsdag(Bilde: Wetherspoon)



JD Wetherspoon utvider sine biff-, karri- og fish and chip club -måltider, så de kjører sju dager i uken.



For øyeblikket kan spillerne bare bestille fra Steak Club -menyen på tirsdager, Curry Club på torsdager og Fish Friday på fredager.



Hver og en lar deg spare penger når du bestiller en tallerken eller mat og drikke fra en fast meny - men bare på fastsatte dager.

Imidlertid vil Wetherspoon utvide tilbudene fra mandag (21. juni) til alle sine 870 puber.

Prisene varierer avhengig av hvor du befinner deg - men da The NEWSAM sjekket noen menyer i dag, så vi at kostnadene varierte mellom £ 7,95 og £ 8,95 for et Curry Club -måltid med en alkoholholdig drink, eller mellom £ 6,65 og £ 7,65 for en brus.



Biffprisene varierer mellom Wetherspoon -puber

Biffprisene varierer mellom Wetherspoon -puber (Bilde: Wetherspoon)

Eller for Steak Club, prisen for et måltid og alkoholholdig drikke var mellom 9,15 og 10,15 pund, eller mellom 7,85 og 8,85 pund for en brus.



Fish Club -prisene varierte mellom £ 8,15 og £ 9,15 for Fish Club med en alkoholholdig drikke, eller £ 6,85 og £ 7,85 uten sprit.

Søndagsbrunsj blir også erstattet av brunsj hele dagen, som også er tilgjengelig syv dager i uken etter menyopprykk.

Andre måltider på Wetherspoon-menyen, for eksempel chili med fem bønner og spekeskinke, egg og chips, vil også nå inneholde en drink.

Dette betyr at alle hovedmåltider på Wetherspoon -menyen kommer med en drink, med unntak av frokost.

storebror sam reece

Tidligere hadde bare utvalgte måltider - for eksempel sitt utvalg av burgere - et alternativ hvor du kan legge til en drink til en fast pris.

Da boozerne først åpnet igjen for uteservering 12. april, ble visse menyklassikere inkludert steker og karriretter midlertidig tatt av menyen.

Men en talsperson fra pubkjeden fortalte The NEWSAM at disse ble satt tilbake 17. mai, da gjestfrihetsbedrifter fikk åpne igjen for å spise inne.

Konsernsjef John Hutson sa: Vi er sikre på at kundene våre vil glede seg over muligheten til å nyte klubbens måltider til enhver tid og ikke bare på bestemte dager som alltid har vært tilfelle.

Klubbmåltidene tilbyr gode måltider til gode priser, og vi ser frem til å servere dem for våre kunder hele uken fra mandag 21. juni.

Er det gode nyheter på menyen? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Se Også: